Консоль RDI - диспетчерский пункт LAN Lab

Артикул: LAN Lab

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Лабораторна консоль LAN - це технічне рішення, призначене для управління ІТ-середовищами і лабораторіями, що дозволяє удосконалювати організацію всього обладнання на різних рівнях, приділяючи особливу увагу кожному аспекту, пов'язаного з кабельної інфраструктурою і можливістю підключення необхідного обладнання, розміщеного в структурі консолі.

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN Lab

Лабораторна консоль LAN забезпечує ідеальну оптимізацію доступного простору, забезпечуючи кращу організацію всієї критичної інфраструктури об'єкта. Це дуже гнучке рішення, яке легко адаптується до вимог до вільного простору, дозволяючи створювати різні конфігурації і ідеальне розташування всіх елементів, необхідних користувачеві в його повсякденній роботі.

КОНЦЕПЦІЯ

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN Lab_1

LAN Lab Console - це технічне рішення, засноване на вертикальній структурі, що складається з двох широкоформатних структурних сторін, об'єднаних структурою, яка забезпечує високу міцність системи. Ця структура визначає положення робочої поверхні і різних рівнів вертикальної архітектури. Рішення забезпечує ідеальну організацію проводки і конкретне місце розташування для всіх елементів системного підключення.

ЯКІСТЬ

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN Lab_2

LAN Lab Console - це рішення, орієнтоване на якість продукції, дизайн і продуктивність для користувача, дозволяючи налаштовувати конфігурацію для технічних середовищ. LAN Lab Console пропонує безліч аксесуарів, які вдосконалюють рішення на основі потреб кожного користувача, тому вона є продуктом, розробленим спеціально для технічних середовищ, які вимагають гнучких, що адаптуються і модульних рішень, які дозволяють управляти всією критичної інфраструктурою і обладнанням.

ДОПОМІЖНІ ЕЛЕМЕНТИ

Консоль RDI - диспетчерський пункт LAN Lab_3

Асортимент доступних допоміжних аксесуарів дуже широкий, орієнтований на рішення і доповнення як для робочих місць, так і для технічного середовища: Інтегровані 19-дюймові відсіки / Регульовані полки / Елементи для управління кабелями / Системи освітлення для робочих місць / Бухгалтерські модулі / Архівні модулі.

ПІДКЛЮЧЕННЯ І КАБЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ

LAN Lab Console забезпечує комплексне управління всім обладнанням, яке воно може зберігати в своїй структурі. На кожній полиці можуть перебувати необхідні роз'єми живлення, будь то безпосередньо або через кілька аксесуарів, призначених для цієї мети. Вертикально кабелі залишаються впорядкованими завдяки колонам великої місткості, які легко доступні, що сприяє встановленню та обслуговуванню, і, крім того, забезпечує можливість підключення кабелів як від нижньої частини консолі, так і від її верхній частині.

Тип стола
Консоль - диспетчерский пункт

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.