Подавитель обратной связи BEHRINGER FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 в Україні та Києві
search
  • Подавитель обратной связи BEHRINGER FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 в Україні та Києві – Фото 1
  • Подавитель обратной связи BEHRINGER FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 в Україні та Києві – Фото 2

Подавитель обратной связи Behringer FBQ2496

Код товара: 13754

|

Артикул: FBQ2496

11 655 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 - двоканальний звуковий процесор, що підтримує функції еквалізациі, усунення акустичного зворотного зв'язку і цифро-аналогового і аналого-цифрового перетворення сигналу. Тонка настройка режиму роботи і можливість автоматизації контролю якості звуку роблять FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 надзвичайно зручним для обробки живого звуку в режимі реального часу, наприклад, на концерті. А високоякісні компоненти, зносостійкі надійні інтерфейси і малошумящими вбудована електроніка забезпечують прекрасний звук.

FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 працює на базі звукового процесора, що виконує ЦАП і АЦП перетворення сигналу в якості 24-біт / 96 кГц. Еквалізація здійснюється як 32 біт. Завдяки цьому після обробки музика звучить так само природно, як і до неї. Пристрій дозволяє автоматично детектувати і усувати до 40 критичних частот, чого достатньо для усунення будь-яких артефактів, викликаних акустичної зворотним зв'язком.

Загальний частотний діапазон пристрою лежить в межах 10-44 кГц. Динамічний діапазон його становить 107 дБ, а спотворення сигналу не виходять за межі 0,007%. Як параметричний еквалайзер FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 обробляє сигнал в межах 20-20000 Гц, при цьому можливі значення корекції інтенсивності приймають значення від +15 до -36 дБ. Як пригнічувач зворотного зв'язку пристрій працює в тому ж частотному діапазоні і забезпечує глушіння на 0-36 дБ.

Процесор підтримує режими автоматичного детектування критичних частот і фіксації налаштувань до нової корекції, відстеження міксу в режимі реального часу і автоматичної зміни налаштувань фільтрів, а також швидкого відновлення налаштувань з заздалегідь збереженого пресету.

Кожен з двох каналів FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 має балансні XLR входи і виходи з позолоченими конекторами, продубльовані ¼-дюймовими TRS-роз'ємами. Крім них є MIDI-роз'єми для підключення контролерів, музичних інструментів, комп'ютерів і т.д. Важить пристрій близько 2 кг. Кнопки на панелі управління FEEDBACK DESTROYER PRO FBQ2496 мають світлодіодне підсвічування, а для оперативної оцінки режиму роботи пристрою є два набори світлодіодних шкал і трёхзнаковий LED-дисплей.

Розміри і вага упаковки

Ширина 15 см
Висота 32 см
Глибина 60 см
Вага 3 кг

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.