Комплект UnitKit OpenSpace
search
  • Комплект UnitKit OpenSpace – Фото 1

Комплект UnitKit OpenSpace

Код товара: 10169

|

Артикул: UnitKit OpenSpace

Роздільна здатність
4K UHD (3840×2160)

Автоматичне наведення камери
Есть

Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.); Мала переговорна (до 6 чол.); Робоче місце

Микрофон
Дротова гарнітура

Кут огляду, град.
110—114°

Пульт дистанційного керування
Есть

Акустическая система
Дротова гарнітура

Призначення
Open space; Для роботи в офісі; Для роботи з дому

Look more features
Ціна за запитом
Товар на складі
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Комплект складається з веб-камери Logitech C930e, яка гарантують чітке зображення, чистий звук практично в будь-якій обстановці, навіть при недостатньому освітленні і бездротової Bluetooth-гарнітури, яка спеціально розроблена для комфортної роботи в відкритих офісних просторах: вона допомагає користувачеві контролювати всі звуки, які він чує на робочому місці.

Веб-камера Logitech C930e

Наші рішення для відеозв'язку дозволяють забути про те, що співрозмовники знаходяться далеко від вас. Передові технології, які використовуються в моделі Logitech C930e, гарантують чітке зображення і чистий звук практично в будь-якій обстановці, навіть при недостатньому освітленні. Формат 1080p, стиснення відео за стандартом H.264, поле огляду 90 ° - завдяки всім цим характеристикам модель C930e забезпечує широкі можливості для відеозв'язку відмінної якості.

Чудова якість відео в будь-яких умовах

Logitech C930e

Покажіть себе з кращого боку під час відеозустрічей, де б ви не знаходилися. Веб-камера C930e підтримує поле огляду 90 °, функції панорамування і нахилу, а також чотириразове цифрове масштабування, що дає можливість компонувати кадр відповідно до навколишнім оточенням. У свою чергу, технологія RightLight ™ 2 і точний об'єктив гарантують чітке відео навіть при недостатньому освітленні.

Сертифікація для бізнесу

Камера C930e сертифікована для використання з Skype для бізнесу і Cisco Jabber ™, а також забезпечує розширені можливості інтеграції з BlueJeans, BroadSoft, LifeSize Cloud, Vidyo і Zoom

Висока якість при низькій швидкості передачі

Logitech C930e

Проводьте ефективні наради з незмінно чітким відео навіть при обмежену пропускну здатність. Веб-камера C930e оптимізована для Skype для бізнесу і підтримує стандарт стиснення H.264 з масштабованої кодуванням відео (SVC) і технологію UVC 1.5, завдяки чому її робота менше залежить від ресурсів комп'ютера і мережі.

Гарнітура Logitech Zone Wireless

Бездротова Bluetooth-гарнітура спеціально розроблена для комфортної роботи в відкритих офісних просторах: вона допомагає користувачеві контролювати всі звуки, які він чує на робочому місці.

  • Гарнітура Zone Wireless - це безтурботність і комфорт у відкритому офісному просторі.
  • Чудово відтворює музику. Відмінно зарекомендувала себе при роботі над спільними проектами.
  • Плавне перемикання між смартфоном і комп'ютером.

Вдосконалить роботу у відкритому офісному просторі

Відкриті офісні простори відмінно підходять для роботи, але в них буває шумно. Щоб налаштувати аудіосреду під себе, скористайтеся Zone Wireless - безпровідною гарнітурою, розробленої саме для приміщень з підвищеним рівнем шуму. Підключайте її одночасно до смартфону і комп'ютеру, і життя заграє яскравими фарбами: гарнітуру зручно використовувати для нарад, вона прекрасно підходить для прослуховування музики і допомагає усувати непотрібні шуми в ситуаціях, коли потрібно просто зосереджено попрацювати. Комфортна гарнітура Zone Wireless з простими елементами управління - кращий вибір для наших клієнтів.

Зосередьтеся. Не втрачайте концентрацію

Відкриті офісні простори зручні для роботи, але репліки оточуючих часто заважають зосередитися на проекті. Бездротова гарнітура Zone Wireless з системою активного придушення шуму, яка значно знижує рівень аудіопомех, допоможе впоратися з цією проблемою і підвищити продуктивність. Ваш острівець спокою в океані дратівливих звуків. Навіть в суєті робочого дня ви зможете повністю контролювати рівень шуму.

Чудово відтворює музику і голоси співрозмовників

Бездротова зона

Насолоджуйтеся якістю звуку при прослуховуванні музики. Уже кілька десятків років інженери-акустики з компанії Logitech старанно трудяться над точної налагодженням навушників. Оцініть результат їх зусиль, занурившись в світ звуків з гарнітурою Zone Wireless. Під час телефонної розмови або конференц-виклику мікрофон з функцією придушення шуму гарантовано відсікає всі звуки, що заважають співрозмовникам чітко сприймати ваш голос, - почують тільки вас. І якість звуку при цьому буде бездоганним.

Просте управління. зручне використання

Бездротова зона

Гарнітура Zone Wireless забезпечена інтуїтивно зрозумілими елементами управління, за допомогою яких легко налаштувати гучність, відтворити або призупинити відтворення мелодії, почати або завершити виклик, включити або вимкнути звук мікрофона. Окремо виділені кнопки електроживлення, системи активного придушення шуму і бездротового сполучення по Bluetooth®. Гарнітура Zone Wireless підтримує швидку бездротову зарядку за технологією Qi і оснащена додатковим мобільним додатком, яке полегшує настройку і управління деякими функціями, наприклад відключенням звуку і встановленими режимами еквалайзера.

Комфорт протягом усього дня

Бездротова зона

Гарнітура Zone Wireless створена для використання протягом усього робочого дня і повного робочого тижня. Легке наголов'я з м'якою силіконовою подушечкою досить злегка притиснути до голови, і гарнітура «сяде» максимально зручно - настільки, що ви забудете про неї, зате в повній мірі оціните якість її звуку. М'які амбушюри зі штучної шкіри добре пропускають повітря і не тиснуть на вуха. Варто надіти гарнітуру, і всі навколишні звуки перестануть існувати для вас. Пристрій розроблений таким чином компактно скласти його, коли воно вже не потрібно.

З кількома пристроями

Зона Wireless_2

Розроблена спеціально для мобільних співробітників, гарнітура Zone Wireless дозволяє виконувати відразу кілька справ - за рахунок одночасного приєднання до комп'ютера, планшета, смартфона і швидкого переходу між підключеними пристроями. Завдяки великому радіусу дії бездротового підключення (30 м) співробітник може практично вільно пересуватися в межах робочого простору. Гарнітура впорається з будь-якими завданнями, будь то телефонна розмова або участь у відеоконференції, а також дасть можливість зануритися в світ музики або просто оточити себе тишею, щоб зосередитися на вирішенні робочих питань.

Повне управління за допомогою додатка Tune

Зона Wireless_3

Відкрийте мобільний додаток Logi Tune і керуйте гарнітурою Zone Wireless з екрану смартфона або планшета. Елегантно оформлена панель управління вельми зручна у використанні. Вона дозволяє відключати звук, відстежувати рівень заряду батареї, знижувати рівень гучності навколишніх звуків і рухати бігунки 5-смугового еквалайзера або змінювати одну з призначених для користувача установок. Крім того, за допомогою програми можна з легкістю синхронізувати гарнітуру Zone Wireless з декількома мобільними пристроями, а також завантажувати оновлення програмного забезпечення.

сумісність

Зона Wireless_6

Гарнітура сумісна зі стандартними додатками для здійснення викликів, а також з більшістю платформ і операційних систем.

Технічні характеристики в еб-камери Logitech C930e

  • Спільний перегляд в форматах Full HD 1080p (до 1920 x 1080 пікселів) і 720p HD (до 1280 x 720 пікселів) при використанні підтримуваних клієнтів
  • Стиснення відео H.264 / SVC
  • Підтримка формату H.264 SVC 1080p і оптимізація для підвищення ефективності обробки викликів при одноканальної і багатоканальної передачі відео високої чіткості
  • Кут огляду 90 градусів
  • Масштабування 4x в форматі 1080p
  • Технологія Rightlight ™ 2 для чистого зображення при різному рівні освітленості
  • Додаткові можливості масштабування і зміни кута нахилу / повороту
  • Сертифікація об'єктива ZEISS®
  • автофокусування
  • Зовнішня захисна шторка
  • Вбудовані подвійні стереомікрофони
  • Автоматична корекція низького рівня освітленості
  • Високошвидкісний сертифікований інтерфейс USB 2.0 (також з підтримкою USB 3.0)
  • Універсальне сумісний зі штативом кріплення для ноутбуків, РК-і ЕПТ-моніторів
  • Windows® 7 або 8 (Примітка. На сьогоднішній день формат HD в Win 7 підтримується через формат MJPG. Драйвер для H.264 буде створений пізніше).
  • Mac OS® X 10.7 або більш пізньої версії
  • Вимоги до системи:
  • процесор 2,4 ГГц Intel® Core 2 Duo;
  • не менше 2 ГБ оперативної пам'яті;
  • вільне місце на жорсткому диску для записуваних відеоматеріалів;
  • порт USB 2.0 (також сумісно з USB 3.0).

Технічні характеристики г арнітури Logitech Zone Wireless

Розміри

  • Гарнітура. Довжина х ширина х товщина: 174,7 мм x 176,7 мм x 70,7 мм Вага: 180,8 г
  • Розміри амбушурів. Довжина х ширина х товщина: 270,7 мм x 70,7 мм x 16,4 мм
  • Захисний ключ-заглушка. Довжина х ширина х товщина: 21,5 мм x 13,6 мм x 6 мм

Вимоги до системи

  • Гарнітура сумісна зі стандартними додатками для здійснення викликів, а також з більшістю платформ і операційних систем.
  • Комп'ютер з вільним портом USB-A і (або) смартфон з підтримкою технології Bluetooth.

Технічні характеристики

мікрофон

  • Тип: система з двох всеспрямованих MEMS-мікрофонів
  • Частотний діапазон: 85 Гц - 20 кГц при -3 дБ (частота відгуку ECM-мікрофона)

колонки

  • Частотний діапазон (режим відтворення музики): 30 Гц - 13 кГц при -10 дБ
  • Частотний діапазон (режим розмови): 100 Гц - 8 кГц відповідно до стандарту TIA920

батарея

  • Вбудована літій-іонна батарея
  • Час роботи батареї (час розмови): 14 год (активне шумозаглушення вкл.), 15 ч (активне шумозаглушення викл.)
  • Час роботи батареї (час прослуховування аудіо): 14 год (активне шумозаглушення вкл.), 16 ч (активне шумозаглушення викл.)

зарядка

  • Бездротова зарядка за стандартом Qi
  • Кабель для зарядки: 130 см

Діапазон дії бездротового зв'язку

  • до 30 м в зоні прямої видимості

Комплект поставки

  • Безпровідна гарнітура
  • Захисний ключ-заглушка для порту USB-A
  • Кабель для зарядки
  • Сумка для транспортування
  • документація користувача
Роздільна здатність
4K UHD (3840×2160)
Автоматичне наведення камери
Есть
Позиціонування
Акваріуми (до 3 чел.)
Мала переговорна (до 6 чол.)
Робоче місце
Микрофон
Дротова гарнітура
Кут огляду, град.
110—114°
Пульт дистанційного керування
Есть
Акустическая система
Дротова гарнітура
Призначення
Open space
Для роботи в офісі
Для роботи з дому

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.