Комплект UnitKit Streamer
search
  • Комплект UnitKit Streamer – Фото 1

Комплект UnitKit Streamer

Код товара: 13309

|

Артикул: Streamer

Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)

Автоматичне наведення камери
Нет

Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.); Робоче місце

Микрофон
Выносной

Кут огляду, град.
80—84°

Пульт дистанційного керування
Нет

Призначення
Для роботи в офісі; Для роботи з дому; Робоче місце

Look more features
11 237 грн.
Товар на складі
Кількість
One click buy

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Спеціальний комплект для відеострімінга, який підніме на високий рівень комфорт і якість ваших трансляцій. Razer Kiyo - настільна веб-камера для потокової передачі з кільцевої підсвічуванням, яка зробить ваші трансляції яскравіше. Live Streamer MIC 133 (AM133) - це компактний, легкий односпрямований мікрофон, розроблений спеціально для прямих ефірів стримеров, YouTube-рів і творців контенту, яким потрібне якісне звучання голосу. SonicWave GH335- це стерео гарнітура спроектована спеціально для ігор, налаштована на певну конфігурацію звукової кривої, щоб передавати детальний захоплюючий звук ігор. Ви можете легко почути кроки ворогів, спеціальні сигнали атаки, звуки бою для вас стануть чутні як ніколи, даючи вам перевагу перед вашими суперниками.

Склад комплекту:

Веб-камера Razer Kiyo

Комплект UnitKit Streamer

Razer Kiyo спроектована і випробувана найвідомішими стримерами. Це настільна веб-камера для потокової передачі з потужним, багатоступеневим кільцем підсвічування, яскравість якої можна зменшувати або збільшувати в будь-який момент. Крім того, камера дає можливість вести трансляції з частотою 60 кадрів в секунду. Це досконала веб-камера для ведення професійних трансляцій. Забудьте про необхідність настройки кількох світильників для отримання стерпного освітлення. Razer Kiyo забезпечує рівномірну, приємну підсвічування навколо вашого обличчя і запобігає появі різких тіней. Крім того, завдяки регульованим рівнями підсвічування отримати належний рівень освітлення не складе ніяких труднощів.

Мікрофон AVerMedia Live Streamer MIC 133

Комплект UnitKit Streamer_1

Live Streamer MIC 133 (AM133) - це компактний, легкий односпрямований мікрофон, розроблений спеціально для прямих ефірів стримеров, YouTube-рів і творців контенту, яким потрібне якісне звучання голосу. Надлегкий дизайн дозволяє його брати з собою і використовувати для репортажу на вулиці. З Live Streamer MIC 133 ви зможете записувати соковитий, насичений звук, який виведе ваші відео-ролики на новий рівень. Встановіть на гарячий башмак вашої цифрової дзеркальної камери або відеокамери мікрофон і ви отримаєте високоякісне звучання аудіо.

Гарнітура AVerMedia SonicWave GH335

SonicWave GH335 - це довгоочікувана стерео гарнітура. Спроектована спеціально для ігор, GH335 налаштована на певну конфігурацію звукової кривої, щоб передавати детальний захоплюючий звук ігор. Ви можете легко почути кроки ворогів, спеціальні сигнали атаки, звуки бою для вас стануть чутні як ніколи, даючи вам перевагу перед вашими суперниками.

Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)
Автоматичне наведення камери
Нет
Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.)
Робоче місце
Микрофон
Выносной
Кут огляду, град.
80—84°
Пульт дистанційного керування
Нет
Призначення
Для роботи в офісі
Для роботи з дому
Робоче місце

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.