ТОВ “Радехівський Цукор”

  • Місто: Павлов
  • Галузь: Харчова промисловість
  • Менеджер: Сергій Тахтаулов

У листопаді 2017 року компанія Unitsolutions реалізувала проект для філій ТзОВ «Радехівський Цукор». Перед нами стояло завдання обладнати 5 філій.

Завдання була нестандартною, тому що крім озвучення людей за столом, необхідно було озвучити людей, які знаходилися в кімнаті як слухачі/глядачі, у яких не було конкретного робочого місця.

Дану задачу ми реалізували на базі широконаправленных мікрофонів Phoenix Audio Raven. У зв’язці з аудиомикшером Phoenix Audio Octopus таке рішення дозволило озвучувати людей, які не перебували за робочими місцями.

Так як Octopus також дозволяє підключати і акустичну систему це дозволило уникнути ефекту відлуння і наведень. Для додаткового захисту від зворотного зв’язку був використаний процесор придушення зворотного зв’язку DBX AFS2.

Була використана конференц-система BKR BLS-U450M і пульти BKR BLS-4513. Для озвучення ми використовували акустику – Apart MASK4T-W.

Вся система коммутировалась через Octopus, він використовувався як мікшер-підсилювач і підключалася до ПК через USB інтерфейс, на виході ми отримали цифровий сигнал.

Для відеозахоплення використовувалася PTZ-камера CleverMic 1012w. Дана модель має 12-кратний зум, кут огляду 72.5°. Дане рішення дозволило захоплювати як загальний план переговорної так і фокусуватися на виступаючому, за допомогою пресетів або ручного управління.

Для малих приміщень була використана більш бюджетна PTZ-камера CleverMic 1011U-5. Вона володіє більш широким кутом огляду 80,9°. 5-ти кратного зума було достатньо для передачі зображення в невеликому приміщенні.