Stem Speaker: новинка в экосистемі Stem Audio

Наш партнер, компанія Stem Audio, анонсував випуск нового звукового пристрою, який доповнить лінійку аудіообладнання та дозволить досягти якісного звучання у переговорних кімнатах та залах будь-яких конфігурацій. Новинка отримала назву Stem Speaker — це 9-дюймовий динамік, який можна вільно поєднувати із іншими пристроями екосистеми Stem, щоб забезпечити повне звукове покриття необхідних зон у переговорному приміщенні.

Stem Speaker

Як усі рішення з екосистеми Stem Audio, динамік підтримує технологію PoE+ для отримання електроживлення та передачі даних по мережі за допомогою одного Ethernet-кабелю, що значно спрощує монтаж та інтеграцію обладнання у переговорних приміщеннях, а також дозволяє позбутися від зайвих з’єднувальних дротів. Нове аудіорешення надає гнучкі варіанти розміщення ー його можна закріпити на стелі або стіні, а також встановити на столі.

Stem Speaker

Оновлена лінійка рішень Stem з фірмовим програмним забезпеченням для проектування, управління та моніторингу дозволяє спростити процес устаткування переговорних завдяки можливості спроектувати віртуальний макет приміщення, легко налаштувати обладнання під параметри конференц-залу та потім протестувати якість звукового покриття.

Stem Speaker

Тепер екосистема Stem Audio включає у себе настільний та настінний спікерфони, сенсорну панель управління, хаб для підключення до ПК та ВКС-терміналів, стельовий масив зі 100 мікрофонів та нову акустику. Відповідно сучасним трендам пристрої легко встановлюються, мають інтуїтивно зрозуміле управління та сумісні з провідними платформами для відеозв’язку — TrueConf, Zoom, Skype та іншими.

Оформити замовлення