Jabra Evolve2 30 — нова дротова гарнітура для опенспейсу

Міжнародна компанія Jabra розширила свою лінійку популярних офісних гарнітур, до якої увійшла нова дротова модель Evolve2 30 для роботи як у офісах, так і вдома.

Нова гарнітура з поліпшеною аудіосистемою та двома мікрофонами передає голос користувача, одночасно аналізуючи та знижуючи рівень навколишнього шуму. Завдяки професійним 28-міліметровим динамікам та вдосконаленому цифровому чіпсету модель Evolve2 30 забезпечує якісне звучання під час відеодзвінків та відтворення медіафайлів.

Jabra Evolve2 30

Рішення устатковано індикатором зайнятості Busylight, який автоматично активується під час розмови, щоб попередити оточуючих про те, що вас не можна турбувати. Завдяки амбушюрам з ізолюючої піни та розташуванню навушників під кутом забезпечується пасивне шумозаглушення, яке відсікає до 48% зайвих звуків та дозволяє краще зосередитись на спілкуванні. Крім того, девайс має вбудовану технологію SafeTone, яка забезпечує захист органів слуху від занадто гучних звуків під час відеоконференцій.

Амбушюри навушників виконані з м’якого піноматеріалу з ефектом пам’яті — вони точно приймають форму вуха та зменшують навантаження на голову під час участі у тривалих онлайн-переговорах. До того ж міцна ергономічна конструкція корпусу Evolve2, додатково посилена вставками із нержавіючої сталі, має невелику вагу — усього 125 г.

Jabra Evolve2 30

Підключення гарнітури здійснюється за допомогою роз’ємів USB-A або USB-C за технологією plug-and-play без необхідності встановлення додаткових драйверів. На правій чашці пристрою розташовані додаткові кнопки для відтворення та регулювання гучності звуку, а версія, що сертифікована з Microsoft Teams, додатково забезпечена клавішею для відповіді на дзвінки у Teams. Крім того, відповідно до ваших побажань придбати модель Evolve2 30 можна з одним або двома навушниками.

Замовити