Интерактивная доска SMART Board SBM680 77"
search
  • Интерактивная доска SMART Board SBM680 77" – Фото 1

Интерактивная доска SMART BOARD SBM680 77"

Код товара: 11030

|

Артикул: SBM680

Діагональ, дюйм
70—79″

Вбудований комп'ютер
Нет

Технологія панелі
Проекційна система

Look more features
57 665 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Приєднуйтесь до мільйонів викладачів і учнів, які вже підвищили свою професійну кваліфікацію та академічну успішність вибравши для своїх класів інтерактивні дошки SMART Board SBM680. Разом з дивовижною простотою у використанні ці дошки привносять в клас гнучкість в роботі та інтуїтивно зрозумілу інтерактивність уроків.

Комп'ютер вчителя, підключений до проектора забезпечує виведення зображення його робочого столу на поверхню інтерактивної дошки, що дозволяє викладачеві керувати програмами з дошки та робити записи цифровими чорнилом. Поставляється в комплекті програмне забезпечення SMART Notebook озброює педагогів потужним засобом створення інтерактивних уроків і керувати роботою учнів у класі.

Оживаючі уроки

Велика площа поверхні дошок SMART Board SBM680 робить проведення динамічних уроків дуже простим. Використовуйте великі яскраві зображення, пересувайте букви і цифри, складайте слова і пропозиції, оперуйте об'єктами маркерами або просто пальцями. У будь-якому випадку, будь то учні, які сприймають інформацію візуально або ж учні-кінестетики, ви будете впевнені, що ваш клас розуміє і засвоює викладений матеріал.

Захоплюючі торкання

Ключова особливість інтерактивних дошок SMART - розпізнавання дотиків. Вчителі і учні можуть писати або малювати на дошці, переміщати, змінювати розміри об'єктів і управляти додатками за допомогою маркерів або власних пальців. Ви можете також писати маркером, стирати написане долонею, переміщати об'єкти пальцем, швидко отримати доступ до додаткових меню або замінити необхідний інструмент з допомогою функцій лотка для маркерів і функції розпізнавання дотиків SMART.

Краща колекція навчальних матеріалів

Відкрийте для себе безкоштовний і простий у використанні веб-сайт SMART Exchange. Даний портал пропонує вчителям широкий вибір готових матеріалів, створених їхніми колегами, в тому числі і з інших країн, так і величезна кількість різних елементів та інтерактивних інструментів, які зможуть збагатити будь-яке заняття в класі. Викладачі також можуть створити власну колекцію матеріалів за допомогою програмного забезпечення SMART Notebook і завжди мати їх під рукою.

Яскравий світ мультимедіа

Інтерактивна дошка SMART Board надає вчителям по-справжньому гнучкий інструмент. Завдяки великій поверхні вони можуть вивести на екран сторінку в інтернеті, провести наукову презентацію або продемонструвати навчальне відео - найбільш широкі можливості цифрового навчання тепер легко доступні.

зберігайте та діліться своїми матеріалами

За допомогою програмного забезпечення SMART Notebook, що входить в комплект постачання інтерактивних дошок SMART, ви можете зберегти всі свої записи, знімки екрану, зображення або відео в одному файлі, який може бути відкритий як в операційній системі Windows так і на комп'ютерах Apple. Замітки і мультимедіа об'єкти можуть бути збережені як об'єкти, якими легко керувати - змінити розмір, пропорції, змінити порядок розташування. Ваші записи також можуть бути легко збережені в різних додатках, включаючи PowerPoint, Word, Excel Windows-версії), Adobe Acrobat і AutoCAD. Програмний пакет SMART Notebook дозволяє також розсилати збережений документ вашим учням та колегам в будь-який момент - навіть у процесі проведення заняття. І звичайно, ви можете завантажити свої улюблені уроки на веб-сайт SMART Exchange, що дозволить вашим колегам з інших шкіл завантажити, оцінити і використовувати вашу роботу в своїх заняттях.

Технічні характеристики

Діагональ, дюйм 77
Тип технології дотику DViT
Кількість точок дотику 10
Покриття поверхні сталь
Співвідношення сторін 4:3
Розмір активної області (ширина), мм 1 565
Кількість стилусів 2
Тип лотка пасивний
Висота, мм 1 312
Ширина, мм 1 660
Глибина, мм 153
Діагональ, дюйм
70—79″
Вбудований комп'ютер
Нет
Технологія панелі
Проекційна система

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.