Настільний пристрій для конференцій Crestron UC-MM30-R
search
  • Настільний пристрій для конференцій Crestron UC-MM30-R – Фото 1
  • Настільний пристрій для конференцій Crestron UC-MM30-R – Фото 2
  • Настільний пристрій для конференцій Crestron UC-MM30-R – Фото 3
  • Настільний пристрій для конференцій Crestron UC-MM30-R – Фото 4

Настольное устройство для конференций Crestron UC-MM30-R

Код товара: 14507

ЖК-екран
Есть ЖК-экран

Роз'єми
RJ45; USB-B

Кількість мікрофонів
4

Діагональ, дюйм
7

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

MMR30-R - це спеціальний аудіопристрій для нарад, що запускаються з ПК або Mac. З сенсорного екрану користувачі можуть управляти гучністю дзвінка, а також усією системою Crestron Home, включаючи освітлення, телевізори, термостати, камери відеоспостереження та багато іншого. Сцени та розклади, які створені за допомогою системи Crestron Home, можна налаштувати для одночасного керування параметрами будь-якої комбінації пристроїв; наприклад, запуск ідеальних умов для дзвінка. У сцені «За викликом» світло стає яскравішим, штори закриваються, музика припиняється, а світловий індикатор за дверима стає червоним. Коли дзвінок завершується, користувачі можуть натиснути, щоб запустити сцену «Вимкнути дзвінок», яка потім відключає світловий індикатор, перезапускає музику та регулює світло і штори. Користувачі можуть дзвонити за допомогою Microsoft Teams® або Zoom Rooms ™, Slack ™, Google Meet ™ та інших додатків для конференц-зв'язку.

Бездоганний аудіоконференцзв'язок

Просто підключіть USB-кабель від пристрою для конференцій до комп'ютеру, щоб без проблем проводити аудіоконференции. При підключенні конференц-пристрій діє як USB-спікерфон з підтримкою AEC з чотирма вбудованими всеспрямованими мікрофонами для прийому звуку на 360 °.

Уравління музикою для всього будинку за допомогою додатка Sonos

Sonos і Crestron об'єдналися, аби забезпечити потужний музичний досвід для всього будинку. З пристрою для конференцій переглядайте треки, виконавців або списки відтворення, використовуючи усі сервіси, доступні від Sonos, щоб прослухати їх у будь-якій кімнаті за допомогою бездротових динаміків Sonos® або мультирумних аудіосистеми Crestron Sonnex®. Додаток Sonos спочатку запускається на пристрої для конференц-зв'язку, що забезпечує розширений контроль продуктів Sonos як частини повної системи Crestron. Програма перевіряє наявність оновлень щоночі, тому вони завжди актуальні, та надається підтримка програми Sonos S2.

Універсальні мережеві можливості

Підключення до локальної мережі Ethernet - це єдина вимога для включеного конференц-пристрою, що містить усі сигнали управління та живлення за одним дротом. Для максимальної зручності пристрій також може безпечно підключатися до мережі через Wi-Fi. Завдяки PoE+ відпадає необхідність у локальному джерелі живлення або виділеної силовій проводці.

Ключові особливості

  • Настільний конференц-пристрій для ОС Crestron Home ™
  • Простий, знайомий інтерфейс, сумісний з мобільними пристроями і сенсорними екранами, на яких працює додаток Crestron Home.
  • Зручне регулювання гучності під час розмови.
  • Бездоганна аудіоконференція з підключеного комп'ютера.
  • Інтеграція програм Sonos®
  • Динамічний низькопрофільний форм-фактор, що підходить для будь-якого домашнього офісу.
  • Проста установка - не потрібно індивідуального дизайну, програмування або установки програмного забезпечення.
  • Ethernet +
  • Ethernet або двухдиапазонний зв'язок Wi-Fi®
  • Надійна мережева безпека

Технічні характеристики

UC-MM30-R
Зв'язок
Ethernet 10/100 Мбит / с, автоматичне перемикання, автоузгодження, автоматичне виявлення, повний / полудуплекс,, DHCP, TCP / IP, UDP / IP, CIP, SSL, TLS, SSH, SFTP (протокол передачи файлов SSH), SRTP, IEEE 802.1X, перевірка подлінності F Active Directory®, перевірка подлінності дайджест-доступа, вхід за паролем, клієнт Microsoft Intune®, відповідність IEEE 802.3at Type 2 PoE +
Wi-Fi Двохдіапазонний 802.11a / b / g / n / ac (2,4 ГГц и 5 ГГц)
Сенсорний екран
Тип дисплея Кольоровий РК-дисплей з активною матрицею TFT
Розмір Діагональ 7 дюймів (178 мм)
Сенсорний екран Ємнісний, з підтримкою мультитач
Роздільна здатність 1200 × 800 пікселів
UI ОС Crestron Home
Кнопки і індикатори
Символ вимкнути мікрофон (4) Ємнісні кнопки з двоколірними світлодіодами для перемикання між виключенням і включенням звуку; Зелений означає включення звуку, червоний - відключення звуку.
Світлова панель Двоколірний світлодіод реагує на відключення і включення звуку; Зелений означає включення звуку, червоний - відключення звуку.
Аудіо
Придушення акустичного відлуння Автоматичне регулювання посилення, динамічне шумозаглушення, придушення акустичного відлуння, повнодуплексний режим IEEE 1 329 Type 1.
Оратор
  • Повнодіапазонний динамік;
  • Потужність підсилювача: 7 Вт (номінальна);
  • Вихідна гучність: 83 ± 3 дБА на відстані 1 м 1 кГц;
  • Частотний діапазон: 100 Гц - 20 кГц
Мікрофони (4) Вбудовані всеспрямовані цифрові МЕМС-мікрофони з захопленням звуку на 360 °; Максимальний діапазон захоплення: зазвичай 10 футів (3 м)
Датчик присутності
Діапазон виявлення Прибл. Дальність дії інфрачервоного датчика 10 футів (3 м) перед сенсорним екраном
Схема покриття ± 45 ° по горизонталі
Роз'єми
LAN (1) 8-контактний роз'єм RJ - 45, розетка; Порт Ethernet 100BASE-TX / 1000BASE-T; Порт PoE + PD (пристрій з харчуванням); Інжектор PoE + і кабелі в комплекті
USB (1) роз'єм Micro-USB типу B, розетка; Порт пристрої USB 2.0; Кабель USB micro-B - A довжиною 1,8 фути (1,8 м) у комплекті
Порт безпеки Порт Kensington Security Slot ™
Габаритні розміри
Висота 77 мм
Ширина 182 мм
Глибина 244 мм
Вага 0,96 кг
ЖК-екран
Есть ЖК-экран
Роз'єми
RJ45
USB-B
Кількість мікрофонів
4
Діагональ, дюйм
7

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.