Саундбар Sony HT-ST9
search
  • Саундбар Sony HT-ST9 – Фото 1
  • Саундбар Sony HT-ST9 – Фото 2
  • Саундбар Sony HT-ST9 – Фото 3

Саундбар Sony HT-ST9

Артикул: HT-ST9

Потужність (Вт)
800

Тип аудіосистеми
Активная

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

7.1-канальний об'ємний звук для повного занурення
Оточіть себе багатим об'ємним 7.1-канальним звуком. Три коаксіальних акустичні системи, дві з яких поєднані з динаміками для ультрависоких частот, створені для точного відтворення нот середнього і високого частотного діапазону і звуку високої роздільної здатності. Технологія синтезу хвильового фронту використовує всі акустичні системи для точного розподілу звуку в приміщенні, забезпечуючи насичене звучання і точність передачі будь-яких звукових нюансів.
Кінематографічний звук завдяки технології S-Force Front Surround PRO
Повне занурення завдяки віртуального об'ємного звуку. Технологія об'ємного звуку S-Force Front Surround PRO симулює нейронні процеси, створюючи реалістичний об'ємний звук із затримкою звучання і широким спектром звукових хвиль — цього вдається досягти лише з допомогою правого і лівого звукових каналів Емуляція природного звучання тривимірного звукового поля дозволяє вам повністю зануритися в об'ємний звук без установки повноцінної акустичної системи.
Оригінальну якість звуку з технологією Dolby® TrueHD
Насолоджуйтесь якістю звуку, які не мають собі аналогів, разом з Dolby TrueHD, що зберігають найдрібніші деталі звучання при перегляді кіно і прослуховуванні музики. Оригінальний звук студійної якості без втрат забезпечує неперевершену точність при програванні дисків Blu-ray і відтворення завантаженого контенту.
Точна передача звуку студійної якості з DTS-HD™
Чистий звук домашнього аудіо високої деталізації. Завдяки декодеру DTS-HD Master Audio у вас є можливість оцінити оригінальне звучання саундтреків під час перегляду улюблених фільмів на дисках Blu-ray без стиснення і повністю перейнятися задумом режисера. Крім того декодер DTS-HD High Resolution Audio також дозволяє почути музику в найдрібніших деталях і максимально наблизити звучання до студійного, примушуючи кожну ноту переливатися всіма відтінками.
Кілька портів HDMI для простоти підключення
Завдяки наявності трьох входів HDMI та одного виходу HDMI можна підключити телевізор до Інтернет-ТБ-приставку, програвач дисків Blu-ray, ігрової консолі і не тільки. Всі можливості перегляду домашнього кінотеатру тепер зібрані в одному місці. Вам більше не знадобиться окремий ресивер.
Порт USB для відтворення звуку високого дозволу
Насолоджуйтеся чистотою звуку високого дозволу в найдрібніших деталях. Порт USB забезпечує стійке з'єднання при програванні аудіофайлів і формати без втрат, включаючи файли у форматі DSD і аудіо з частотою дискретизації 24 біт/192 кГц. Просто підключіть USB-накопичувач або портативний пристрій для відтворення аудіо та оцініть якість звуку високого дозволу. Також можна відтворювати безліч додаткових аудіоформатів, зокрема MP3, AAC і WMA.
Підтримка формату 4K для 4K-контенту
Збереження якості 4K від джерела до екрану телевізора. Підтримка формату 4K означає, що ресивер здатний приймати сигнал у форматі 4K від джерела, що веде мовлення в форматі 4K, і передавати сигнал на 4K-телевізор або проектор без зниження якості зображення. Забезпечуючи унікальні враження в 4K, цей саундбар ідеально поєднується з телевізорами і програвачем з підтримкою 4К і стане центральним елементом домашньої розважальної системи в майбутньому.
Аудіо високого дозволу для бездоганного звучання
Оцініть багате звучання улюбленої музики з аудіо високого дозволу. Запис звуку у форматах аудіо високого дозволу здійснюється з більш високою частотою дискретизації у порівнянні з якістю звуку на компакт-дисках, що підвищує якість і швидкість потоку в кожному частотному діапазоні, створюючи відмінне звучання. Пориньте у захоплюючий світ емоцій, відчувши кожен вдих і рух.
Цифровий підсилювач S-Master HX: гранична чистота звучання
Чудове звучання аудіо високої чіткості завдяки цифрового підсилювача S-Master HX. Підсилювач S-Master HX використовує спрощений цифровий сигнальний тракт і точний алгоритм визначення шуму на високих частотах, завдяки чому ви отримуєте найчистіший звук при прослуховуванні музики, так і при кинопросмотре. Сюди також входять формати аудіо високого дозволу, і тому ви можете оцінити справжнє звучання музики в тому вигляді, в якому її задумував музикант.
Технологія DSEE HX відновлює якість аудіофайлів
Звук компакт-диска вже не еталон якості. Технологія DSEE HX розроблена на базі нашої запатентованої технології DSEE, що підвищує якість стислих аудіофайлів до рівня, близького до аудіо високого дозволу. Відновлюючи нюанси оригінальної запису, втрачені при стисненні, технологія DSEE HX забезпечує багате звучання студійної якості для всієї вашої музики.
Технологія ClearAudio+ робить звук багатшими
Унікальна технологія від Sony ClearAudio+ автоматично регулює настройки звуку і робить враження від прослуховування максимально насиченими. Будучи результатом поєднання багаторічного досвіду у сфері технологій цифрової обробки звукового сигналу, ClearAudio+ дозволяє оптимізувати звучання і забезпечити незмінно високу якість і чистоту звуку — будь то музика, відео або фільми.
Саундбар Sony HT-ST9  без решетки
Коаксіальні АС для повнодіапазонника звуку
Коаксіальні акустичні системи новітньої розробки забезпечують видатну якість звуку, незважаючи на компактні розміри корпусу саундабара. За рахунок поєднання низькочастотного і високочастотного динаміків в одній двосмугової акустичної системі вдається домогтися відтворення більш широкого частотного діапазону. Завдяки цьому деталізація звуку зберігається на рівні вихідного студійного виконання.
Динаміки ультрависоких частот для яскравого звучання високих нот
Оцініть первозданну чистоту звучання високих нот, будь то музика або мова акторів у фільмі. Динаміки для ультрависоких частот з широкою дисперсією звуку, встановлені у фронтальному відділі кожної АС, створюють широку звукову сцену з рівномірним якістю звучання в будь-якій точці приміщення. Високі частоти відтворюються чисто і чітко зі звуком високого дозволу, що дозволить насолодитися реалістичним і виразним звуком в будь-якій точці звукової сцени.
Дифузор з вуглецевого волокна для жорсткої конструкції динаміка
Дифузор з вуглецевого волокна забезпечує відтворення звуку з мінімальними спотворення на всьому частотному діапазоні. Вуглецеве волокно характеризується достатньою міцністю і пружністю, що робить його ідеальним матеріалом для застосування в конусах динаміків. Це забезпечує низьку частоту коливання повітря і відсутність спотворень при відтворенні звуку — він виходить чітким і чистим.
Динаміки з феромагнітної рідиною: висока потужність, компактний розмір
Завдяки заміні амортизаторів на технологію феромагнітної рідини вдалося зробити АС більш компактною без шкоди для якості звуку. Спочатку технологія феромагнітної рідини була розроблена для космічних програм NASA, і саме це дозволило створювати акустичні системи з потужним звуком в невеликому корпусі — це стало ідеальним рішенням для «тонких» телевізорів і компактних аудіосистем преміум-класу.
Саундбар Sony HT-ST9 в интерьере
Новий рівень якості потокове аудіо через Bluetooth завдяки кодеку LDAC
LDAC — це новий кодек від Sony, який дозволяє досягти максимально високої якості при потокової передачі звуку по Bluetooth. Швидкість потоку стала в три рази вище в порівнянні із звичайною потоковою передачею по Bluetooth, частота дискретизації тепер дорівнює 96 кГц, і кодування звукового сигналу стає більш ефективним. Результат? Видатне якість звукового сигналу з мінімальним стисненням дозволяє при бездротової передачі домогтися звуку, якість якого краще порівняно з якістю CD.
Потокове аудіо через Bluetooth для комфорту прослуховування
Потокове відтворення аудіо з саундбара на навушники по Bluetooth для комфортного бездротового прослуховування. Завдяки підтримці кодеків LDAC, SBC і AAC дана функція відмінно підійде в ситуації, коли ви хочете подивитися телевізор в тиші. Надягаючи навушники, ви моментально пориньте в перегляд на великому екрані в будь-якій ситуації.
Прослуховування в один дотик для миттєвого відтворення музики
Завдяки технології NFC (Near Field Communication) більше не потрібні ні дроти, ні складні підключення. Досить прикласти смартфон або інше NFC-сумісний пристрій* до N-мітки на корпусі, і відразу ж почнеться воспроизведени музики. Немає NFC? Нічого страшного. Пару можна також встановити вручну в розділі налаштувань Bluetooth®. *Див. сумісні пристрої
Бездротова передача даних по Bluetooth
Бездротова передача потокового улюбленої музики і додатків по Bluetooth. Об'єднайте Bluetooth-сумісного саундбара зі смартфоном або планшетом, і відразу можна ставити музику, керувати списками відтворення та рівнем гучності прямо з пристрою.
Вбудований Wi-Fi для потокової передачі
Завдяки вбудованої підтримки Wi-Fi можна переглядати і відтворювати музику і фільми зі смартфона, планшета і ноутбука. Підключіться до домашньої мережі і слухайте музику з особистої музичної колекції. Або оцініть можливості відтворення потокового аудіо з популярних музичних онлайн-сервісів прямо через саундбар.
найпростіший спосіб транслювати музику на аудіопристрої
З підтримкою Chromecast можна транслювати музику з музичного додатки з вашого особистого пристрою на динаміки. Просто натисніть на кнопку трансляції в додатку на смартфоні або планшеті™ Android, iPhone, iPad або на ноутбуці з Mac®, Windows або Chromebook, і виберіть один динамік або групу.
Об'єднайте музику з SongPal
Скачайте додаток SongPal на смартфон або планшет і систематизуйте свою фонотеку. Підключайтеся по Bluetooth або Wi-Fi і слухайте улюблені композиції без перешкод, незалежно від того, де вони зберігаються: на комп'ютері-сервері або популярному музичному онлайн-сервісі. Додаток також можна використовувати для індивідуальної настройки звуку, щоб він був збалансованим і якісним.
Музична свобода завдяки підтримці мультирум-систем
Наповніть свій будинок звучанням улюблених композицій завдяки можливостям створення мультирум-системи. За допомогою програми SongPal можна об'єднувати сумісні саундбари і акустичні системи від Sony в групи і транслювати музику з комп'ютера або домашньої мережі в будь-якому приміщенні у себе вдома. Це кращий спосіб насолоджуватися улюбленою музикою і не бути прив'язаним до одного місця в будинку.
Ігровий режим для повного занурення в ігрову реальність
Переведіть комп'ютерні ігри на новий рівень завдяки ігрового режиму, створеного при тісній співпраці з розробниками ігор PlayStation®. Цей спеціальний режим звучання точно оптимізований для поліпшення якості кожного звукового ефекту, дозволяючи повністю перенестися в ігрову реальність і відчути неймовірний ефект присутності.
Режим футбольного матчу переносить на стадіон
Чудова гра ще ніколи не звучала настільки реалістично. Режим футбольного матчу реалістично відтворює атмосферу стадіону, що панує на трибунах вболівальників. Це стало можливим завдяки акустичним даними, зібраними під час матчу бразильської команди. Відчуєте себе в самому центрі тріумфуючого натовпу.
Режим цифрової музичної сцени для живого концертного звучання
Насолоджуйтесь музикою з цифрової музичної сценою і відтворіть акустику лондонського концертного залу Арена O2 у вас вдома. Застосувавши спеціальний метод розтягування імпульсу в часі для вимірювання акустичних характеристик за допомогою 8-контактного мікрофона, інженери Sony отримали можливість точно відтворити звукове поле концертного залу. Результат? Унікальне сценічне звучання у вашій вітальні.
Висока якість збірки і обробка преміум-класу
Кожен елемент HT-ST9 була ретельно продуманий: високоякісна обробка корпусу підкреслюється чіткої і суворої геометрією ліній. Алюмінієвий корпус виконаний тільки з високоякісних матеріалів і містить сім динаміків з вуглецевого волокна, включаючи три коаксіальні акустичні системи, забезпечуючи першокласне звучання у поєднанні з стильним дизайном. Динаміки повинні бути добре захищені від впливів. Їх також можна залишити відкритими, прикривши знімними гратами.
Простота налаштування з бездротовим сабвуфером
Додайте ефектності при перегляді відео завдяки багатим, потужним басам. Розташуйте бездротової сабвуфер розміром 18 см (7,1 дюйма) в будь-якому місці і оцініть насичене звучання низьких нот завдяки динаміку з пасивним випромінювачем. Компактний, стильний корпус впишеться в будь-який інтер'єр.
Дублювання екрану в один дотик — трансляція зображення з екрана вашого смартфон на великий екран BRAVIA
Завдяки технології NFC (Near Field Communication) більше не потрібні ні дроти, ні складні підключення. Щоб передати по бездротовому з'єднанню зображення екрану вашого мобільного пристрою на великий екран телевізора, підключеного до видеоустройству, досить прикласти NFC-сумісний смартфон або планшет Xperia до N-мітки на корпусі пристрою. Випробуйте нову радість спілкування з друзями і близькими від спільного перегляду відео та фотографій та вибору маршруту наступної подорожі. Немає NFC? Нічого страшного. Пару можна також встановити вручну.
Саундбар Yamaha YSP-2700 задняя панель

Технічні характеристики

Аудіо Роз'єми

  • Активна акустика;
  • Максимальна потужність - 800 Вт;
  • Бездротове з'єднання - Wifi, Bluetooth;
  • Вихід HDMI ARC;
  • Входів HDMI - 3;
  • Аналоговий аудіовхід - 1;

Розміри/Вага

  • Вага основного пристрою - 7,2 кг;
  • Габарити основного пристрою - 1130 x 88 x 133 мм;
  • Габарити сабвуфера - 249 x 403 x 426 мм;
  • Вага сабвуфера - 16 кг
Потужність (Вт)
800
Тип аудіосистеми
Активная

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.