Комплект UnitKit "Начальник отдела"
search
  • Комплект UnitKit "Начальник отдела" – Фото 1

Комплект UnitKit "Начальник отдела"

Код товара: 13456

4 651 грн.
Товар на складі
Кількість
One click buy

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Комплект UnitKit "Начальник відділу"- це рішення для оснащення робочих місць на дому, для людей з підвищеними вимогами до якості картинки і звуку. Веб-камера Logitech C920 HD Pro Webcam і гарнітура Logitech USB H570e забезпечать якісне та комфортне спілкування на професійному рівні.

Переваги використання

Завдяки даному пакету ви зможете в найкоротші терміни обладнати робоче місце для проведення відеоконференцій. По своїм можливостям компактна і зручна камера C920 набагато перевершує вбудовані камери, забезпечуючи новий рівень відеозв'язку, який допоможе вам виглядати справжнім професіоналом. За відтворення і захоплення звуку відповідає Logitech USBH570e з вбудованим шумозаглушенням і динамічним еквалайзером — доступна гарнітура, що забезпечує якість преміум класу.

Веб-камера Logitech C920 HD Pro Webcam

Веб-камера C920 допоможе вам справити добре враження в найвідповідальніші моменти. У будь-якій ситуації — чи то відеодзвінок або запис — ви будете виглядати просто відмінно завдяки підтримці формату Full HD (1080p при частоті 30 кадрів в секунду).

Об'єктив зі скляними лінзами і першокласної системою автофокусування дають високу чіткість і деталізацію зображення. Завдяки п'яти скляним лінзам зображення виходить неймовірно чітким, а плавна і точна система автофокусування дає можливість передавати відео з високою роздільною здатністю без втрати якості.

Модель C920 оснащена засобами автоматичної корекції рівня освітленості у форматі HD, тому зображення буде яскравим і контрастним навіть при тьмяному освітленні.

Гарнітура Logitech USB H570e

Дротова монофонічна гарнітура Logitech USB Headset H570e, — це професійна якість звуку за доступною ціною. Крім ергономічного дизайну, яким славляться всі продукти Logitech, а також функцій, що забезпечують відмінну чутливість і комфортне спілкування, USB-гарнітура Headset H570e має ряд додаткових переваг, яких ви не знайдете в аналогічних пристроях цієї цінової категорії.

Якщо вам доводиться часто розмовляти по телефону, використання зручної гарнітури — відмінний спосіб зробити такі розмови більш продуктивними. Стильна і міцна гарнітура Logitech H570e неймовірно зручна для щоденного застосування. При цьому, щоб розпочати роботу, досить підключити її до ПК або Mac через USB-кабель. В гарнітурі H570e, що відрізняється доступною ціною, реалізована функція шумозаглушення преміум-класу.

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.