Panasonic AV-HLC100E - эфирный видеомикшер
search
  • Panasonic AV-HLC100E - эфирный видеомикшер – Фото 1
  • Panasonic AV-HLC100E - эфирный видеомикшер – Фото 2
  • Panasonic AV-HLC100E - эфирный видеомикшер – Фото 3
  • Panasonic AV-HLC100E - эфирный видеомикшер – Фото 4

Эфирный видеомикшер Panasonic AV-HLC100E

Код товара: 12509

|

Артикул: AV-HLC100E

781 000 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

AV-HLC100 – центр потокової трансляції, що дозволяє легко створювати аудіовізуальні сюжети в ситуаціях, коли є обмежене число операторів, наприклад, для прямої потокової відеотрансляції університетських спортивних змагань і конференцій.

Центр потокового AV-виробництва Live Production Centre

AV-HLC100 включає в себе ефірний відеомікшер, пульт дистанційного керування камерою і звуковий мікшер, об'єднані в одному пристрої. Відеовиробництво для невеликих музичних вистав, лекцій та презентацій тепер може бути реалізовано за допомогою всього одного оператора, в той час як зазвичай для цього потрібна робота декількох операторів. Також є сумісність зі стандартами NDI і NDI|HX, що забезпечує підключення і керування PTZ-камерами по одному мережевому кабелю (з живленням через концентратор PoE+) для ефективної віддаленої зйомки.

Ключові особливості:

  • Відеомікшер, пульт керування PTZ-камерою і звуковий мікшер забезпечують можливість роботи з одним оператором, виконують усі завдання прямого аудіовізуального виробництва – від зйомки і керування PTZ-камерою до потокової передачі.
  • Підтримуються вихідні формати 1080/59,94 p і 50p; також забезпечується можливість крос-перетворення (між 1080 і 720).
  • Створюйте свій власний мультимедійний контент чудової якості для прямого відеовиробництва і потокової передачі.
  • Підтримка мережевих протоколів: NDI, RTMP (пряма передача – наприклад, для YouTube Live)
  • 3D-джойстик з функціями панорамування, нахилу і масштабування, що дозволяє керувати камерами однією рукою.

PTZ-пульт і 3D-джойстик

Збільшення та зменшення масштабу (TELE/WIDE) можна виконувати за допомогою дотичного перемикача в нижній лівій частині мікшера. Точну установку діафрагми і фокусування можна здійснювати за допомогою окремих ручок IRIS і FOCUS, а керування положенням PTZ-камери (панорамування/нахил) і титрів вибирається з використанням 3D-джойстика у верхній правій частині мікшера.

Звуковий мікшер

AV-HLC100 підтримує до восьми джерел звуку, включаючи входи вбудованого цифрового звуку, аналогового звуку і мікрофона. Ви можете вибрати ці вісім джерел з восьми IP-входів, чотирьох джерел вбудованого звуку, двох лінійних входів і один вхід мікрофону і призначити їх мікшера. Ці джерела можна мікшувати і видавати на аналогові аудіовиходи, вихід для навушників і відеовиходи з вбудованим звуком. Відеомікшер має регулятор гучності, який можна використовувати для регулювання рівня звуку, що відображається на світлодіодних індикаторах, які розташовані на панелі блоку. Крім того, тонке підстроювання рівнів звуку для всіх джерел можна зробити, використовуючи екранний графічний інтерфейс (GUI).

Блок введення титрів/Комутатор спецефектів/«Картинка у картинці» (PiP)/Медіаплеєр

AV-HLC100 має широкий набір візуальних ефектів для швидкого і професійного відеовиробництва. Функція «картинка у картинці» (PiP) дозволяє накласти ще одне джерело і змінювати розмір/положення вікна PiP на екрані. Ви також можете вибрати потрібний перехід зі списку, що налічує понад 190 переходів, включаючи 3D DVE, і легко додати ефекти в вашу програму. Титри також додаються дуже просто, з використанням бібліотеки шаблонів, що дозволяють редагувати атрибути тексту, такі як шрифт і колір, і положення на екрані. Крім того, можна зробити до восьми предустановок титрів для їх оперативного вибору під час потокової передачі.

AV-HLC100 також оснащений медіаплеєром для вставки в програму відеокліпів і нерухомих зображень, з підтримкою різних файлових форматів Windows (зверніть увагу, що деякі формати не підтримуються). Є функція автозапуску для автоматичного відтворення декількох джерел, які були підготовлені заздалегідь.

Гібридний відеомікшер: сигнали SDI/HDMI та NDI тепер можуть бути смикшированы

AV-HLC100 підтримує широкий спектр відеоформатів, включаючи 3G-SDI 1080/59,94 p і 1080/50p, а також забезпечує крос-перетворення між 1080p/1080i і 720p. Можна вибирати SDI x 4 або SDI x 3/HDMI x 1, а також вісім вхідних IP-каналів, що дозволяє конфігурувати систему у відповідності з існуючою виробничою інфраструктурою. Також є сумісність з NDI і NDI|HX, що забезпечує кодування відеосигналу високої роздільної здатності та їх передачу в реальному часі. Це також означає, що є можливість під'єднання до восьми наших професійних інтегрованих роботизованих PTZ-камер* з використанням одного кабелю ЛВС, без зовнішніх IP-декодерів, з автоматичним підключенням до AV-HLC100. Це дозволяє передавати відео - та аудіосигнали, керувати функціями PTZ камери, харчуванням камери і світловою індикацією (Tally) по одному кабелю, забезпечуючи швидку настройку і прості кабельні з'єднання. Підтримувані відеовиходи включають HDMI x 1, 3G SDI x 2, потокову передачу по протоколу RTMP x 1 і NDI x 1.

Підключення доповідачів та організація інтерв'ю з використанням SkypeTX

AV-HLC100 надає можливість використовувати Skype TX як один з джерел, що дозволяє реалізувати відеозв'язок студійної якості. Матеріали, передані з віддаленого місця розташування за відеоканалами, що базуються на Skype, можуть бути безпосередньо включені в живі шоу-програми і використовуватися для інтерв'ю або в сюжетах, переданих з різних місць, забезпечуючи залучення гостей з усіх куточків світу, що підвищує інтерес до висвітлюються заходів, лекцій, вебінару і презентацій.

AV-HLC100 схема підключення

Простота налаштування системи

Підтримуються виведення зображення в 1080/59,94 p і 50p; також забезпечується можливість крос-перетворення (між 1080 і 720). Може бути досягнута підвищена гнучкість для передачі, оскільки передбачена можливість мікшування різних аудіосигналів – эмбедированных, лінійних і мікрофонних – і додавання їх до відеоряду. Крім того, підтримується мережевий протокол NDI, RTSP (IP-відео з PTZ-камер Panasonic) і RTMP (прямий зв'язок з сервісами потокової передачі, такими як YouTube Live). Високий рівень AV-виробництва може бути досягнутий навіть у ситуаціях з обмеженим числом операторів і недостатньою професійною підготовкою персоналу.

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.