Саундбар Yamaha YSP-5600 SWK в Україні та Києві
search
  • Саундбар Yamaha YSP-5600 SWK в Україні та Києві – Фото 1
  • Саундбар Yamaha YSP-5600 SWK в Україні та Києві – Фото 2
  • Саундбар Yamaha YSP-5600 SWK в Україні та Києві – Фото 3
  • Саундбар Yamaha YSP-5600 SWK в Україні та Києві – Фото 4

Саундбар Yamaha YSP-5600

Код товара: 11677

|

Артикул: ZS41680

Кріплення
Настенное

Потужність (Вт)
60

Тип аудіосистеми
Активная

Look more features
74 995 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Відтворення об'ємного звуку еквівалентного конфігурації 7.1.2 реалізовано за допомогою фірмової технології Digital Sound Projector, яка дозволяє відтворювати в музиці і фільмах тривимірну звукову сцену. Функція MusicCast за допомогою спеціального додатку дає можливість використовувати в єдиній системі пристрої різних виробників.

Основні можливості

  • Навколишнє звучання з використанням масиву з 44 динаміків
  • За шість випромінювачів каналу висоти по обидва боки забезпечують об'ємне звучання еквівалентне 7.1.2-канальної конфігурації
  • Підтримка новітніх форматів об'ємного звучання Dolby Atmos® і DTS: X
  • Підтримка десяти програм за трьома категоріями в режимі CINEMA DSP 3D
  • Функція Dialogue Lift піднімає в просторі звук діалогів до середини екрану
  • Можна використовувати зовнішній сабвуфер з дротових або бездротових підключенням
  • Можливість передачі музичного контенту на інші MusicCast-сумісні пристрої
  • Додаток MusicCast CONTROLLER дозволяє управляти MusicCast-сумісними пристроями і джерелами музики зі смартфона
  • Підтримка Інтернет-радіо і сервісів потокової музики
  • Технологія AirPlay® для передачі потоку аудіо з комп'ютера, iPod, iPhone, iPad
  • Підтримка Bluetooth® для підключення YSP-5600 до інших Bluetooth-сумісних пристроїв
  • Підтримка різних кодеків: MP3, WMA, MPEG4-AAC, Apple Lossless, WAV, FLAC і AIFF
  • Вхід HDMI з функціональністю 4K60p Pass through і HDCP2.2
  • Екранне меню з можливістю показу над зображенням, поданого на вхід HDMI і підтримкою декількох мов
  • Функція Clear Voice підвищує чіткість діалогів та дикторського тексту
  • Лаконічний дизайн з дрібною сіткою гриля на передній і верхній панелях
  • Індикатори розташовані під грилем
  • Передбачена можливість настінного монтажу для зручності розміщення

Звук зверху для посилення ефекту присутності. Мрія про тривимірному звуці стала реальністю

Yamaha YSP-5600 SWK

Однокорпусні система на базі технології Digital Surround Projector забезпечує реалістичне тривимірне звучання

Під декоративними гратами на передній панелі розташовані 44 точно позиціонуються випромінювача. Для створення ефекту 7-канального звучання (фронтальний л / п, центральний, навколишній л / п і канал висоти л / п) кожен випромінювач окремої схемою посилення. Звукові промені спрямовані на стіни і стелю, і, відбиваючись, потрапляють туди, де знаходиться слухач. Це не віртуальний, а справжній тривимірний просторовий звук - такий же, який дають реальні настінні і стельові акустичні системи. Крім того, YSP-5600 використовує звуковий промінь навколишнього каналу в якості тилового і має фантомний навколишній канал для підтримки форматів Dolby Atmos або DTS: X, еквівалентних 7.1.2-канального відтворення.

Yamaha YSP-5600 SWK_1

Вперше в YSP реалізовані вертикальні канали звуку за рахунок звукових променів спеціального масиву випромінювачів

Два масиву з шести випромінювачів (всього 12), розташовані по обидва боки передньої панелі, утворюють канал висоти. Для цього використані динаміки діаметром по 28 мм. Для досягнення максимального ефекту вони змонтовані на акустичному екрані, розташованим під кутом, при цьому можна контролювати напрямок звукових променів. Це створює автентичне звукове поле, наче використовуються для стелі акустика - ви отримуєте прекрасне звучання, не зв'язуючись з встраиванием акустичних систем в стелю і прокладанням кабелів.

Точне позиціонування вертикальних каналів звуку для досягнення максимального ефекту в місці прослуховування

При відтворенні новітніх форматів об'ємного звучання, таких як Dolby Atmos і DTS: X, для достовірної передачі звукового простору дуже важливе співвідношення між позицією прослуховування і положенням каналу висоти. Система YSP-5600 має автоматичний і ручний режими регулювання кута звукового променя, спрямованого в стелю, дозволяючи погоджувати місце розташування вертикального каналу з позицією прослуховування. Ефект вертикальних каналів звуку для відтворення природного об'ємного звукового простору зберігається навіть при зміні позиції прослуховування щодо екрану.

Yamaha YSP-5600 SWK_2

Спрямовані звукові промені вертикальних каналів чітко визначають місце розташування звуку

Канали висоти можуть перебувати так само близько до слухача, як і АС центрального каналу, їх місце розташування та якість дуже впливають на сприйняття багатомірного звуку. YSP-5600 формує канали висоти за допомогою спрямованих променів, відбитих від стелі. Це дає ефект чіткої локалізації звуку і дозволяє реалістично відтворювати природні звуки, такі як грім. Ці звуки настільки натуральні, що іноді навіть викликають острах.

Yamaha YSP-5600 SWK_5

Dialogue Lift для правильного позиціонування звуків мови в просторі

Якщо звуковий проектор розташований під телевізором, особливо, з великим екраном, то діалоги і вокал виходять звідкись знизу. Для вирішення цієї проблеми в YSP-5600 передбачена функція Dialogue Lift з триступінчатим регулятором, яка, шляхом маніпулювання відбитими звуковими променями дозволяє піднімати звук діалогів до рівня екрану. Тепер звук буде ідеально поєднаний із зображенням - як в кінотеатрі.

Yamaha YSP-5600 SWK_8

Підтримка нових форматів Dolby Atmos і DTS: X

YSP-5600 підтримує Dolby Atmos і DTS: X - нові формати об'ємного звучання, які привертають велику увагу кіноіндустрії. Формат Dolby Atmos підтримується пристроєм спочатку, тоді як сумісність з DTS: X буде реалізована після оновлення прошивки.

Підтримка режиму CINEMA DSP 3D власної розробки Yamaha

Режим CINEMA DSP 3D розробки Yamaha додає відчутну висоту звуковому полю, створюючи багату об'ємний простір. YSP-5600 підтримує цей режим, використовуючи спеціальні масиви динаміків для створення вертикальних звукових променів. Ви можете слухати живе звучання, використовуючи стандартні формати, і комбінувати цей ефект з Dolby Atmos або DTS: X, щоб отримати більш природний і багатий тривимірний звук.

Чотири режиму прослуховування

YSP-5600 має чотири режими прослуховування: 3D Surround, в якому задіяні п'ять горизонтальних променів і два вертикальних для відтворення еквівалента 7.1.2-конфігурації тривимірного звукового поля; Surround з п'ятьма горизонтальними променями дає стандартне технологію 5.1 навколишнє звучання; в режимі Stereo спеціальний вертикальний випромінювач виступає в якості твітера, забезпечуючи високоякісне стерео; і Target - моно режим для виразнішого відтворення мови з точною локалізацією в просторі. В режимі 3D Surround ви можете додатково вибрати CINEMA DSP 3D, а в режимі Surround - CINEMA DSP, які є просунутими варіантами того і іншого, і забезпечують більш широку звукову сцену.

Intellibeam автоматизує настройки вертикальних каналів

За допомогою включеного в комплект мікрофона IntelliBeam модель YSP-5600 автоматично виконує оптимізацію променів і акустичних характеристик з урахуванням особливостей приміщення, дозволяючи домогтися гранично точних налаштувань звукових променів для середовища прослуховування. Ці дві функції називаються INTELLIBEAM. Позиціонування звукових променів, спрямованих на стелю, також може виконуватися автоматично. Таким чином, YSP-5600 відтворює у вашій кімнаті атмосферу живої музики.

Yamaha YSP-5600 SWK_9

система MusicCast

MusicCast - це нова революція в області передачі мережевого аудіоконтенту, що дозволяє використовувати апарати даної категорії разом або окремо. Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого і простого у використанні програмного додатка. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу HiFi - то, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, так само як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з плином часу. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне в будь-який час.

Yamaha YSP-5600 SWK_10

Система MusicCast розширює можливості розваги

Система MusicCast заснована на використанні високоефективної бездротової мережі передачі аудіоконтенту, по якій цифрові музичні файли зі смартфона, ПК або мережевого сховища можна передавати в потоковому режимі на інші знаходяться в будинку пристрою категорії MusicCast. В системі також передбачено спільне використання музики з такого зовнішнього пристрою, підключеного до YSP-5600, як, наприклад, телевізор або BD-програвач. Можлива і потокова передача аудіоконтенту зі смартфонів або планшетів, підключених за технологією Bluetooth, на пристрої категорії MusicCast в декількох кімнатах.

Yamaha YSP-5600 SWK_11

Два взаємопов'язаних додатки полегшують керування YSP-5600 і підключеним обладнанням

Додаток Home Theater Controller (WLAN) дозволяє управляти основними функціями YSP ​​або контролювати звукові промені зі смартфона або планшета, а за допомогою програми MusicCAST Controller можна управляти передачею потокових аудіо на пристрої, підключені до системи MusicCAST. Обидві програми взаємопов'язані і допомагають полегшити управління звуковий панеллю YSP-5600 і підключеними пристроями. Додатки можна скачати безкоштовно на App Store або Google Play.

Yamaha YSP-5600 SWK_12

Bluetooth-вихід для зручного потокового відтворення музики

YSP-5600 оснащений новітньою технологією Bluetooth, що робить роботу в бездротовому режимі зручніше, ніж будь-коли раніше. Можна здійснювати потокову передачу музики з YSP-5600 на Bluetooth-сумісні навушники для індивідуального прослуховування або на Bluetooth-сумісні акустичні системи.

Yamaha YSP-5600 SWK_12

Потокові сервіси пропонують величезний вибір музики

Підтримка музичних потокових сервісів Spotify, Juke і Napster означає доступ до широкого спектру музичного контенту. Крім того, підтримка бази радіостанцій vTuner робить доступними величезна кількість Інтернет-радіостанцій всього світу.

Бездротова передача потокової музики через Bluetooth або AirPlay

Слухайте музику зі смартфона, використовуючи бездротове з'єднання Bluetooth. Для бездротової передачі потокової музики з iPhone або iPad можна скористатися функцією AirPlay. Крім того, режим очікування Bluetooth пропонує зручність автоматичного включення і виключення YSP-5600.

Yamaha YSP-5600 SWK_12

Енергозберігаюча конструкція

Все MusicCast-сумісні моделі мають режим економії електроенергії, їх споживана потужність в режимі очікування не перевищує 3 Вт. Модель YSP-5600 просунулася на крок вперед в цьому відношенні, показуючи величину менше 1,6 Вт. Функція управління автоматично відключає електроживлення, якщо протягом заданого часу на вхід не надходить сигнал. Енергозберігаюча конструкція робить MusicCAST-сумісні пристрої дружніми по відношенню до навколишнього середовища.

Компактна конструкція не заважає перегляду

Передня панель і секція індикаторів закрита дрібною сіткою гриля, яка надає пристрою простий і елегантний вигляд. По краях у верхній частині гриль плавно закруглюється, залишаючи простір для звукових променів, спрямованих вгору. Індикатори вмикаються тільки в разі потреби, щоб не заважати перегляду. Ширина звукової панелі навіть при наявності в ній випромінювачів вертикальної спрямованості становить 1100 мм, тобто на 100 мм менше, ніж у попередньої моделі YSP-5100, а висота всього 93 мм (без підставки), що робить цю панель надзвичайно компактною і зручною в розміщенні .

Yamaha YSP-5600 SWK_13

Підтримка стандарту HDMI і відео надвисокої чіткості 4K60p відповідно до HDCP2.2

Модель YSP-5600 підтримує новітні стандарти HDMI. завдяки відтворенню відеосигналу 4K з частотою 60 кадрів в секунду ви отримуєте зображення високої чіткості без погіршення якості. При передачі відеосигналу 4K система відповідає стандарту HDCP2.2 щодо захисту авторських прав.

Набір для бездротового підключення сабвуфера в комплекті

Доданий набір SWK-W16 можна під'єднати до сабвуфера для установки бездротового зв'язку з системою. Вам не треба прокладати кабель між звуковий панеллю і сабвуфером, що підвищує гнучкість розміщення компонентів.

Робота в складі інсталяційних систем

Пристрій має роз'єм IR-OUT, який дозволяє подавати на вихід ІК-сигнал дистанційного керування. Це означає, що апарат здатний виявляти практично будь-який ІК-сигнал, що подається спереду, і передавати його на вихід у вигляді електричного сигналу. А вхід IR-IN служить для прийому сигналів дистанційного керування від інших пристроїв у вигляді електричного сигналу. Крім того, в пристрої реалізована підтримка сигналів системи управління стандарту Control4, що робить цей апарат ідеальним для вбудовування в інсталяційні системи.

Додаткові меню для використання в номерах готелів

В системі передбачені додаткові меню, наприклад, для установки налаштувань, що запобігають небажані дії гостей. Так, налаштування Turn-On Volume дозволяє встановити розумний рівень сигналу відразу після включення живлення, щоб не викликати неприємних сюрпризів від занадто гучного звуку. Налаштування Max. Volume служить для обмеження максимального рівня, а Input Lock - для запобігання спробам управління системою з боку гостей.

Характеристики:

інтерфейси

  • Версія HDMI 2.0
  • Вхід оптичний (Toslink) 2 шт.
  • Вхід RCA аудіо 1 шт.
  • LAN роз'єм (RJ45) 1 шт.
  • Вхід коаксіальний цифровий 1 шт.
  • Вихід на активний сабвуфер 1 шт.
  • Вхід HDMI 4 шт.
  • Вихід HDMI 1 шт.

функції

  • Парні пристрої Yamaha MusicCast

Дистанційне керування

  • Пульт ДУ в комплекті
  • Тип батарей пульта дистанційного керування 2хAAA (LR03)
  • Батареї пульта ДУ в комплекті

Колір, розміри і вага

  • Габаритні розміри (В * Ш * Г) 21.6 * 110 * 12.2 см
  • Цвет черный
  • Вага 11.7 кг

Фронтальні акустичні системи

  • Розмір фронт. АС (В * Ш * Г) 21.6 * 110 * 12.2 см
  • Кріплення на стіну фронтальних АС
  • Вага фронтальних АС 11.7 кг
  • Колір фронтальних АС чорний
  • Потужність фронтальних АС 2 x 44 Вт

Системи обробки зображення

  • Технологія 4K дозволу

Підтримка Wi-Fi

  • Підтримка Wi-Fi через вбудований модуль

підтримка Bluetooth

  • Бездротове відтворення музики через Bluetooth і Airplay
  • Вбудований модуль Bluetooth Так

декодер

  • Декодер DTS-HD MasterAudio
  • Декодер Dolby TrueHD
  • Декодер Dolby Digital Plus
  • Декодер Dolby Atmos
  • декодер DTS
  • Декодер DTS 96/24
  • Декодер DTS ES

потужність

  • Сумарна потужність 128 Вт
Кріплення
Настенное
Потужність (Вт)
60
Тип аудіосистеми
Активная

Розміри і вага упаковки

Ширина 2.2 см
Висота 21.6 см
Глибина 110 см
Вага 12 кг

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.