Конференц-зал для Республіканського інституту професійної освіти

  • Місто: Мінськ, Республіка Білорусь
  • Галузь: Освіта
  • Менеджер: Денис Сергієнко

Республіканський інститут професійної освіти звернувся до компанії Unitsolutions з проханням обладнати для їх потреб конференц-зал. Компанія поставилася з розумінням до побажань замовника і виконала проект на відмінно. В основу рішення лягли два телевізора Sharp LC-70LE740: Для надійного закріплення даної конструкції на стіні використані кронштейн ElectricLight КБ-01-16-У

RIPO

RIPO

Для якісного запису відео трансляцій встановили камеру CleverMic Video Conference HD PTZ Camera, яка якнайкраще підходила за своїми параметрами для даного приміщення.

RIPO

як серця конференц-системи, крім ПК, виступив блок управління Samcen SCS-6100MA. Мікрофонний пульт голови Samcen SCS-6050C і пульти делегата Samcen SCS-6050D відмінно вписалися в інтер’єр приміщення, зберігаючи загальну палітру кольорів.

RIPO

З досягненням найкращої якості конференції і придушення шумів чудово справляється аудіомікшер Phoenix Audio Octopus, який був захований в спеціальний сейф, як і інші керуючі елементи конференц-зали.

RIPO

RIPO

Так само додатково була зібрана мобільна стійка, для переміщення по аудиторіям, проведення презентацій і відеодзвінків.

RIPO

Стійка оснащена телевізором діагоналлю 55 дюймів, веб камерою Logitech C930e і додатковим устаткуванням підставі стійки.

RIPO

Для захоплення звуку застосовуються ручної радіомікрофон ELECTRO-VOICE R300-HD/A і дротовий широконаправлений мікрофон ELECTRO-VOICE RE90B.

RIPO

В основі мобільного стійки знаходяться система аудиомикширования з придушенням ехо Phoenix Audio Octopus і джерело безперебійного притания.

RIPO