USB-конференц-телефон Revolabs FLX UC 500
search
  • USB-конференц-телефон Revolabs FLX UC 500  – Фото 1

USB-конференц-телефон Revolabs FLX UC 500

Код товара: 13453

ЖК-екран
Без ЖК-экрана

Бездротове з'єднання
Нет

Послідовне з'єднання (Daisy chain)
Нет

Look more features
25 590 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Конференц-телефон Revolabs FLX ™ UC 500 визначає нові стандарти якості звуку для уніфікованих комунікацій. Об'єднуючи в собі кращі технології для динаміків, мікрофонів і обробки звуку, FLX UC 500 покращує всі аспекти роботи зі звуком для Ваших потреб в комунікації і забезпечує краще в класі якість звуку, визначаючи ціну еталона якості в даній області. Створений як закінчене аудіорешеніе для конференц-залів, малих і домашніх офісів FLX UC 500 пропонує нові можливості використання комунікаційних додатків на ПК для мітингів і спільної роботи в режимі онлайн.

FLX UC 500 забезпечує якість звуку професійної акустичної системи завдяки активним високочастотного і середньочастотні динаміки. Ширина частотного діапазону акустики FLX UC 500, що перевершує аналогічні показники звичайних пристроїв зв'язку, здатна задовольнити будь-які вимоги, що пред'являються до якості звуку, будь то телефонна конференція з першими особами компанії або прослуховування Вашої улюбленої музики. Розширений частотний діапазон забезпечує чудову розбірливість мови для всіх мов і користувачів!

Чотири вбудованих мікрофона забезпечують конференц-телефону FLX UC 500 360-градусну діаграму захоплення звуку. Високоякісні мікрофони вловлюють широкий спектр частот, що робить FLX UC 500 ідеальним рішенням для застосування в якості засобу зв'язку. Звук в додатках для миттєвого обміну повідомленнями, дзвінки через софтфони і вебінари будуть звучати краще, якщо використовувати FLX UC 500, і на іншому кінці Вас також будуть чути чітко і ясно.

FLX UC 500 передбачає ехоподавлення на всіх вбудованих мікрофони. Тому для отримання найкращого акустичного сигналу не потрібно ніякої додаткової обробки звуку за допомогою ПК. FLX UC 500 постійно підтримує двосторонній зв'язок, що дозволяє одночасно здійснювати захоплення і відтворення звуку. Справжня дискусія між учасниками конференції нарешті стала можливою!

  • Можливість використання комунікаційних додатків на ПК для мітингів і спільної роботи в режимі онлайн.
  • Вбудований високочастотний і среднечастотний динаміки.
  • Чотири вбудованих мікрофона забезпечують 360-градусну діаграму захоплення звуку.

застосування

  • Аудіо ПК
  • уніфіковані комунікації
  • Настільний аудіо / відео
  • Звук для презентацій
ЖК-екран
Без ЖК-экрана
Бездротове з'єднання
Нет
Послідовне з'єднання (Daisy chain)
Нет

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.