Tula Microphones — портативний мікрофон для професійного звукозапису вдома

Відома компанія SOYUZ Microphones під брендом Tula Microphones презентувала свій перший портативний мікрофон з вбудованою системою шумозаглушення для стримінгу, подкастингу та відеоконференцзв’язку.

Новинка дозволяє записувати звук у форматі WAV (48 кГц/16-бит) на внутрішній накопичувач розміром 8 ГБ. У мікрофон вбудовано 2 капсюлі: всенаправленний дозволяє захоплювати звук на 360 градусів, кардиоідний — для запису голосу від джерела, розташованого безпосередньо перед пристроєм. Заявлений діапазон частот становить від 50 Гц до 20 000 Гц, що дає можливість записувати якісний матеріал у домашніх умовах.

Tula Microphones

Завдяки вбудованому акумулятору, Tula забезпечує до 14 годин високоякісного запису. Пристрій також підтримує функцію швидкої зарядки через порт USB Type-C та може сумісно працювати з MacOS, Windows, iOS та Android. На корпусі пристрою розташовується роз’єм 3,5 мм для підключення навушників та додатковий вхід для петельного мікрофону.

Tula Microphones

«Я давно мріяв про створення мікрофону, який принесе у масси якісний звук. На тлі зростання популярності подкастів та каналів на YouTube, а також переходу на віддалений режим роботи, здається, що не може бути кращого часу для такого пристрою, як Tula Mic» — розповідає Дэвід Браун, співзасновник та гендиректор компанії SOYUZ Microphones.

Tula Microphones

До комплекту постачання входить змінна складна підставка, кабель USB Type-C та спеціальний адаптер для кріплення вашого Tula до стандартних мікрофонних підставок та важелів. Мікрофон представлений на сайті у трьох кольорах: чорному, червоному та слонової кістки.

Оформити замовлення