Розширення лінійки ВКЗ-комплектів від Konftel для малих та середніх переговорних кімнат

Компанія Konftel презентувала 2 нових комплекти для малих та середніх переговорних кімнат — Konftel C2070 та Konftel C5070. Кожен з них оснащено спікерфоном Konftel 70 та хабом Konftel OCC Hub, а головна відмінність полягає у камерах.

До складу Konftel C2070 включені конференц-камера Konftel Cam20 з кутом огляду 123°, 8-кратний цифровий зум із захопденням зображення з роздільною здатністю 1080p Full HD, що дозволяє зберегти високу якість відео навіть при максимальному зумуванні. У пристрої також присутня технологія WDR, яка автоматично налаштовує камеру для отримання деталізованого зображення навіть у випадках, коли в приміщенні недостатньо світла або до об’єктиву потрапляють прямі сонячні промені.

Замовити Konftel C2070

Комплект Konftel C5070 краще за все підходить для конференц-залів малих та середніх розмірів. Завдяки професійній PTZ-камері Konftel Cam50 з кутом огляду 72.5° та 12-кратним цифровим зумом учасники можуть зручно розташуватися у переговорній кімнаті, залишаючись у кадрі. У той же час камера забезпечує реалістичне зображення без спотворень навіть при слабкому освітленні завдяки оптиці преміум-класу та вбудованій технології оптимізації якості відео.

Замовити Konftel C5070

Чистий звук без відлуння та шуму — одна з головних умов успішної відеоконференції. Для цієї цілі до кожного з комплектів входить спикерфон Konftel 70 із вбудованою технологією Konftel OmniSound, яка забезпечує високу деталізацію мови за рахунок функції ехо- та шумозаглушення.

Підключення пристроїв у кожному комплекті виконується за допомогою оригінального концентратору Konftel OCC Hub. На практиці це означає, що хаб дозволяє дотримуватися концепції BYOD (Bring Your Own Device) — кожен з учасників може підключитися до відеоконференції зі свого персонального пристрою. Для цього потрібен лише вільний порт USB.