Интерактивная доска SMART BOARD SBX885 87"
search
  • Интерактивная доска SMART BOARD SBX885 87" – Фото 1
  • Интерактивная доска SMART BOARD SBX885 87" – Фото 2

Интерактивная доска SMART BOARD SBX885 87"

Код товара: 11029

|

Артикул: SBX885

Діагональ, дюйм
80—89″

Вбудований комп'ютер
Нет

Технологія панелі
Проекційна система

Look more features
129 168 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Спільна робота стає по справжньому простою і природною з інтерактивними дошками SMART Board 800-ї серії. Два користувача можуть працювати на великій поверхні одночасно - використовуючи маркери або пальці. "Розумний" лоток для приладів дозволяє організувати роботу обох користувачів - вибирати колір маркера, функцію кліка правою кнопкою миші або ж викликати екранну клавіатуру.

Мультитач виводить спільну роботу на нову висоту

Більш ефективна робота в класі і переговорній кімнаті - спасибі функції мультитач інтерактивної дошки SMART Board 800-ї серії. Два користувачі можуть використовувати маркери або пальці, щоб писати, малювати і управляти контентом на поверхні дошки. Не потрібно ніяких додаткових аксесуарів або вибору З меню - просто підходьте до дошки і починайте роботу.

Вся поверхня у вашому розпорядженні

Працюйте по всій поверхні дошки, поодинці або удвох без обмежень і додаткових аксесуарів або ПО. Виконуйте одну задачу або кожен свою - одночасно в той же самий час. Наприклад ви можете впорядкувати об'єкти на екрані, а ваш напарник писати до них коментарі або малювати графіки.

Розпізнавання жестів - весь світ на кінчиках пальців

З розпізнаванням жестів взаємодія з контентом стає більш природним і легким - такі функції як перекидання об'єктів, обертання і зміна розмірів прискорюють підготовку матеріалів і роблять презентації більш наочними. А за допомогою функцій операційних систем Windows 7 або Mac Snow Leopard вам доступні функції навігації жестами.

Інший плюс розпізнавання жестів природний інтерфейс роботи. Пишіть маркером або пальцем, періть написане тильною стороною долоні або пересувайте об'єкти на поверхні - і все це без перемикань функ або натискання кнопок - програмне забезпечення дошки самостійно розпізнає що саме ви робите в даний момент.

Доступ до колекції освітніх ресурсів

Для навчальних закладів завжди відкрито доступ до великої колекції готового до використання контенту - уроки з різних предметів, зображення, шаблони навчальних завдань - все це доступно на сайті SMART Exchange. Останні версії програмного забезпечення SMART Notebook володіють вбудованим доступом до колекції SMART Exchange - безпосередньо з інтерфейсу програми.

Вільна робота без кордонів

Система дозволяє двом користувачам почати працювати негайно, без перемикання в багатокористувацький режим або поділу екрана на окремі частини. Кожен користувач може діяти вільно, роблячи те, що необхідно, без обмежень - писати, малювати, працювати з об'єктами.

Програмне забезпечення SMART Notebook, Bridgit, Meeting Pro, Pro Premium Meeting

ПО SMART Notebook є фактичним стандартом для розробки цифрових уроків у школах - дозволяючи вчителям як використовувати величезну кількість вже наявних матеріалів, так і готувати свої власні інтерактивні заняття, легко зберігаючи результати роботи в класі у файлі уроку. ПО SMART Bridgit надає можливість проведення інтерактивних нарад з віддаленими користувачами - без витрат на телефонію і дорогі системи конференц-зв'язку. Програмне забезпечення для проведення зустрічей, презентацій і нарад SMART Meeting Pro і Pro Premium Meeting дозволяють вам використовувати інтерактивну дошку як звичайну маркерную, "на льоту" редагувати записи в будь-яких ваших додатках Excel, Word, PowerPoint, зберігаючи всі записи і володіючи функцією поштового серверу забезпечить розсилку підсумків спільної роботи на нараді всім брали участь колегам. Крім того, версія Pro Premium Meeting має вбудований клієнт SMART Bridgit, що дозволяє використовувати дане ПЗ і для проведення дистанційних нарад та робочих зустрічей з учасниками зі всього світу.

"Розумний" лоток для маркерів

Візьміть один із маркерів або стирач і "розумний" лоток дошки автоматично визначить яку саме функцію ви вибрали. Кнопки на панелі відповідають за вибір кольору, виклик екранної клавіатури і функцію правої кнопки миші.

Модульний дизайн

Лоток для приладів має два бічні відсіки для підключення аксесуарів і модулів додаткових функцій, таких як модуль керування проектором.

Функція блокування перемикань інструментів

Натисніть і утримуйте кнопку вибору кольору маркера на лотку до початку моргання підсвічування і функція блокування буде розпізнавати будь-які торкання дошки як малювання. Ця функція допомагає працювати з дошкою учням початкових класів та дітям з обмеженими можливостями, які можуть використовувати будь-який предмет, наприклад тенісний м'ячик, для малювання на дошці.

Чорнило SMART Ink

Чорнило SMART Ink забезпечують акуратне лист, допомагаючи згладжувати обриси літер, покращуючи рукописний текст і якість його розпізнавання програмним забезпеченням для вставки в різні програмні пакети такі як Microsoft Word, Excel, PowerPoint. Рукописний текст можна також і не розпізнати, а залишати у вигляді об'єкта, що дозволяє далі маніпулювати нею за допомогою звичних жестів.

Опції збереження

Зберігайте свою роботу у вигляді знімків екрану і використовуйте в таких програмах, як SMART Notebook, Microsoft PowerPoint, Word і Excel, а також AutoCAD і Adobe Acrobat.

Міцна поверхня

Дошки 800-ї серії мають міцної матовою поверхнею, оптимальної для проектованого зображення. Дошки можна також використовувати як звичайні маркерні дошки і писати на них звичайними (не перманентними) маркерами.

Широкоекранна модель

Широформатная модель SMART Board 885 надає на 20% більше робочого простору, ніж звичайна дошка, і дозволяє використовувати її у класах з широкоекранними моніторами і там, де цього вимагають умови роботи - наприклад, для проекції відео-контенту, роботи з фотографіями і друкованими макетами.

Можливість додати аудіо

Підключіть систему посилення звуку SMART Audio або USB-колонки, щоб перетворити вашу дошку в повноцінний мультимедіа-центр.

Діагональ, дюйм
80—89″
Вбудований комп'ютер
Нет
Технологія панелі
Проекційна система

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.