Yamaha XW-CS-700 - Беспроводные микрофоны для системы ВКС
search
  • Yamaha XW-CS-700 - Беспроводные микрофоны для системы ВКС – Фото 1
  • Yamaha XW-CS-700 - Беспроводные микрофоны для системы ВКС – Фото 2
  • Yamaha XW-CS-700 - Беспроводные микрофоны для системы ВКС – Фото 3
  • Yamaha XW-CS-700 - Беспроводные микрофоны для системы ВКС – Фото 4

Беспроводные микрофоны Yamaha XW-CS-700

Код товара: 11611

|

Артикул: XW-CS-700

Вид радіомікрофона
Ручной

Діаграма спрямованості
Всенаправленный

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Нові бездротові мікрофони Yamaha XW-CS-700 для системи ВКЗ Yamaha CS-700 поставляється в якості ще однієї опції для існуючої провідної моделі, щоб розширити звук. Незважаючи на те, що система CS-700 оптимізована для людей, що знаходяться в радіусі близько 12 футів / 3,5 м, додаткові мікрофони, доступні у Yamaha, дозволяють розширити цей діапазон за допомогою простої і ненав'язливою інтеграції.

Бездротове розширення включає в себе кабель для з'єднання CS-700 і подвійний приймач HD, базу зарядного пристрою і один всенаправлений мікрофон (з можливістю придбати другий бездротовий мікрофон). Всенаправлений мікрофон включає в себе акумуляторну батарею, що забезпечує до восьми годин у режимі розмови при повній зарядці.

CS-700 system

Система Yamaha CS-700 Video Sound Collaboration System, призначена для громадських місць, забезпечує високоякісне аудіо, відео і можливості спільної роботи в простому та інтелектуальному настінному пристрої, яке легко встановити і розгорнути. Він оснащений адаптивним масивом мікрофонів з формуванням променя для ідеального захоплення голосу; чотири акустичних елемента Yamaha для забезпечення максимальної чіткості звуку; і ширококутну HD-камеру для далеких учасників, щоб побачити всіх в деталях. Користувачі можуть швидко підключатися до платформи UC організації, використовуючи один USB-порт, усуваючи незручності і неефективність використання різних відео, аудіо компонентів для спільної роботи. Крім того, інтегрована система управління мережею CS-700 дозволяє ІТ-персоналу розгортати і віддалено керувати кожним пристроєм з одного місця, що підвищує ефективність.

Вид радіомікрофона
Ручной
Діаграма спрямованості
Всенаправленный

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.