Конференц-зал для Івано-Франківської міської ради

  • Місто: Івано-Франківськ
  • Галузь: Державне управління
  • Менеджер: Сергій Тахтаулов

Івано-Франківська міська рада — представницький орган територіальних громад міста Івано-Франківська та сіл Вовчинець, Крихівці, Никитинцы, Угорники та Хриплин, що представляє територіальну громаду та здійснює управління справами міста і сіл. В рамках роботи міської ради проводяться пленарні засідання, на яких обговорюються важливі питання життя громади, вони проводяться у конференц-залі при участі великої кількості людей. Для проведення таких засідань було прийнято рішення використовувати ВКЗ-обладнання, яке зможе впровадити автоматизовану функцію голосування та оптимізувати процес проведення таких засідань. Проект з оснащення виконала команда Unitsolutions. Для захоплення зображення всіх учасників конференц-зали була встановлена професійна PTZ-камера CleverMic, яка здійснює високоякісну зйомку у форматі FullHD. Широкий кут огляду камери дозволяє захопити всіх учасників конференції. Управління можна здійснювати за допомогою пульта, що йде в комплекті з пристроєм.

Конференц-зал для Івано-Франківської міської ради

Простір і високий стеля в приміщенні конференц-залу призводить до того, що під час конференцій виникають ефекти луни і реверберації. Щоб уникнути цього, ми встановили спеціальний аудіомікшер Phoenix Audio Octopus, який зводить аудіодоріжки конференції в єдиний потік, а також усуває різні фонові шуми. Таким чином, учасники зможуть використовувати одночасно кілька мікрофонів, зберігаючи високу якість звуку.

Конференц-зал для Івано-Франківської міської ради

Ми оптимізували безпосередньо процес проведення голосувань: був встановлений мікрофонний пульт делегата Clevermic BKR з функцією голосування і кнопкою активації голосу. Пристрій має сучасний дизайн, який поєднується і доповнює загальний дизайн конференц-зали.

Ми також встановили мікрофонний пульт голови BKR, який дозволяє керувати ходом конференції: дати слово конкретного учасника або примусово завершити його виступ, проводити опитування та голосування за допомогою пультів делегатів і ділитися отриманими результатами.

Конференц-зал для Івано-Франківської міської ради

Оснащення конференц-залу ради сучасним AV-обладнанням дозволить збільшити ефективність проведення планових засідань і зустрічей, а також значно спростити і автоматизувати процес голосування. Такий підхід зробить процес прийняття рішень більш відкритим і прозорим, а також забезпечить економію часу для підрахунку голосів.

Конференц-зал для Івано-Франківської міської ради