МИКШЕРНЫЙ ПУЛЬТ YAMAHA AG06 в Україні та Києві
search
  • МИКШЕРНЫЙ ПУЛЬТ YAMAHA AG06 в Україні та Києві – Фото 1
  • МИКШЕРНЫЙ ПУЛЬТ YAMAHA AG06 в Україні та Києві – Фото 2
  • МИКШЕРНЫЙ ПУЛЬТ YAMAHA AG06 в Україні та Києві – Фото 3
  • МИКШЕРНЫЙ ПУЛЬТ YAMAHA AG06 в Україні та Києві – Фото 4
  • МИКШЕРНЫЙ ПУЛЬТ YAMAHA AG06 в Україні та Києві – Фото 5

Микшерный пульт Yamaha AG06

Код товара: 10916

|

Артикул: ZP32540

12 495 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Компанія Yamaha представляє нові гібридні мікшерні пульти / аудіоінтерфейси серії AG, створені спеціально для музикантів, любителів комп'ютерних ігор, а також для виробництва подкастів і проведення онлайн трансляцій. Пульти серії AG дозволяють виробляти високоякісну аудіозапис / відтворення і сумісні з PC / Mac і iPAD пристроями.
 
Ключовою особливістю нових мікшерів є інтуїтивно зрозумілий перемикач "TO PC", що дозволяє вибирати які саме входи будуть відправлені в комп'ютер або iOS пристрій. Режим "Dry CH 1-2" дозволяє передавати по USB тільки канали 1 і 2, в той час як в режимі "INPUT MIX" будуть передаватися всі входи мікшера.

Функція LOOPBACK чудово підійде любителям подкастів. З її допомогою ви зможете проводити онлайн-трансляцію, використовуючи всі джерела сигналу, підключення до мікшера, одночасно з фоновою музикою, переданої по USB з вашого комп'ютера на базі Windows / Mac або навіть з iPad.
 
Любителі комп'ютерних ігор теж залишаться задоволені - спеціальні роз'єми для гарнітури і зручне управління дозволяють не запускати зайвий раз контрольну панель звукової карти і зосередитися на грі. Мікшери AG серії - чудове рішення для створення відео на таких сайтах сайтах як Twitch.tv.

На відміну від більшості стандартних USB аудіоінтерфейс, що використовують програмне забезпечення для управління маршрутизацією, обробкою і моніторингом сигналу, нові мікшерні пульти AG оснащені зручними перемикачами і контролерами, розташованими на фронтальній панелі.
Мікрофонні попередні D-Pre

Мікшерні пульти нової серії AG оснащуються високоякісними дискретними преампами D-PRE студійного рівня типу Class A, розробленими Yamaha.
 
Преампи працюють по инверсной схемою Дарлінгтона, що складається з двох транзисторів в послідовному включенні, і забезпечує в підсумку збільшений рівень сигналу при більш низькому імпедансі. Передаючи натуральний "жирний" бас і гладкі відкриті верху з дуже малим коефіцієнтом спотворень, преампи D-PRE здатні працювати в надзвичайно широкому діапазоні частот. Тим самим це говорить про здатність легко "переварити" сигнал від будь-якого джерела без надмірного його фарбування і зберігаючи всі нюанси його оригінальної хвильової форми.
 
Завдяки вбудованому фантомному електроживленню (на першому каналі) ви можете використовувати величезну кількість мікрофонів, включаючи професійні студійні конденсаторні мікрофони. Hi-Z входи дозволяють підключати електрогітари, бас-гітари, синтезатори і безліч інших інструментів.
Обробка 1-TOUCH DSP дозволяє домогтися професійного звучання в один дотик

Мікшери AG оснащені процесором ефектів 1-TOUCH DSP, що використовує фірмову технологію обробки сигналу Yamaha. Перемикач COMP / EQ дозволяє відшліфувати тембр вашого звучання, кнопка EFFECT доповнить його просторової реверберацией, а функція AMP SIM (тільки в AG06) забезпечує класичний теплий ламповий звук за допомогою простого натискання на кнопку.

Технічні характеристики:

  • Аналогові виходи: STEREO OUT, MONITOR OUT (Stereo), PHONES, HEADSET PHONES
  • Цифрові виходи: USB Audio: 2 OUT (USB Audio Class 2.0 compliant, Sampling Frequency: Max 192 kHz, Bit Depth: 24-bit)
  • Додатково: Вхід для педалі футсвіч типу FC5 (опція), місця під установку на мікрофонну стійку з адаптером BMS-10A (опція)
  • Розміри: 155 х 63 х 202 мм
  • Вага: 1.0 кг

Розміри і вага упаковки

Ширина 23 см
Висота 12 см
Глибина 23 см
Вага 2 кг

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.