ВКС-сервери UnitServer

Сервери UnitServer використовуються для проведення професійних відеоконференцій, де вимоги до якості звуку і зображення дуже високі, а безпечне зберігання даних є пріоритетом. Сервери підтримують від 50 до 100 учасників під час проведення веб-конференцій, до 250 користувачів при використанні клієнтських ВКС-додатків і до 3000 онлайн-підключень для гостей. Вибирайте сервер, який забезпечить високу якість ВКС-зв’язку для будь-якої аудиторії і типу конференцій.

Сервер UnitServer є функціональним рішенням для здійснення різних видів онлайн відеокомунікацій і призначений для побудови професійних систем проведення відеоконференцій на базі програмного рішення TrueConf Server (для відеоконференцзв’язку).

Надійність функціонування серверного обладнання забезпечується завдяки використанню серверних компонентів, пам’яті з корекцією помилок (ECC), жорстких дисків або твердотільних накопичувачів з підтримкою гарячої заміни, опціональною відмовостійкої системи електроживлення з резервуванням і підтримкою гарячої заміни блоків живлення, ефективної системи охолодження, а також вбудованим засобам діагностики, моніторингу та віддаленого управління сервером.

Перейти до каталогу