ТОВ “КІНС”

  • Місто: Мінськ
  • Галузь: Ветеринарна фармацевтика
  • Менеджер: Денис Сергієнко

ТОВ “КІНС” – динамічно розвивається комерційна компанія, заснована в 1993 році. Компанія займається роздрібною та оптовою реалізацією ветеринарних препаратів, кормових добавок, біопрепаратів, дезінфікуючих засобів, супутніх товарів зооветеринарного призначення.

Фахівцям Unitsolutions було поставлено завдання розгорнути повномасштабну зал для проведення відеоконференцій.

Так як основний акцент було поставлено на якість звуку та відео було підібрано відповідне устаткування. SMART дисплей Samsung UE75ES9007 діагоналлю 75 дюймів в парі з PTZ-камерою CleverMic HD PTZ Camera забезпечать яскраве і детальне зображення по обом сторонам переговорів.

Захоплення звуку здійснюється за допомогою мікрофонних пультів Samcen S6050 і мікшера з системою ехоподавлення Phoenix Audio Octopus. Так само завдяки блоку з системою автоматичного наведення камери SAMCEN 6100-МА PTZ-камера автоматично наводиться на виступаючого делегата.

Дві пари стельових акустичних систем Electro-Voice Evid C4.2 установлених у конференцзалі спільно з підсилювачем Electro-Voice Q44 забезпечують комфортний і детальний звук в будь-якій точці приміщення.