Poly Studio P Series — нова лінійка обладнання для віддаленої роботи

Компанія Poly анонсувала Studio P Series — нову лінійку персонального обладнання преміум-класу для віддаленої роботи, яка складається з камери, відеобару та дисплею.

FullHD-камера Poly Studio P5 з кутом огляду 80°, 4-кратним цифровим зумом та автофокуванням забезпечує високу якість відео під час проведення онлайн-зустрічей та переговорів із дому. Пристрій устаткований спрямованим мікрофоном, який захоплює голос виступаючого та відсікає небажаний шум. Крім того, веб-камера має вбудовану захисну шторку та USB-роз’єм, призначений для підключення додаткової гарнітури.

Poly Studio P5

Відеобар Poly Studio P15 має вбудовану 4K-камеру з кутом огляду 90°, 4-кратним цифровим зумом та функцією автоматичного наведення. Цей пристрій підтримує якісне захоплення зображення учасників та допомагає створити ефект присутності під час відеозустрічі. Новинка від Poly також має вбудований динамік та мікрофонний масив з інтелектуальним шумозаглушенням NoiseBlock та Acoustic Fence. Оскільки пристрій призначений для домашнього використання — встановлення та налаштування досить просте та не вимагає спеціальних технічних знань. Рішення пройшло сертифікацію з такими популярними додатками для відеозв’язку, як Zoom та Microsoft Teams.

Poly Studio P15

Персональний дисплей Poly Studio P21 — це рішення «усе в одному» для проведення відеоконференцій, яке поєднує у собі 21-дюймовий екран, вбудовану камеру, стереодинаміки та мікрофон з системою шумозаглушення. Екран пристрою має регульоване підсвічування, інтенсивність якого автоматично змінюється в залежності від навколишнього освітлення, аби користувача краще було помітно у кадрі. Конференц-дисплей простий у використанні, щоб розпочати роботу достатньо підключити його до комп’ютеру за USB. Додатково для забезпечення зручності користувача у підставку дисплея вбудований бездротовий зарядний пристрій.

Poly Studio P21

Компанія також анонсувала комплекти Poly Studio P5 Kits, у яких разом з камерою на вибір йде гарнітура з серій Voyager та Blackwire або портативний спікерфон Poly Sync 20+. Для пристроїв лінійки Poly Studio P Series відкритий доступ до Poly Lens — сервісу, за допомогою якого віддалені співробітники зможуть отримати інформацію про своє робоче місце та керувати ним. Крім того, у додатку користувачам доступні рекомендації щодо налаштування обладнання, усунення несправностей та ефективному використанню робочого простору.

Усі пристрої сумісні з популярними додатками для відеозв’язку, серед яких Microsoft Teams, Zoom, GoToMeeting та StarLeaf. Анонсовані рішення будуть доступні до замовлення у квітні 2021 року.

Замовити