Саундбар Dali Katch One Iron Black
search
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 1
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 2
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 3
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 4
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 5
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 6
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 7
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 8
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 9
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 10
  • Саундбар Dali Katch One Iron Black – Фото 11

Саундбар Dali Katch One Iron Black

Артикул: Iron Black

Кріплення
Настенное; Настольное; Саундбар

Потужність (Вт)
200

Тип аудіосистеми
Активная

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Саундбар DALI KATCH ONE поєднує чудовий звук і сучасний привабливий вигляд. Насолоджуйтеся фільмами, музикою та іграми так, як ніколи раніше! Підніміть рівень домашніх розваг на новий рівень з DALI KATCH ONE – першим саундбаром для телевізорів.

Сучасні телевізори стають все більше і більше, при це простір для розміщення в них якісних аудіосистем стає все менше і менше. Коли в моді тонкі профілі, звучання починає страждати першим. Для глядачів, які хочуть, щоб їх звучання телевізора було настільки ж якісним, як і зображення, компанія DALI створила KATCH ONE – стильний повнофункціональний саундбар, який забезпечує телевізору бездоганне звучання.

DALI KATCH ONE призначений для телевізорів, однак цей саундбар здатний поліпшити звучання музики з будь-якого джерела. Бездоганне відтворення аудіо – головний принцип DALI, компанії, яка вже майже сорок років виробляє акустичні системи для того, щоб музика звучала саме так, як вона повинна звучати.

В елегантному компактному корпусі DALI KATCH ONE розташовано 10 динаміків, ідеально узгоджених з підсилювачем 4 х 50 Вт. Завдяки цьому звуковий супровід фільмів завжди буде відрізнятися прекрасною динамікою, діалоги завжди будуть чутні, а музика буде ідеально збалансована.

Мягкокупольные твітери роблять звучання чистим і детальним, чотири великих пасивних динаміка, що працюють з чотирма активними вуферами, видають потужні і точні баси. Все разом створює ідеальні аудіо переживання.

DALI KATCH ONE оснащений усіма необхідними входами, включаючи HDMI, 2 оптичних входу, аналоговий вхід і Bluetooth (AAC і aptX).

Загальний вигляд KATCH ONE Black
Отримайте максимум від телевізора Аудіо режими
Повністю насолоджуйтесь переглядом телевізора! KATCH ONE – це пружні, соковиті баси для фільмів, чіткі і добре помітні голосу при перегляді новин і ідеально збалансоване звучання при прослуховуванні музики. Два режими звучання – Wide і Focus – дозволяють KATCH ONE прекрасно звучати з найрізноманітнішим контентом – фільмами, новинами, музикою, іграми. Режим Focus призначений для сфокусованого лінійного відтворення, а режим Wide – це широке, вражаюче і динамічне відтворення. У цьому режимі вся кімната заповнюється звуком.
Варіанти монтажу Універсальність
KATCH ONE можна повісити на стіну за допомогою елегантного подвійного шкіряного підвісу, або розташувати на полиці або в шафі на спеціальних підставках з цього дерева. У випадках, коли простір обмежений, KATCH ONE також можна змонтувати поруч з телевізором за допомогою шпонкових пазів на задній панелі. Саундбар DALI KATCH ONE оснащений безліччю роз'ємів для підключення телевізора, смартфона, планшета (Bluetooth і мініджек), CD-програвач, аудіо стримера, сабвуфера, а також для підзарядки Amazon Echo або Google Chromecast через USB.

Конструкція

Тканина на передній панелі KATCH ONE обрана за її відмінні акустичні характеристики, завдяки чому звук не втрачає ні своєї енергії, ні деталей. Тканинна панель надає KATCH ONE стильний вигляд і сприяє ненав'язливому вписуванню саундбара в інтер'єр кімнати.

Важливою складовою візуального дизайну є три рішення по монтажу саундбара, які гарантують, що KATCH ONE підійде кожному.

Настінний шкіряний тримач доповнює вигляд KATCH ONE. Це рішення допомагає приховати кабелі між телевізором і KATCH ONE, а акустичні властивості тканини передньої панелі гарантують, що ні один музичний нюанс не буде втрачено.

Якщо простір обмежений, ідеальним рішенням стане монтаж KATCH ONE за допомогою спеціально передбачених для цього шпонкових пазів.

При розміщенні KATCH ONE на полиці або зверху меблів також можна використовувати входять в комплект підставки з натурального дерева. Підставки доповнюють загальний вигляд KATCH ONE і допомагають зменшити небажані вібрації.

Корпус

Корпус і передня панель KATCH ONE відлиті із спеціальної пластмаси, посиленою скловолокном. Цей матеріал дозволив сконструювати платформу для динаміків, яка оптимізує повітряні потоки, розширює стереокартину і направляє звук до слухача. Крім цього, надвисока жорсткість платформи гарантує, що рух динаміків не викликає небажаних резонансів корпусу, що призводять до спотворення звукового сигналу.

Всі доступні входи і виходи розміщені на задній панелі в спеціальному відсіку, приховує роз'єми з виду і забезпечує легкий доступ до кабельного органайзеру KATCH ONE. В залежності від вибраного розташування саундбара ви можете протягнути кабелі від відсіку для роз'ємів вгору або вниз.

Незнімний гриль на задній панелі KATCH ONE і передня панель оснащені напрямними повітряних потоків, що оптимізують поширення звукового сигналу. Оскільки вуфери розташовані як в передній, так і задній частині саундбара, оптимізація повітряних потоків дуже важлива для звучання. Задні вуфери використовують стіну для поглиблення басового діапазону і розширення стереокартины. Передні вуфери оточені хвильовими напрямними для найкращого розсіювання звуку.

Корпус KATCH ONEКнопки управління KATCH ONE Black

Комутація

Завдяки наявності 5 аудіо входів KATCH ONE легко підключити до будь-якого аудіо пристрою. Ви можете підключити телевізор чотирма способами, не кажучи вже про різні можливості підключення потокових музичних пристроїв. Крім того, саундбар KATCH ONE оснащений функцією автоматичного розпізнавання сигналу на всіх входах і автоматично включається при включенні телевізора або аудіо джерела.

  • HDMI

    Вхід HDMI (ARC) KATCH ONE призначений тільки для аудіо. HDMI підтримує підключення функції пульта ДК телевізора для регулювання гучності, вимкнення та увімкнення/вимкнення.

  • 2 x оптичних входу

    KATCH ONE включається при наявності сигналу на оптичному виході телевізора. Другий оптичний вхід призначений для використання з такими аудіо пристроями, як CD-програвачі та стримери. Цей вхід служить для автоматичного включення при наявності аудіосигналу, навіть у режимі очікування.

  • Bluetooth

    KATCH ONE підтримує Bluetooth AAC і aptX, забезпечуючи зручне підключення до телевізора смартфонів і планшетів – це повністю безпровідне підключення.

  • Аналоговий вхід

    Стерефонический миниджековый вхід KATCH ONE служить для аналогового підключення телевізора, смартфона, планшета або комп'ютера.

  • Вихід для сабвуфера (sub out)

    Цифровий сигнальний процесор направляє всі глибокі баси на вихід SUB OUT, призначений для підключення сабвуфера. Завдяки цьому підсилювач KATCH ONE буде мати більший запас по перевантаженню і володіти ще більш кращою динамікою.

  • Роз'єм USB (для сервісу і зарядки)

    Вбудований USB роз'єм не призначений для відтворення аудіо, однак до нього можна підключати гаджети (смартфони, планшети, Google Chromecast Audio) для підзарядки. Використання Google Chromecast Audio дозволяє KATCH ONE підключатися до вашої локальної мережі і використовувати стриминговые сервіси.

Інтерфейси KATCH ONEПульт KATCH ONE

Динаміки

Саундбар KATCH ONE оснащений 10 динаміками, ідеально погодженими з підсилювачем 4 х 50 Вт. Завдяки цьому звуковий супровід фільмів і діалоги завжди будуть звучати динамічно, чітко і ясно, а музика буде чудово збалансована.

Чотири пасивних динаміка працюють в унісон з чотирма активними вуферами, забезпечуючи глибокі баси з потужністю, достатньою для створення необхідного звукового тиску навіть у порівняно великих приміщеннях. При необхідності ще більше розширити басовий діапазон можна підключити сабвуфер.

Два надлегких мягкокупольных твітера відповідають за природне звучання верхніх частот і верхньої смуги середньочастотного діапазону. Спільно 6 активних і 4 пасивних динаміка KATCH ONE створюють чисту, детальну і единородную звукову картину

Твітер

Надлегкий мягкокупольный твітер 21 мм, незважаючи на компактність, має велику площу дифузора, завдяки чому досягається великий частотний діапазон, у тому числі і в області середніх частот – без провалів і спадів. Потужний неодимовий магніт забезпечує високу підводиться потужність і високу чутливість твітера – параметри, необхідні для детальності, точності і швидкості верхніх частот.

Вуфер

Завдяки застосуванню спеціально розробленого корпуса, інвертованого дифузора і спеціального підвісу ми створили вуфер, що має при набагато меншій глибині той же максимальний хід, що і вуфер традиційної конструкції. Кожен міліметр внутрішньої глибини працює на точне відтворення низьких частот, дозволяючи вуферу видавати баси практично без додаткової підтримки з боку цифрового сигнального процесора.

Вивернутий дифузор виконаний з алюмінію, пилозахисний ковпачок – з м'якої тканини. Жорсткий алюмінієвий дифузор дозволяє вуферу рухати максимальну кількість повітря навіть на середніх частотах, а поєднання алюмінію і тканини допомагає зменшити поверхневі резонанси, зберігаючи при цьому детальність і чіткість звучання.

Динаміки KATCH ONEДинаміки задня стінка KATCH ONE

Підсилювач

В KATCH ONE використовується чотири підсилювача класу D потужністю 50 Вт кожен, з закритою петлею зворотного зв'язку. Цифровий сигнальний процесор виконує також функції активного кросовера, а підсилювачі безпосередньо підключені до динаміків для досягнення максимальних характеристик.

Прекрасне співвідношення сигнал/шум (100 дБ) гарантує, що навіть найдрібніші музичні нюанси в тихих пасажах будуть чітко та без викривлень передані на динаміки.

Підсилювачі живляться від 200-ватного імпульсного блоку живлення. Подвійний трансформатор забезпечує вкрай низьке споживання енергії в режимі очікування і прекрасний запас по перевантаженню на піках сигналу.

В саундбаре KATCH ONE передбачено два режими звучання: Wide і Focus. Завдяки цьому KATCH ONE прекрасно звучить з самим різноманітним музичним матеріалом – фільмами, новинними передачами, музикою, іграми і т. д.

В режимі Focus пропонується сфокусоване, лінійне відтворення, дає чудові результати в області середніх частот. Режим Wide – це широке, вражаюче і динамічне відтворення. У цьому режимі вся кімната заповнюється звуком.

Обидва режими служать виконанню головної функції високоякісного саундбара: розширення і поліпшення переживань від перегляду телевізора завдяки відмінному звучанням.

Технічні характеристики

Dali Katch One Ivory White
Частотний діапазон (+/-3 dB) [Hz] 46 - 25,000
Макс. звуковий тиск 101
Частота кросовера 250 / 2500
Кросовер 2-смуговий
High frequency driver, Quantity 2 x 21 мм
High frequency driver, Diaphragm type М'який тканинний купол
Низькочастотний динамік 4 x 3.5"
Low frequency driver, Diaphragm type Aluminium Cone With Cloth Cap
Low frequency passive driver, Quantity 4 x 4.5"
Пасивний низькочастотний радіатор Steel Cone
Тип корпусу Passive Radiators (4 pcs)
Макс. вих. потужність підсилювача 4 x 50
Тип підсилювача Цифровий, клас D
Вхідні клеми HDMI ARC 2 x Optical (TosLink) 3.5 мм міні-джек
Вихідні клеми Вихід на сабвуфер Вихід USB для зарядки
Бездротові входи Bluetooth 4.0 AAC і Apt-X
Магнітне екранування
Рекомендоване розміщення Настінне Поличний або на підставці Центральна / Саундбар
Функції Auto Select Source Bluetooth Release Dual Sound Mode (Wide/Focus) Mute Вимикач живлення Standby (Auto Power) Off Вибір джерела Гучність
Standby Power Consumption [W] <0,5 (адаптер)
Розміри 164 x 860 x 69
Аксесуари в комплекті Мережевий шнур (2.0 м) Пульт ДУ Wall Bracket (Leather Mount) Wooden Feet Quick Start Guide
Вага 3.7
Кріплення
Настенное
Настольное
Саундбар
Потужність (Вт)
200
Тип аудіосистеми
Активная

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.