Консоль RDI - диспетчерський пункт T-Line в Україні та Києві
search
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт T-Line в Україні та Києві – Фото 1

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

Артикул: T-Line

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

В основу дизайну консолі T-Line лягла проста і збалансована концепція. Ретельне дослідження ергономіки визначило установку ніг оператора на підставі консолі, що забезпечує йому зручне положення. Високий ступінь модульності дозволяє створювати структури з декількох консолей. Задня панель забезпечує простий і зручний доступ до великого відсіку.

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

КАБЕЛІ

Консоль забезпечує ідеально структуровану внутрішню проводку. Кабелі проходять через консоль знизу, і завдяки внутрішнім отворів можуть бути розміщені в різних частинах конструкції.

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

Знімна полку забезпечує ідеальне переміщення комп'ютера для легкого доступу та ефективного управління кабельною системою. Розетки можуть бути розташовані на задній панелі відсіку на 4U, доступною в 2 окремих зонах 2U, які не заважають простору для обладнання.

Тотемная структура забезпечується трьома 19-дюймовими фіксованими полками для розміщення невеликого електронного обладнання. У верхній зоні тотема при відкритті дверей розташовується патч-панель з простором для 16-ти роз'ємів rj45. Використовуючи тільки частково простір 10U в відсіку, розетки можуть бути розташовані також спереду.

ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

Консоль T-Line має кілька точок підключення для зручного управління кабельної проводкою. Бездротове зарядний пристрій вбудовано під стіл. Маленький знак на верхній частині столу, щоб вказати його місце розташування. Кабелі: наскрізні кабельні отвори для кабелів клавіатури і миші в структурі. Пункти підключення: доступні різні типи гнізд. У комплекті з консоллю 2 місця з сумарною потужністю 4x RJ45 + 4x USB + 2x. Задня панель забезпечує легкий доступ до кабелів монітора: вони можуть надходити в область монітора зі столу за допомогою різних наскрізних отворів. Крім того, пункт підключення може бути розташований в опорі монітора.

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

РОЗМІЩЕННЯ ОБЛАДНАННЯ

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

Простір під робочим столом розділене на центральну зону і дві бічні зони, які використовуються для різних цілей: центральна зона призначена для клавіатури, миші і доступу до USB-роз'ємами, а бічні зони призначені для зберігання канцелярських товарів.

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

ЕРГОНОМІКА

Наші інженери втілили в життя стандарти "Людський фактор і ергономіка" (зазвичай звані HF & E) - або дизайн комфорту, функціональний дизайн і системи, щоб правильно враховувати взаємодію між самою консоллю і оператором. Це гарантує ідеальну організацію робочого простору з урахуванням всіх елементів, потрібних для високоефективної роботи оператора. 

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

T-LINE була розроблена відповідно до критеріїв Міністерства праці та соціальних питань і відповідає стандартам UNE-EN ISO 11064 (Ергономічний дизайн для центрів управління).

T-LINE дозволяє розміщувати монітор по всій довжині робочого столу і пропонує простий і зручний спосіб зміни, додавання або видалення моніторів.

ЧОРНА ВЕРСІЯ T-LINE

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

Елегантна версія T-Line, консоль, яка не тільки володіє всіма необхідними технологічними вимогами, але і бездоганним сучасним дизайном в чорній версії. Призначена для центрів управління, де естетика також є важливим фактором.

МІНІ ВЕРСІЯ T-LINE

Ідеально підходить для компактних командних центрів, де ступінь модульності та місткість залежать від кількості використовуваних структур. Оптимально для невеликих кімнат, але здатна розмістити стільки ж електронного обладнання, як звичайна версія T-Line.

Консоль RDI - диспетчерский пункт T-Line

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.