Bluetooth гарнитура Sennheiser MB 360 UC
search
  • Bluetooth гарнитура Sennheiser MB 360 UC – Фото 1
  • Bluetooth гарнитура Sennheiser MB 360 UC – Фото 2

Bluetooth гарнитура Sennheiser MB 360 UC

Код товара: 12768

|

Артикул: MB 360 UC

Тип гарнітури
Бездротова; Стерео

Iнтерфейс підключення
Bluetooth

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Sennheiser MB 360 UC - це повнорозмірна двостороння Bluetooth-гарнітура з системою активного шумозаглушення. Модель орієнтована, в першу чергу, на сучасного бізнес-користувача, який звик продуктивно працювати, в тому числі і в мобільному режимі, і якому для роботи і для розваг потрібно одна, зручна і функціональна гарнітура, здатна ефективно ізолювати слух від зовнішнього шуму, а також забезпечувати надійний голосовий зв'язок і відтворювати звук з найвищою якістю. 

Sennheiser MB 360 UC - це стильна і комфортна двостороння Bluetooth-гарнітура з системою активного шумозаглушення. Модель розроблена спеціально для сучасного бізнес-користувача, який звик продуктивно працювати, в тому числі і в мобільному режимі, і якому для роботи і розваг потрібно одна, в достатній мірі зручна і функціональна гарнітура.

Sennheiser MB 360 UC

Система активного шумозаглушення дозволяє з повною віддачею працювати навіть в дуже шумному оточенні. Фірмовий звук Sennheiser - це можливість спокійно і без зусиль спілкуватися зі своїми співрозмовниками в будь-якому зручному місці, в тому числі і на ходу або в транспорті. При цьому завдяки продуманій конструкції оголовья і м'яким об'ємним накладок навушником MB 360 UC не тільки ефективно ізолює слух від зовнішнього шуму в пасивному режимі, але завжди однаково комфортна, навіть якщо не знімати її дуже довго.

Sennheiser MB 360 UC_1

Персональна робоча аудіосреда
... завдяки системі активного шумозаглушення

Мінімум відволікаючого шуму
Великі м'які амбушюри щільно облягають вуха і забезпечують відмінну звукоізоляцію

Ніякого дискомфорту
Ця гарнітура ніколи не втомлює, навіть якщо не знімати її годинами.

Максимальна продуктивність
Модель оптимізована для роботи з платформами Уніфікованих комунікацій.

Чудовий звук від Sennheiser на весь робочий день
Повний спектр переваг технології Уніфікованих комунікацій, надійна конструкція і стильний дизайн в поєднанні з фірмовим високоякісним звуком Sennheiser, добре деталізованим, яскравим і насиченим глибоким, потужним басом - ось головне достоїнство моделі Sennheiser MB 360 UC, тому в ній завжди і всюди однаково зручно і працювати, і просто слухати музику.

Sennheiser MB 360 UC_2

І що також важливо, з живленням від вбудованого акумулятора MB 360 UC працює більше 25 годин на бездротовому режимі. Але навіть з повністю розрядженою батареєю гарнітура продовжує виконувати свої функції. Треба тільки перепідключити її до мобільного пристрою через кабель (він теж передбачений в комплекті поставки).
Тип гарнітури
Бездротова
Стерео
Iнтерфейс підключення
Bluetooth

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.