Концентратор Rally Mic Pod Hub в Україні та Києві
search
  • Концентратор Rally Mic Pod Hub в Україні та Києві – Фото 1
  • Концентратор Rally Mic Pod Hub в Україні та Києві – Фото 2

Концентратор Logitech Rally Mic Pod Hub

Код товара: 12521

|

Артикул: 939-001647

16 977 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Концентратори Rally для модулів мікрофонів дозволяють фахівцям, що встановлює обладнання, вибирати найбільш підходящий спосіб розміщення мікрофонів на конференц-столах будь-якої форми. Завдяки цим пристроям модулі мікрофонів можна підключати не тільки послідовно. Концентратор Rally для модулів мікрофонів оснащений трьома роз'ємами і підтримує підключення модулів мікрофонів або додаткових концентраторів в будь-якому поєднанні. Пристосування для монтажу під столом допоможуть приховати кабелі, щоб надати приміщенню акуратний вигляд.

Стіл будь-якої форми

Забудьте про необхідність прокладати кабель в обидві сторони на столах подковообразной або асиметричної форми - не ставте пристрої на свій розсуд. Завдяки наявності трьох роз'ємів для підключення мікрофонного масиву концентратор Rally для модулів мікрофонів допомагає раціонально організувати кабельні з'єднання і розмістити модулі в межах досяжності всіх учасників наради.

Концентратор Rally Mic Pod Hub

непомітні кабелі

Позбавтеся від кабелів, які тягнуться через весь стіл від одного модуля мікрофонів до іншого. Підключіть їх через прохідні втулки до концентраторів, розташованим під стільницею. Такий підхід дозволяє приховати аудіокабелі і надати приміщенню строгий професійний вид.

Концентратор Rally Mic Pod Hub_1

Можливість переставляти мікрофони

Концентратор Rally для модулів мікрофонів дозволяє підключати кожен модуль за допомогою окремого кабелю. Якщо учасникам наради необхідно перемістити модуль мікрофонів, щоб звільнити місце на столі, або переставити так, щоб тримати кнопку відключення звуку під рукою, вони з легкістю зроблять це, не зрушуючи сусідні модулі мікрофонів. Система Rally не вимагає фіксованого розміщення мікрофонів. Вона виконує автоматичну перекалібровка мікрофонної матриці RightSound ™ з частотою 125 разів на секунду, забезпечуючи стабільний ехоподавлення, зниження рівня шуму і адаптивне формування спрямованого сигналу.

Концентратор Rally Mic Pod Hub_2

Вимоги до системи

  • Logitech Rally або Logitech Rally Plus
  • Примітка. Концентратори для модулів мікрофонів призначені для використання з системами Logitech Rally. Вони несумісні з автономної USB-камерою Rally.

Технічні характеристики

  • Три 12-контактних роз'єми для підключення модулів мікрофонів Rally або додаткових концентраторів Rally для модулів мікрофонів в будь-якому поєднанні
  • Пристосування для монтажу під столом

Комплект поставки

  • Концентратор для модулів мікрофонів
  • монтажні пристосування
  • документація

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.