Konftel 800
search
  • Konftel 800 – Фото 1
  • Konftel 800 – Фото 2
  • Konftel 800 – Фото 3

Конференц-телефон Konftel KT-800

Код товара: 10982

|

Артикул: KT-800

ЖК-екран
Есть ЖК-экран

Сетевые возможности
PoE

Бездротове з'єднання
Есть

Look more features
58 493 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Konftel, світовий лідер в області конференц-телефонів, представляє нове покоління конференц-пристроїв – Konftel 800. Нова платформа має інноваційні функції, які виводять користувальницький досвід на абсолютно новий рівень з точки зору якості звуку і простоти використання. Можливість об'єднання декількох пристроїв створює чудову альтернативу установці цілих звукових систем у великих приміщеннях. Konftel 800 також є основою нового преміум-пакету для відеоконференцзв'язку – Konftel C50800 Hybrid.

Конференц-телефон Konftel 800 забезпечує відмінну взаємодію з користувачем при проведенні будь-яких дистанційних зустрічей з використанням сучасних рішень для зв'язку. Цей гібридний конференц-телефон (SIP / USB / Bluetooth) відповідає всім потребам, що виникають у зв'язку з швидкою міграцією на платформи VoIP, і в той же час враховує потреби для невеликих переговорних кімнат, де USB є основним способом з'єднання.

Конференц-телефон Konftel KT-800 1

Особливості Konftel 800:

  • гібридний конференц-телефон (SIP, USB, Bluetooth)
  • розмір нарад: до 20 учасників
  • OmniSound з технологією формування променя
  • інтелектуальні цифрові мікрофони
  • об'єднання до трьох пристроїв
  • вбудований сенсорний екран
  • підтримка мобільного додатка Konftel Unite
  • конференц-міст з підтримкою до п'яти ліній

«Мультизв'язок важлива для забезпечення гнучкості і зручності для наших клієнтів, і це було так завжди. Konftel 800 – це просто наступний крок на цьому шляху», - каже Торбйорн Карлссон (Torbjörn Karlsson), менеджер по продукту Konftel.

Конференц-телефон Konftel KT-800 2

Нова платформа

Konftel 800 представляє абсолютно нову платформу з новим поколінням апаратних, програмних і аудіо технологій. В майбутньому будуть також доступні бездротове з'єднання і бездротові аксесуари.

«Конференц-телефон займає ключове місце в наших переговорних кімнатах, тому просто хорошого звуку ще недостатньо. Він також повинен бути привабливим для візуального сприйняття. За минулі роки ми отримали виключно позитивні відгуки про нашому промисловому дизайні, і Konftel 800 продовжує цю традицію», - коментує Пітер Ренкель (Peter Renkel), генеральний директор Konftel.

Нова платформа надає безліч інноваційних функцій. Власна аудіо технологія Konftel OmniSound з полнодуплексной зв'язком і шумо - і эхоподавлением була доопрацьована і тепер включає в себе технологію формування променя і цифрові мікрофони. Практична вигода для користувача – ще більш сильне відчуття присутності на зборах. Слухач відчуває, що говорить набагато ближче до телефону, ніж він є насправді, як правило, з технологією формування променя відстань сприймається вдвічі менше.

«Користувачам не потрібно схилятися над конференц-телефоном, щоб їх чули. Спокійний і природний діалог має вирішальне значення для ефективних зустрічей. Технологія формування променя також надає більше свободи, для того щоб переміщатися по кімнаті або підніматися до дошки без втрати якості звуку», - пояснює Торбйорн Карлссон (Torbjörn Karlsson), менеджер по продукту Konftel.

Конференц-телефон Konftel KT-800 3

Об'єднання кількох пристроїв

У Konftel 800 об'єднані три цифрові мікрофони, які ефективно сприймають голоси до 20 учасників зборів. Для більш великих приміщень площею до 70 м2 можна розширити звуковий діапазон за допомогою одного або двох цифрових мікрофонів Konftel Smart. Вони мають вбудовану акустичну систему ехоподавлення і шумозаглушення, а також підтримують технологію формування променя.

Для великих конференц-залів площею до 90 м2 ви можете об'єднати до трьох конференц-телефонів Konftel 800, один з яких буде служити в якості основного пристрою, а два інших виступлять в якості цифрових мікрофонів та гучномовців. Підключення здійснюється за допомогою кабелю і не вимагає додаткової настройки.

«Хороший звук – найбільш поширена потреба для продуктивних зустрічей», – говорить Вайшно Деві Срінівасан (Vaishno Devi Srinivasan), аналітик з уніфікованих комунікацій і співпраці у Frost & Sullivan. «Однак сьогодні на ринку не вистачає рішень, які б забезпечували проведення аудіоконференцій між віддаленими співробітниками за доступною ціною. Konftel 800 з вбудованою технологією формування променя OmniSound нового покоління забезпечує відчуття особистої присутності, що робить зустрічі ще більш ефективними».

Конференц-телефон Konftel KT-800 4

Сенсорний екран мобільний додаток

Користувач має два зручних способу управління конференц-телефоном. Вбудований 4,3-дюймовий сенсорний екран відображає доступні функції з допомогою іконок і кнопок регулювання гучності і відключення звуку. Konftel 800 також може управлятися за допомогою мобільного додатку Konftel Unite, яка забезпечує доступ до всіх вашим особистим контактам і вашим календарем для проведення конференції – почати або приєднатися до заздалегідь заброньованому зборам можна буквально одним дотиком.

Обидва цих простих у використанні інтерфейсу спрощують управління конференц-викликами, навіть якщо ви хочете налаштувати багатосторонній виклик за допомогою вбудованої функції конференц-мосту з підтримкою до п'яти ліній.

Це зручність також поширюється і на процес налаштування конференц-телефону. Існує кілька варіантів конфігурації, управління пристроями автоматичної ініціалізації, включаючи установку Konftel Zero Touch. Це означає, що телефони для IP-конференцій можна налаштовувати централізовано і дистанційно, тому вони готові до роботи відразу після розпакування і підключення, без будь-яких додаткових дій.

Технічні характеристики

KT-800
З'єднання USB, SIP
Додаткові пристрої Виносні мікрофони, NFC
NFC Так
Power over Ethernet Так
OmniSound Так
Сенсорний екран Так
Гучність Макс 95 дБ в радіусі 0.5 м.
Частота 80 – 14000 Гц
Зона охоплення 6 м
Мости, лінійні з'єднання 5
Підтримка Konftel Unite Так
USB 1 x USB 3.0 host Type A, 1 x USB 3.0 device Micro-B
Додаткове програмне забезпечення Так
Конфігурація через WEB-інтерфейс Так
Роздільна здатність дисплея 480x800
Діагональ дисплея 4.3"
Довжина, мм 370
Ширина, мм 326
Висота, мм 75
Вага, кг 1.4
ЖК-екран
Есть ЖК-экран
Сетевые возможности
PoE
Бездротове з'єднання
Есть

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.