AVer анонсувала випуск нових PTZ-камер із штучним інтелектом

Компанія AVer, провідний виробник високотехнологічних рішень для освіти та бізнесу, оголосила про випуск потокових PTZ-камер з інтелектуальною функцією автоматичного відстеження — TR311 і TR313 AI Auto Tracking.

AVer TR311 и TR313 AI Auto TrackingНові пристрої розроблені на основі TR311HN та мають 12-кратний оптичний та цифровий зум, що забезпечує передачу якісного зображення під час конференцій, вебінарів, онлайн-лекцій або нарад. Модель TR311 обладнана 2-мегапіксельною камерою з роздільною здатністю Full HD (1080p), а TR313 — камерою 8 MPx з роздільною здатністю Ultra HD (4k).

Обидва пристрої мають вбудовану технологію автоматичного відстеження з використанням штучного інтелекту (ШІ) та алгоритмом виявлення людини. У інтелектуальної функції відстеження є два спеціальні режими: відстеження доповідача (повне або до поясу) та відстеження певної зони.

Режим вiдстеження доповiдача у PTZ-камерах AVer
Режим відстеження доповідача дозволяє камері автоматично знімати виступаючого у будь-якому місці кімнати або користувачу самостiйно перемкнути фокус камери на іншого промовця. Ця розширена функція працює за допомогою пульта дистанційного керування або через інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс.

Автоматичне вiдстеження у PTZ-камерах AVerВідстеження зони дозволяє автоматично захоплювати контент між заданими вами 4 областями. Технологія автоматичного стеження на основі ШІ забезпечує миттєве виявлення і захоплення фігури людини без участі відеооператора. Ця функція робить обидві камери відмінним рішенням для лекційних аудиторій, класних кімнат, конференц-залів та переговорних приміщень, тому що виступаючий може легко переміщуватися кімнатою та взаємодіяти з аудиторією.

Вiдстеження окремої зони у PTZ-камерах AVerЗавдяки наявності виходів 3G-SDI / HDMI / IP / USB, підтримцi Power over Ethernet (PoE +), можливості оновлення NDI | HX2, керуванню Visca та сумісності з популярними ВКЗ-рішеннями у користувачів є все необхідне для простого підключення і потокової передачі відео професійної якості. TR311 і TR313 також підтримують протокол SRT для безпечного потокового мовлення з малою затримкою. Камери мають широкий динамічний діапазон (WDR), який використовує спеціальні алгоритми для отримання збалансованого та більш якісного зображення.

AVer TR311 и TR313
Всіма функціями камер AVer Pro можна керувати з будь-якого ПК на Windows 10 за допомогою безкоштовного додатку AVer PTZ Management. Програмне забезпечення має зручний інтерфейс, який дозволяє керувати до 128 камерами, перемикатися між ними, регулювати положення, швидкість, масштабування і т.д., активувати пресети та вмикати режими автоматичного вiдстеження.

Перейти до каталогу