Інтерактивна дошка SMART Board 685I4/UF65W
search
  • Інтерактивна дошка SMART Board 685I4/UF65W  – Фото 1

Інтерактивна дошка SMART Board 685I4/UF65W

Артикул: 685I4/UF65W

Технологія панелі
Проекційна система

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Нова інтерактивна система SMART Board 685i4 з проектором SMART UF65w (співвідношення сторін 4: 3) володіє новими унікальними особливостями:

  • розширена панель управління забезпечує легкий доступ до кнопки включення і виключення системи, регулюванні звуку, USB / аудіо перемикання для сторонніх ноутбуків, вибір відео входу і USB порт
  • підтримка 3D. Нові проектори SMART UF65 і UF65w підтримують 3D контент
  • енергозбереження (в режимі standby споживається менше 1 Вт)
  • функція оповіщення трансляції - адміністратор може транслювати важливі повідомлення на одну або кілька інтерактивних систем SMART Board 600i4 серії через веб браузер
  • збільшений термін служби лампи: 3000 годин в стандартному режимі, 5000 - в економному

Розширте інтерактивні можливості вашого класу разом з інтерактивними дошками SMART Board серії 600, що поєднують гнучкість роботи маркерами або пальцями з дивовижною простотою у використанні. Крім привабливого дизайну серія 600 інтерактивних дошок SMART Board привнесе у ваші заняття додаткову динаміку і активне залучення учнів в цифрові заняття.

Приєднуйтесь до мільйонів викладачів і учнів, які вже підвищили свою професійну кваліфікацію і академічну успішність вибравши для своїх класів інтерактивні дошки SMART Board серії 600. Разом з дивовижною простотою у використанні ці дошки привносять в клас гнучкість в роботі і інтуїтивно зрозумілу інтерактивність уроків.

Комп'ютер вчителя, підключений до проектора забезпечує виведення зображення його робочого столу на поверхню інтерактивної дошки, дозволяючи викладачеві керувати програмами з дошки і робити записи цифровим чорнилом. Обладнання, що поставляється в комплекті програмне забезпечення SMART Notebook озброює педагогів потужним засобом створення інтерактивних уроків та керувати роботою учнів у класі.

оживаючі уроки

Велика площа поверхні дощок SMART Board серії 600 робить проведення динамічних уроків дуже простим. Використовуйте великі яскраві зображення, наведіть букви і цифри, складайте слова і пропозиції, оперуйте об'єктами маркерами або просто пальцями. У будь-якому випадку, будь то учні, які сприймають інформацію візуально або ж учні-кінестетики, ви будете впевнені, що ваш клас розуміє і засвоює викладений матеріал. Поставляються в комплекті з короткофокусним проекторами інтерактивні системи SMART Board серії 600 значно знижують тінь при роботі завдяки близькому розміщенню над дошкою

захоплюючі торкання

Ключова особливість інтерактивних дощок SMART - розпізнавання торкань. Вчителі та учні можуть писати і малювати на дошці, переміщати змінювати розміри об'єктів і керувати програмами за допомогою маркерів або власних пальців. Ви можете також писати маркером, прати написане долонею, переміщати об'єкти пальцем, швидко отримати доступ до додаткових меню або замінити необхідний інструмент з допомогою функцій лотка для маркерів і функції розпізнавання торкань SMART.

Краща колекція навчальних матеріалів

Відкрийте для себе безкоштовний і простий у використанні веб-сайт SMART Exchange. Даний портал пропонує вчителям широкий вибір як готових матеріалів, створених їхніми колегами, в тому числі і з інших країн, так і величезна кількість різних елементів та інтерактивних інструментів, які зможуть збагатити будь-яке заняття в класі. Викладачі також можуть створити власну колекцію матеріалів за допомогою програмного забезпечення SMART Notebook і завжди мати їх під рукою.

Яскравий світ мультимедіа

Інтерактивна дошка SMART Board надає вчителям по-справжньому гнучкий інструмент. Завдяки великій поверхні вони можуть вивести на екран сторінку в інтернеті, провести наукову презентацію або продемонструвати навчальне відео - найширші можливості цифрового навчання тепер легко доступні.

Легко зберігайте та діліться своїми матеріалами

За допомогою програмного забезпечення SMART Notebook, що входить в комплект поставки інтерактивних дощок SMART, ви можете зберегти всі свої записи, знімки екрану, зображення або відео в одному файлі, який може бути відкритий як в операційній системі Windows так і на комп'ютерах Apple. Нотатки та мультимедіа об'єкти можуть бути збережені як об'єкти, якими буде легко управляти - змінити розмір, пропорції, змінити порядок розташування. Ваші записи також можуть бути легко збережені в різних додатках включаючи PowerPoint, Word, Excel (Windows-версії), Adobe Acrobat і AutoCAD. Програмний пакет SMART Notebook дозволяє також розсилати збережений документ вашим учням або колегам в будь-який момент - навіть в процесі проведення заняття. І звичайно ви можете завантажити свої улюблені уроки на веб-сайт SMART Exchange,

Система розпізнавання торкань

Пишіть, малюйте, використовуйте функції миші, видаляйте написане Стиратель або долонею - без використання додаткових аксесуарів. Функція розпізнавання торкань SMART допомагає програмного забезпечення в різних режимах роботи автоматично, без здійснення зайвих операцій.

Широкий вибір діагоналей

У лінійці інтерактивних дошок SMART Board серії 600 представлені моделі з діагоналями від 121 до 239 сантиметрів - підберіть найбільш підходящий для вашого класу розмір дошки. А з моделлю SMART Board 685 у вас буде 20% додаткової площі поверхні, так як ця дошка є широкоформатного зі співвідношенням сторін 16:10.

Поставка у вигляді інтерактивних систем

Інтерактивні дошки SMART Board серії 600 можуть бути поставлені у вигляді закінченого рішення - інтерактивних систем - з вхідними в комплект короткофокусним проекторами SMART UF65, UF75, короткофокусним широкоформатними проекторами SMART UF65w, UF75w або ультра короткофокусним проектором SMART UX60, з розміщенням на відстані всього лише 41 сантиметри від поверхні дошки. При цьому проектори не містять будь-яких фільтрів, що усуває необхідність їх очищення або заміни.

Легка установка і настройка

Проектори SMART встановлюються безпосередньо над дошкою на спеціальному кріпленні, що прибирає необхідність складного стельового монтажу і протягування додаткових кабелів, а також забезпечує високу якість зображення.

Проекція 3D зображення

Проектори SMART UF65 і UF75 мають підтримку 3D зображень - роздайте учням 3D окуляри і демонструйте складні об'ємні моделі або навчальні фільми.

Лоток для маркерів

Візьміть маркер з лотка і дошка автоматично включить режим листи. Кнопки на лотку активують екранну клавіатуру, функції правої кнопки миші і виклик довідки.

цифрові чорнило

Візьміть маркер з лотка і пишіть цифровим чорнилом поверх вашого поточного екрану. Ви також можете писати просто пальцями. Ніяке додаткове програмне забезпечення не вимагається - просто підійдіть до дошки і почніть роботу.

Програмне забезпечення SMART Notebook в комплекті

Інтерактивні дошки SMART Board поставляються з програмним забезпеченням SMART Notebook, що встановив стандарт розробки та викладання інтерактивних уроків. Дане ПО забезпечує вчителів всім необхідним інструментарієм і дозволяє зберігати всі замітки або додатковий контент внесений в урок в процесі проведення заняття і поширити після підсумковий матеріал серед учнів. Одночасно потужний і і простий у використанні SMART Notebook допомагає вчителям максимально залучити слухачів до заняття і підтримувати їх інтерес протягом усього уроку.

функція збереження

Викладачі можуть використовувати різне програмне забезпечення в своїй роботі і після зберігати результати роботи в SMART Notebook - підтримуються програмні пакети PowerPoint, Word і Excel (Windows-версії), Adobe Acrobat і AutoCAD.

міцна поверхня

Інтерактивні дошки SMART Board серії 600 мають міцним алюмінієвим підставою, покритим спеціальним поліестером стійким до стирання. Поверхня дощок оптимізована для відображення проектувати зображення, може бути використана з маркерами сухого стирання (dry-erase) і легко очищена. Всі дошки SMART Board ретельно тестуються і виробляються на фабриках, сертифікованих за стандартом менеджменту якості ISO 9001.

Установка на стіну або підлогову стійку

Інтерактивна дошка SMART Board серії 600 може бути легко встановлена ​​на стіну за допомогою настінного кріплення SMART або використовуватися як мобільний комплект завдяки пересувний підлоги стійці з можливістю регулювання висоти і блокування коліс.

Захист від крадіжок

Проектори SMART встановлюються тільки на настінне кріплення SMART і не мають кнопок - що унеможливлює їх використання без інтерактивної дошки SMART. Для більшої захищеності проектори мають замок Kensington Lock.

Кабелі та подовжувачі USB

SMART Board серії 600 підключається до комп'ютера за допомогою USB-кабелю, довжина якого може бути збільшена до 20 метрів за допомогою опціонального подовжувача.

блок розширення

Використовуйте блок розширення для установки додаткових модулів, таких як модуль управління проектором і модуль швидкого старту SMART SystemOn, що дозволяє включити комп'ютер, проектор та інтерактивну дошку натисненням однієї кнопки.

Додаткові можливості для класної кімнати

Інтерактивні дошки SMART Board серії 600 можуть бути доповнені системою посилення звуку SMART Audio або USB-колонками, що перетворює їх на повноцінний мультимедіа центр класу.

Проектор SMART UF65

Короткофокусний проектор SMART UF65 забезпечує знижений рівень тіні з високим рівнем яскравості у 2000 люменів, розташовуючись за все на відстані 1 метра від поверхні інтерактивної дошки. 3D і HD-ready проектор здатний демонструвати відео високої роздільної здатності та тривимірні об'єкти або ролики для перегляду в 3D-окулярах. Розширена панель керування проектора дозволяє вчителям керувати джерелами відео і гучністю звуку з одного невеликого пристрою в нижній частині дошки. Проектор кріпиться безпосередньо над поверхнею інтерактивної дошки за допомогою вхідного в комплект кріплення. Лампа проектора забезпечує тривалу безперебійну роботу, а відсутність фільтру - економію на витратних матеріалах. Проектор може поставлятися разом зі стандартними і широкоформатними інтерактивними дошками SMART Board серії 600 і 800.

Характеристики

  • Діагональ 87 "
  • Принцип роботи DViT ™ - Digital Vision Touch
  • Розміри в робочому положенні: 196.9 × 125.7 × 13 см
  • Дозвіл: 4000х4000 на дотик
  • Розмір робочої поверхні: 1880 x 1172 мм
Технологія панелі
Проекційна система

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.