Комплект UnitKit "Директор"
search
  • Комплект UnitKit "Директор" – Фото 1

Комплект UnitKit "Директор"

Код товара: 13455

Тип підключення
USB 2.0

Кут огляду, град.
80—84°

Автофокус
Есть

Цифрове збільшення

Призначення
Для роботи в офісі; Для роботи з дому; Робоче місце

Look more features
14 500 грн.
Товар на складі
Кількість
One click buy

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Комплект UnitKit "Директор"- це рішення для оснащення робочих місць на дому, для віддаленої роботи. Веб-камера Logitech BRIO і гарнітура Logitech Zone Wireless забезпечать найкращу якість і комфорт у процесі спілкування. Пристрої комплекту підкреслять статус завдяки чудовому 4k зображенню передаваному камерою і відмінній якості звучання голосу завдяки вбудованим системам шумо - ехоподавлення гарнітури, а також дозволить не турбуватися про дроти завдяки вбудованому бездротовому модулю.

Переваги використання

Ви зможете в найкоротші терміни обладнати робоче місце для проведення відеоконференцій, транслювати або записувати відео при будь-якій освітленості, використовуючи різні програми — і в будь-якому випадку будете виглядати чудово. ВІДМІННЕ ЗОБРАЖЕННЯ ПРИ БУДЬ-якому ОСВІТЛЕННІ І в напівтемному приміщенні, і при яскравому сонці камера Logitech BRIO з підтримкою технології RightLight 3 і розширеного динамічного діапазону (HDR) автоматично налаштує світло, щоб вигідно показати найважливіший об'єкт — вас.

Веб-камера Logitech BRIO передає UltraHD зображення, не займає багато місця і має безліч функцій, які забезпечують чудову якість відео незалежно від навколишніх умов. Вкажіть настройки камери BRIO і керуйте панорамуванням, зумуванням і іншими параметрами за допомогою програми Logitech Camera Settings для ПК під управлінням Windows і Mac. Камера BRIO оснащена оптичним та інфрачервоним датчиками, що забезпечують швидке безпомилкове розпізнавання особи в Windows Hello. Щоб увійти в обліковий запис, не потрібно вводити пароль для Windows 10 — просто подивіться в об'єктив камери BRIO.

Гарнітура Logitech Zone Wireless розроблена спеціально для мобільних співробітників, дозволяє виконувати відразу кілька справ — за рахунок одночасного приєднання до комп'ютера, планшета, смартфона і швидкого переходу між підключеними пристроями. Завдяки великому радіусу дії бездротового підключення (30 м) можна вільно пересуватися в межах робочого простору. Гарнітура впорається з будь-якими завданнями, будь то телефонна розмова або участь у відеоконференції, а також дасть можливість зануритися в світ музики або просто оточити себе тишею, щоб зосередитися на вирішенні робочих питань.

Тип підключення
USB 2.0
Кут огляду, град.
80—84°
Автофокус
Есть
Цифрове збільшення
Призначення
Для роботи в офісі
Для роботи з дому
Робоче місце

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.