Конференц-зал для МЭТЗ їм. В. І. Козлова

  • Місто: Мінськ, Республіка Білорусь
  • Галузь: Машинобудування
  • Менеджер: Денис Сергієнко

Було поставлено завдання спроектувати і оснастити конференц-зал преміум рівня для Мінського електротехнічного заводу імені в. І. Козлова.

Мікрофонні пульти Samcen S6050D були обрані за їх строгий зовнішній вигляд, який підходить до загального тону залу. Управління і підключення в загальну мережу здійснюється блоком управління Samcen 6100-MA.

Ліворуч від місць делегатів, на трибуні, встановлений пульт голови Samcen S6050C.

Для придушення шумів і луни використовується аудіомікшер Phoenix Audio Octopus, відмінно зарекомендував себе в безлічі випадків. Що б управляти безліччю відеопотоків і контролювати виведення зображення на екрани в залі використовувався відеокомутатор Kramer VS-211H. Для отримання якісного зображення і можливості наближати на екрані того, хто виступає з залу, встановлено PTZ-камера CleverMic Video Conference HD PTZ Camera.

Так як конференц-зал передбачає участь глядачів у переговорному процесі і має досить великі габарити, то було прийнято рішення продублювати екрани. Таким чином кожна людина в залі може добре бачити, що відбувається на найближчому до нього екрані.