Yamaha випустила спеціальний онлайн-інструмент, що спрощує проектування систем фонової музики

Розробка системи фонової музики, що відповідає всім запитам замовника, зазвичай під силу тільки експерту з системної інтеграції і потребує значних затрат часу та коштів. Але завдяки новому онлайн-інструменту Yamaha під назвою YIMSA, розробка систем фонової музики для приміщень стане не лише швидкою, але ще й безкоштовною.


YIMSA

Yamaha In-store Music System Advisor (YIMSA) — це новий онлайн-інструмент, призначений для ринку фонової музики, який надає рекомендації щодо конфігурації системи на основі простих вихідних параметрів. YIMSA надається безкоштовно, працює в будь-якому веб-браузері та підтримує 10 мов.

На відміну від інших інструментів, YIMSA розроблений таким чином, що користувачам не потрібні глибокі знання з акустики і модельного ряду Yamaha. Інструмент задає прості питання типу «Яку потрібно створити атмосферу в магазині?» і «Яка потрібна якість музики?». Для відповіді на них достатньо вибрати один із запропонованих варіантів.

Отримавши відповіді на ці питання і відомості про розмір приміщення, YIMSA порекомендує ряд «хороших» і «кращих» рішень, заснованих на акустичних системах Yamaha серій VXS і VXC та підсилювачах серії MA/PA. В рекомендаціях також будуть запропоновані варіанти розстановки акустичних систем.

Етап 1.
Введіть базову інформацію — тип закладу, бажану гучність музики і подібну.

Yamaha In-store Music System Advisor (YIMSA)

Етап 2.
Перегляньте рекомендації для аудіосистеми на основі інформації, зазначеної на етапі 1. Будуть запропоновані дві конфігурації обладнання («найкраща» і «хороша»).

Yamaha In-store Music System Advisor (YIMSA)

Етап 3.
Перегляньте фінальні рекомендації на основі вибору, зробленого на етапі 2.

Yamaha In-store Music System Advisor (YIMSA)

Пропонуємо ознайомитися з асортиментом AV-обладнання Yamaha в нашому каталозі.

Перейти до каталогу