Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві
search
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 1
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 2
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 3
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 4
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 5
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 6
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 7
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 8
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 9
  • Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN в Україні та Києві – Фото 10

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN

Артикул: LAN

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Консоль LAN - це продукт, який забезпечує максимальну ефективність і збалансованість з точки зору співвідношення ціни і якості. Це високо-продукт, який забезпечує ефективні рішення для організації операційних середовищ 24x7. Консоль LAN - це технічне рішення бездоганного дизайну, головною особливістю якого є висока ступінь модульності, що дозволяє створювати різні конфігурації, щоб адаптувати робоче місце оператора, не вдаючись до надмірних ускладнень. Якщо ви хочете знайти найкраще технічне рішення за найкращою ціною, Вам, безумовно, потрібні консолі LAN.

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN

LAN Console - це технічне рішення, конфігурації якого засновані на стандартній структурі, що складається з центрального кабельного каналу, прикріпленого до двох бічних структурним стендів, через які кабельна система може входити з фальшпідлоги і може бути розподілена по всій робочій стійці.

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN_1

Кабельний канал в LAN Console дозволяє розміщувати всі необхідні гнізда електроживлення, забезпечуючи простий і легкий доступ або за допомогою лючков, вбудованих в робочу поверхню, або c задньої частини консолі.

КОНЦЕПЦІЯ

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN_2

LAN Console - це технічне рішення, конфігурації якого засновані на стандартній структурі, що складається з центрального кабельного каналу, прикріпленого до двох бічних структурним стендів, через які кабельна система може входити з фальшпідлоги і може бути розподілена по всій робочій стійці. Кабельний канал в LAN Console дозволяє розміщувати всі необхідні гнізда електроживлення, забезпечуючи простий і легкий доступ або за допомогою лючков, вбудованих в робочу поверхню, або c задньої частини консолі.

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN_3

ВИСОКА ЯКІСТЬ

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN_4

Консоль LAN - це продукт, який використовує креативні та інноваційні дизайнерські рішення. Всі опції не тільки функціонально, але також забезпечують високу естетичну цінність кінцевої конфігурації. Таким чином, LAN Console є як високотехнологічної консоллю управління, так і високо конкурентним рішенням на ринку.

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN-5

АКСЕСУАРИ

Консолі LAN мають безліч відмінних аксесуарів. Всі доступні модулі розроблені в стилі самої консолі LAN Console, щоб забезпечити максимальну інтеграцію в середу. У той же час, LAN дозволяє використовувати різні кольори, оздоблення і аксесуари, прагнучи до більшої ідентифікації з корпоративним іміджем клієнта.

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN_6

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.