Система управления Crestron CP3 в Україні та Києві
search
  • Система управления Crestron CP3 в Україні та Києві – Фото 1
  • Система управления Crestron CP3 в Україні та Києві – Фото 2

Система управління Crestron CP3

Артикул: CP3

Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Crestron® CP3 — це система управління корпоративного класу для домашнього і комерційного використання, а також для державних установ. Система CP3 на основі модуля керування 3-Series® може використовуватися в якості базової системи будь-якого сучасного будинку або комерційного будівлі із засобами мережевого управління, забезпечуючи інтеграцію різних технологій в рамках усього об'єкта і тим самим підвищуючи комфорт, екологічність, продуктивність і зручність.

  • Система управління корпоративного класу
  • Модуль управління 3-Series® — істотно швидше і потужніше інших систем управління
  • Унікальна модульна програмна архітектура
  • Вбудовані 512 МБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 4 ГБ флеш-пам'яті
  • Можливість розширення обсягу сховища до 1 ТБ
  • Гніздо для карт пам'яті на задній панелі
  • Високошвидкісний хост-порт USB 2.0
  • Стандартні дротові інтерфейси обміну даними Ethernet і Cresnet®
  • Підтримка XPanel з Smart Graphics™ і WEB XPanel з Smart Graphics™ (управління через веб-інтерфейс)
  • Підтримка управління з допомогою додатків для iPhone®, iPad®, Android™
  • Підтримка корпоративного програмного забезпечення для управління Crestron Fusion®
  • Підтримка віддаленого управління SNMP
  • Один COM-порт RS-232/422/485 з підтримкою програмного і апаратного квитування
  • Два COM-порту RS-232 з підтримкою програмного квитування
  • Порти введення-виведення: вісім ІК/послідовних, вісім релейних і вісім Versiport
  • Програмований графік подій з годинником астрономічного часу
  • Вбудована підтримка протоколу BACnet™/IP
  • Налаштування програми установки з допомогою ПО Crestron Toolbox™ або веб-браузера
  • Середовища програмування C# на основі символів і перетягування
  • Повна підтримка Юнікоду (багатомовна підтримка)
  • Підвищена пропускна здатність і безпеку мережі
  • Безпечний доступ з використанням повного керування користувачами/групами або інтеграції з Active Directory
  • Апаратна захист з використанням аутентифікації 802.1 X
  • Доступна модель з сертифікатом JITC для експлуатації в захищеній мережі
  • Мережеві протоколи безпеки: SSL, SSL, SSH і SFTP
  • Шифрування, сумісний з FIPS 140-2
  • Веб-сервер IIS v.6.0
  • Підтримка IPv6
  • USB-порт комп'ютерної консолі на передній панелі
  • Висота 1U при установці в стійці

Системи управління 3-Series®

Технічне оснащення сучасних комерційних будівель і приватних будинків набагато багатше, ніж в колишні часи, і всі ці системи вимагають об'єднання в мережу і якісно нового підходу до управління. Працює на основі протоколу IP платформа 3-Series спочатку була задумана як мережеве серверне пристрій, що дозволяє повноцінно керувати всім — від аудіо - і відео-систем для залів засідань і домашніх кінотеатрів до повного управління будинком.

3-Series — це стабільна, динамічна і безпечна платформа, що піднімає надійність і продуктивність системи на новий рівень. Порівняно з іншими системами управління Crestron 3‑Series™ забезпечує помітне зростання обчислювальної потужності і продуктивності завдяки збільшенню обсягу пам'яті, високонадійної організації мережі і IP-управління, а також унікальної модульної програмної архітектури.

Модульна програмна архітектура

CP3 має розширені можливості масштабування і забезпечує високопродуктивну роботу в багатозадачному режимі в реальному часі, підтримуючи одночасне виконання декількох додатків. Ця ексклюзивна модульна програмна архітектура дозволяє незалежно розробляти і виконувати специфічні для конкретного пристрою програми, що забезпечують управління освітленням, жалюзі, опаленням, вентиляцією, кондиціонуванням, безпекою, аудіо і відео і т. д., і дає можливість оптимізувати кожну програму та вносити зміни тільки в одну програму, не зачіпаючи систему в цілому. Навіть при розширенні системи обробні ресурси можна легко перемикати між процесорами 3-Series без написання нового коду. Підсумковим перевагою є істотне спрощення модернізації при мінімальному часу простою при впровадженні змін на місці, так і дистанційно через мережу.

Надійне IP-управління через Ethernet

Системи 3-Series засновані на IP-технології, а тому їх мережеві можливості є неперевершеними. Високошвидкісний інтерфейс Ethernet дозволяє інтегрувати в систему пристрої з IP-управлінням і використовувати систему CP3 у складі більш великої контрольованої мережі управління. Незалежно від того, чи працює система CP3 в конфіденційної корпоративної локальної мережі, в домашній мережі, або підключена до Інтернету через кабельний модем, вона забезпечує надійне захищене взаємодія з підтримуючими IP сенсорними екранами, комп'ютерами, мобільними пристроями, видеодисплеями, медиасерверами, системами охорони, освітлення, опалення, вентиляції і кондиціонування, а також з іншим обладнанням, яке може бути розміщено як локально, так і в будь-якій точці земної кулі.

Керуючі програми та XPanel

Багато років тому компанія Crestron розробила першу в світі систему управління на основі IP-технології, відкрила широкі можливості для контролю і моніторингу інтегрованих систем, а також для управління ними через локальну мережу, глобальну мережу або Інтернет. В даний час рішення Crestron забезпечують ще більше способів управління навколишнім світом. Вони дозволяють з будь-якої точки світу управляти всіма системами в будинку або офісі з допомогою комп'ютера, смартфона або планшета. Вбудована в кожну систему 3-Series Control System технологія Crestron XPanel перетворює будь-який ноутбук або настільний комп'ютер в віртуальний сенсорний екран Crestron. Керуючі програми Crestron дозволяють використовувати функції сенсорного екрану Crestron на пристроях iPhone®, iPad®, Android™, забезпечуючи захищений моніторинг всіх систем житлового або комерційного будівлі та управління ними з одного пристрою, який завжди під рукою.

Корпоративне ПО для управління Crestron Fusion®

Crestron Fusion надає інтегровану платформу для створення дійсно розумних будівель, які заощаджують енергію, підвищують продуктивність праці і продовжують термін служби цінного обладнання. Будучи частиною повної керованої мережі компанії, коледжу, конференц-центру або будь-якого іншого будівлі, система CP3 працює спільно з віддаленого управління активами Fusion RV®, забезпечуючи віддалене планування, моніторинг та контроль приміщень і технічних засобів централізованої служби підтримки. ЗА керування енергоспоживанням Fusion EM®дозволяє організаціям знизити споживання енергії завдяки відстеженню використання в режимі реального часу і автоматизації управління освітленням, жалюзі, опаленням, вентиляцією та кондиціонуванням.

Підтримка SNMP

Вбудована підтримка SNMP забезпечує інтеграцію зі стороннім ЗА управління ІТ-системами, що дозволяє мережевим адміністраторам використовувати звичний для них формат управління системами Crestron в мережі.

Cresnet®

Cresnet — це надійне дротове мережеве рішення для кнопкових панелей Crestron, елементів керування освітленням, приводів жалюзі, термостатів, датчиків присутності і інших пристроїв, що не потребують високої швидкості мережі Ethernet. Шина Cresnet спрощує розведення та конфігурування, забезпечуючи двонаправлений обмін даними і 24-вольтової живлення постійного струму для всіх пристроїв через простій 4-жильний кабель. Для допомоги в усуненні несправностей в системі CP3 передбачений патентованый аналізатор мережі, який безперервно контролює цілісність мережі Cresnet на предмет обриву проводів, падіння продуктивності і інших збоїв.

Вбудовані порти управління

Крім портів Ethernet пристрою CP3 обладнані трьома двосторонніми COM-портами і вісьмома ІЧ-портами для прямої взаємодії з усіма централізованими аудіо - і видеоресурсами, дисплеями та іншими пристроями. Вісім програмованих релейних портів дозволяють управляти проекційними екранами, підйомниками, регуляторами потужності та іншим устаткуванням з управлінням замиканням контактів. Вісім портів вводу-виводу Versiport забезпечують інтеграцію з датчиками потужності, детекторами руху, дверними перемикачами, сигналізаторами та іншими пристроями, що формують сигнал замиканням ізольованого контакту, низьковольтної логічною схемою або напругою 0-10 В постійного струму.

BACnet™/IP

Вбудована підтримка протоколу обміну даними BACnet/IP забезпечує прямий зв'язок зі сторонніми системами управління будівлею по мережі Ethernet, спрощуючи інтеграцію з системами управління опаленням, вентиляцією та кондиціонуванням, системами охорони, пожежогасіння та життєзабезпечення, системами обробки голосу і даних, системами управління освітленням і жалюзі, а також іншими системами. При використанні протоколу BACnet/IP всі системи працюють незалежно, але можуть обмінюватися даними на основі єдиної платформи для створення дійсно розумного будинку.

Версія для держустанов

Компанія Crestron націлена на розробку рішень для мережевих середовищ, у яких безпека грає критично важливу роль. Доступна модель CP3‑GV (версія системи CP3 для держустанов), попередньо налаштована для використання у мережах з багаторівневою системою захисту. Вона була спеціально розроблена і протестована з модифікованим микропрограммным забезпеченням для державних установ. Модель CP3-GV пройшла перевірку організацією JITC при Міністерстві оборони США на відповідність стандартам IA, результати якої були відображені в оцінному листі DIACAP.

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.