Гарнитура Jabra Evolve2 30 - USB-C UC stereo
search
  • Гарнитура Jabra Evolve2 30 - USB-C UC stereo – Фото 1
  • Гарнитура Jabra Evolve2 30 - USB-C UC stereo – Фото 2
  • Гарнитура Jabra Evolve2 30 - USB-C UC stereo – Фото 3
  • Гарнитура Jabra Evolve2 30 - USB-C UC stereo – Фото 4

Гарнитура Jabra EVOLVE2 30 - USB-C UC stereo

Код товара: 15910

|

Артикул: 23089-989-879

3 275 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Створена для вашої ефективності: легка, мобільна, надійна та зручна

Прийшов час перейти до нового стандарту професіоналізму. Від офісу відкритого типу до відкритого життя - Evolve2 30 забезпечує підвищений комфорт, зручну взаємодію та миттєву концентрацію у будь-якому місці, ким би ви не працювали.

EVOLVE2 30

Чіткий зв'язок для успішної співпраці

При гнучких умовах роботи ви повинні бути впевнені, що вас чітко чутно де завгодно. Наша покращена аудіосистема з двома мікрофонами передає ваш голос, одночасно аналізує та знижує шум навколо вас відповідно до вимог Microsoft для офісів відкритого типу. Ідеальний спосіб висловити свою думку та переконатися, що жодна деталь не вислизне від вас або співрозмовника.

EVOLVE2 30

Зручне прослуховування

Завдяки нашим професійним динамікам діаметром 28 мм і передової цифровій мікросхемі пристрій Evolve2 30 забезпечує виняткову якість звуку. Тому незалежно від того, розмовляєте ви по телефону або слухаєте музику, ви можете насолоджуватися чудовим звуком, створеним для роботи в сучасних умовах.

EVOLVE2 30

UС-сертифікація гарантує задоволеність UC-комунікаціями

Однак ми готові його дати. Гарнітура Evolve2 30 сумісна і відмінно працює з усіма провідними UC-платформами (платформами уніфікованих комунікацій). Якщо ви працюєте з Microsoft Teams, вам підійде версія, повністю адаптована і оптимізована для Teams, яка допоможе вам скористатися всіма перевагами цієї платформи.

EVOLVE2 30

Зручне використання

Jabra розробила гарнітуру з ергономічною конструкцією, яка дозволяє правильно і рівномірно розподіляти тиск. Гарнітура зроблена з матеріалів вищої якості, а амбушюри з м'якого піноматеріалу з ефектом пам'яті підлаштовуються під форму ваших вух.

Коли ви проводите за телефонними розмовами багато часу, ви повинні бути впевнені, що гарнітура вас не підведе. Фактично, згідно з дослідженням, хороша посадка гарнітури може значно підвищити продуктивність за рахунок підвищення комфорту використання і поліпшення якості звуку під час дзвінків і прослуховування музики.

Гнучкість, на яку ви можете розраховувати

В офісі, вдома і навіть у кав'ярні - коли ви працюєте, гарнітура завжди з вами. Виробник змінив конструкцію Evolve2 30, зробивши наголов'я і слайдер з нержавіючої сталі, щоб максимально збільшити довговічність, а також значно поліпшив конструкцію навушників, тому внутрішні і зовнішні компоненти стали більш стійкими.

Можна використовувати одразу з коробки

У наші дні без миттєвої взаємодії неможливо ефективно працювати. Пристрій Evolve2 30 підключається за технологією plug-and-play та постачається у двох варіантах - USB-A і USB-C, - тому ви можете почати ним користуватися відразу ж.

EVOLVE2 30

Сумісність з різними телефонами та платформами

Гарнітури та спікерфони Jabra працюють «прямо з коробки» з більш ніж 10 000 настільними телефонами. Вони орієнтовані на майбутнє nf сумісні з усіма софтфонами та веб-клієнтами - від Microsoft Teams до Mitel.

Надання вашим співробітникам сертифікованих і надійних пристроїв, які безперебійно працюють з вашої платформою UC, є ключовим фактором для забезпечення продуктивності, якості звуку та зниження кількості неполадок з ІТ. Пристрої Jabra протестовані на багатьох платформах, також широкий асортимент різних моделей гарнітур та спікерфонів сертифіковані для роботи з Microsoft Teams.

Технічні характеристики

Evolve2 30
Звук
Розмір динаміка 28 мм
Чутливість динаміка 115 дБ, 1мВтЮ 1кГц
Частотний діапазон динаміка 20–20 000 Гц
Частотний діапазон динаміка, музичний режим 20–20 000 Гц
Частотний характеристика динаміка, режим розмови 100–12 000 Гц
Тип мікрофону 1 Analog MEME and 1 Analog ECM
Чутливість мікрофона -38BV/Pa / -33dBV/Pa
Захист органів слуху Jabra SafeToneTM
Сертифікати Провідні постачальники рішень UC; відповідають вимогам Microsoft Teams Open Office *
Кріплення та комфорт
Конструкція гарнітури Накладне наголов'я
Підключення
Підключення (комп'ютер і мобільні пристрої) USB-A/USB-C
Загальні відомості
Розміри основного пристрої Stereo 178.7 x 136.2 x 54.3 mm / 7.03 x 5.4 x 2.1 in Mono 174.6 x 151.7 x 55.7 mm / 6.9 x 5.9 x 2.2 in
Вага Стерео з кабелем 125g / 4.4oz, Стерео без кабелю 102g / 3.6oz Моно з кабелем 92g / 3.2oz, Моно без кабелю 69g / 2.4oz
Матеріал, що використовується Підкладка оголовья з ультрам'якого пеноматериала з силіконовим покриттям того ж кольору, амбушюри з м'якого акустичного пеноматериала з покриттям зі штучної шкіри, алюмінієва регульована дужка
Jabra Direct/Jabra Express Так
Jabra Sound+ немає

Розміри і вага упаковки

Ширина 22 см
Висота 6 см
Глибина 19 см
Вага 0.5 кг

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.