Гарнитура Jabra EVOLVE2 65 Black (stereo, USB-A)
search
  • Гарнитура Jabra EVOLVE2 65 Black (stereo, USB-A) – Фото 1
  • Гарнитура Jabra EVOLVE2 65 Black (stereo, USB-A) – Фото 2
  • Гарнитура Jabra EVOLVE2 65 Black (stereo, USB-A) – Фото 3

Гарнитура Jabra EVOLVE2 65 UC Black (stereo, USB-A)

Код товара: 11745

|

Артикул: 26599-989-999

Тип гарнітури
Бездротова; Стерео

Iнтерфейс підключення
Bluetooth; USB

Look more features
7 500 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Пристрій спроектовано так, щоб вас ніщо не обмежувало. Працюйте з будь-якого місця завдяки чудовій бездротовий аудіозв'язку.

Це не просто нова модель, це новий стандарт.

  • Неймовірна шумоізоляція
  • 3-мікрофонна технологія передачі голосу, що забезпечує чудову якість звуку під час дзвінка
  • Час роботи від акумулятора 37 годин

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 1

ВИМКНУТИ

Чудова передача мови. Для видатних результатів потрібно виключне якість передачі мови: від чіткого професійного звуку залежить все. Jabra взяли за основу і ще більше вдосконалили неймовірні характеристики викликів, властиві провідною в світі серії Evolve. Jabra стратегічно розмістили три вбудованих потужних професійних мікрофона, додали передову цифрову мікросхему і новітню технологію обробки сигналів. В результаті Jabra досягли видатного якості звучання при кожному використанні. Це не просто відмінний звук, це новий стандарт відмінного звуку.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 2

UC-СЕРТИФІКАЦІЯ

UС-сертифікація гарантує задоволеність UC-комунікаціями. «Гарантія задоволеності» — навряд чи ви часто чуєте таку обіцянку. Однак Jabra готові його дати. Гарнітура Evolve2 65 сумісний і відмінно працює з усіма провідними UC-платформами (платформами уніфікованих комунікацій).

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 3

МУЗИКА

Музика настільки хороша, що ви відчуваєте її. Jabra оснастили цю гарнітуру потужними 40-міліметровими динаміками, захищеними від витоку звуку, і додали саму передову цифрову мікросхему. Гарнітура Evolve подарувала вам можливість насолоджуватися відмінною музикою на роботі. З допомогою Evolve2 Jabra виводимо якість звуку на абсолютно новий рівень.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 4

Це професійна гарнітура, але зовсім не така, якою Jabra звикли її бачити. Інтелектуальна 3-мікрофонна технологія передачі мови і гнучка штанга мікрофона забезпечують неймовірну якість передачі мови під час розмови по телефону в офісах відкритого типу, знижуючи рівень фонового шуму на 23 %.

Для складання використовуються міцні матеріали преміум-класу, розраховані на тривалий термін експлуатації. Передові технології підвищення ємності акумулятора і новітні методи оптимізації потужності допомогли нам вичавити з цієї гарнітури все до останньої краплі: повні 37 годин роботи.

Потужні 40-міліметрові динаміки, захищені від витоку, підвищують якість звуку під час дзвінків і прослуховування музики. Jabra встановили чашки навушника з м'якими амбушюрами з піноматеріалу з «ефектом пам'яті» на інноваційні розташовані під кутом саморегулюючі шарніри, завдяки чому вони приймають форму ваших вух і знижують шум на 48 %.

Jabra скористалися біометричними параметрами сотень людей і створили ідеальний ергономічний дизайн з унікальним оголовьем, яке оптимізує розподіл ваги для голови будь форJabra. В результаті Jabra отримали гарнітуру для комфортного носіння протягом всього дня з дня на день.

ШУМОІЗОЛЯЦІЯ

Захистіть свої вуха від шуму. Як в офісі, так і в дорозі сторонні звуки можуть перешкодити потоку ваших Jabraслей. Надіньте гарнітуру Evolve2 65, і шум навколо вас миттєво стихне завдяки овальним амбушюрам з ізолюючої піни і інноваційним розташованим під кутом навушникам, ефективно блокує звуки навколишнього середовища, занурюючи вас у небувалу тишу. Іншими словами, це як портативна тиха кімната для вашої голови.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 5

BUSYLIGHT

Не ховайтеся, коли зайняті. Jabra вивели індикатор Busylight на новий рівень: тепер його видно звідусіль. Червоний індикатор автоматично загоряється під час телефонної розмови або зустрічі. Ви також можете ввімкнути його самостійно за допомогою кнопки. Тому, навіть якщо ви перебуваєте в епіцентрі подій, індикатор Busylight не дасть вас потурбувати. У вас з'явився вбудований захисник вашої зосередженості.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 6

БАТАРЕЯ

Батарея на кілька днів. Незалежно від того, чи перебуваєте ви на нарадах, в дорозі або ж працюєте віддалено, приємно знати, що гарнітура вас не підведе. Передові технології підвищення ємності акумулятора і неймовірна мікросхема допомогли нам вичавити з цієї бездротової гарнітури все до останньої краплі: кращі в галузі 37 годин* роботи. Проте на всяк випадок у вас завжди під рукою є зручна зарядна підставка. (* опціонально при замовленні)

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 7

Повна зарядка

Час роботи від акумулятору: 37 годин через 90 хвилин

Швидка зарядка

Час роботи від акумулятору: 8 годин через 15 хвилин

КОМФОРТ

Істинний комфорт. Справжня розкіш. Jabra вирішили створити настільки зручну бездротову гарнітуру, щоб ви забували її знімати. Jabra розробили ідеальну форму, вимірявши біометричні параметри сотень людей. Потім Jabra додали амбушюри з піни з ефектом пам'яті, які приймають форму вух. Нарешті, Jabra зібрали всі разом, використовуючи міцні матеріали преміум-класу. Тому що якщо говорити про гарнітурі, то справжня розкіш — це забути, що вона на вас.

Гарнітура Jabra EVOLVE2 65 Black (стерео, USB-A) 8

ТЕХНОЛОГІЇ

Вихід за рамки стандартної комплектації. Навіть не виймаючи пристрій з коробки, ви зрозумієте, що воно багаторазово перевершує будь-які інші гарнітури за технічними параметрами. Однак, оскільки Jabra завжди дивимося в майбутнє, вже готуються оновлення прошивки і мовні пакети програм з ще більшими можливостями. Ви думаєте, що краще бути не може? Не поспішайте...

Тип гарнітури
Бездротова
Стерео
Iнтерфейс підключення
Bluetooth
USB

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.