Конференц-зал для Рівненської обласної ради

  • Місто: Ровно
  • Галузь: Областной совет
  • Менеджер: Ксения Штых

Рівненський обласний рада — орган місцевого самоврядування, якому підпорядковуються 16 районів і 1026 населених пунктів Рівненської області. Співробітники Рівненської обласної ради приділяють велику увагу впровадженню передових інформаційних технологій в організацію роботи органу. Сайт Рівненської обласної ради визнаний №1 в Україні і відрізняється великою кількістю корисної інформації та інструментів для комунікації. В рамках роботи ради проводяться засідання і наради, на яких піднімаються важливі питання, які вимагають участі великої кількості людей, голосування та дискусій. Для того, щоб зробити процес голосування та обговорення важливих питань відкритим для громадян і доступним для великої кількості учасників, співробітниками ради було прийнято рішення обладнати конференц-зал передовим обладнанням і програмним забезпеченням для відеоконференцзв’язку. Проект з оснащення залу виконала команда Unitsolutions.


Конференц-зал для Рівненської обласної ради

Були встановлені три PTZ-камери CleverMic 1231SHN, функціонал яких підходить для великих конференц-залів. Камери встановили за допомогою стельових кріплень, щоб максимально захопити зображення учасників під час проведення заходів. Функціонал камер дозволяє їм обертатися в горизонтальному напрямку до 170° і вертикальному від -30° до +90°, а також передавати зображення в FullHD і HD з частотою 25-60 кадрів в секунду.


Конференц-зал для Рівненської обласної ради

Для передачі зображення з камер були підключені карти захоплення: пристрою захоплення відео AVerMedia ExtremeCap UVC BU110 (USB3.0-HDMI), яке являє собою конвертер дозволяє відправити відео на ноутбук, і карта захвату AVerMedia 2-Channel HDMI Full HD HW H. 264 PCIe Capture Card CL332HN.

Також було встановлено мікрофонний масив Phoenix Audio Condor (MT600), який дозволяє захоплювати звук на відстані до 10 метрів. Пристрій складається з 15 мікрофонів і має вбудований сигнальний процесор для боротьби з луною і шумом. Мікрофонний масив захоплює звук незалежно від розташування промовця, що робить його універсальним засобом для відеоконференцій з великою кількістю учасників у залі.


Конференц-зал для Рівненської обласної ради

Наші фахівці провели монтаж обладнання в конференц-залі Рівненської обласної ради, а також встановили професійне програмне забезпечення для відеоконференцзв’язку TrueConf Server. Захищена система відеоконференцзв’язку та спільної роботи TrueConf Server дозволяє здійснювати відеодзвінки, проводити відеоконференції, обмінюватися файлами, ділитися екраном робочого столу, а також проводити трансляцію засідань.


Конференц-зал для Рівненської обласної ради

Фахівцям компанії Unitsolutions вдалося модернізувати конференц-зал Рівненської обласної ради професійним обладнанням для відеоконференцзв’язку та забезпечити трансляцію засідань у режимі реального часу. Впровадження системи відеоконференцзв’язку та спільної роботи TrueConf Server дозволило оптимізувати проведення засідань Рівненської обласної ради, а також зробити процес прийняття рішень і голосування відкритим завдяки трансляції заходів у режимі реального часу на YouTube.