Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2
search
  • Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 – Фото 1
  • Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 – Фото 2
  • Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 – Фото 3

Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 Black

Код товара: 10824

|

Артикул: 507488

Сетевые возможности
Dante; PoE

Бездротове з'єднання
Нет

Тип підключення
LAN

Роз'єми
RJ45

Тип підключення мікрофонів
Проводовий

Кріплення
Потолочное

Діаграма спрямованості
Всенаправленный

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Щоб ваші робочі зустрічі були ще успішніше, ми вирішили зробити наш стельовий мікрофон TeamConnect Ceiling ще краще. В результаті вийшов TeamConnect Ceiling 2, також оснащений технологією динамічного формування характеристики спрямованості, а також іншими корисними функціями. Спробуйте чудове німецька якість і перетворите вашу переговорну в місце, де приймаються епохальні рішення: адже ніщо не обмежуватиме вас в вираженні думок, ви можете вільно переміщатися по приміщенню, подавати репліки з місця або вести презентацію.

Ми говоримо вільно

Завдяки унікальній і запатентованої технології автоматичного формування характеристики спрямованості, ваші слова будуть ясно донесені до всіх зовнішніх учасників зустрічі з будь-якої частини переговорної кімнати.

Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2

Все під контролем

Тепер ви можете оптимізувати ваші цифрові робочі процеси за допомогою програми управління Sennheiser Control Cockpit software. Мікрофоном можна управляти і контролювати його роботу з будь-якої точки вашої корпоративної мережі.

Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2_1

зручна інтеграція

У вашому розпорядженні будь-які зручні вам способи включення мікрофона в будь-яку конференційну систему - по аналогової лінії або по цифровому протоколу DANTE ™.

Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2_2

Простий в налаштуванні і монтажі

Застосування технології PoE робить процес інтеграції цього стельового мікрофона дуже простим. А застосування відкритого медіа-протоколу API дозволить передбачити будь-які індивідуальні настройки.

Хороша розбірливість мови стала невід'ємною частиною сучасного стилю роботи, особливо, при проведенні робочих зустрічей з віддаленими учасниками. На відміну від інших стельових мікрофонів наявних на ринку або пристроїв з вбудованими мікрофонами, на кшталт ноутбуків, TeamConnect Ceiling 2 здатний безпомилково реагувати на голосовий джерело і передавати його ясно і зрозуміло, як при точковому озвучуванні.

Микрофонный массив потолочный Sennheiser TeamConnect Ceiling 2_3

Будь то конференція, презентація або робоча зустріч з зовнішніми учасниками, TeamConnect Ceiling 2 зможе автоматично підлаштується під будь-який мислимий сценарій і вирішити задачу для будь-якої переговорної середніх розмірів. Завдяки запатентованої технології динамічного формування діаграми спрямованості, ви зможете налаштувати зустріч чи конференцію під будь-який зручний вам варіант роботи: один мікрофонний масив легко зніме голосової джерело в радіусі 60 м2 - і не важливо при цьому, де саме в даному приміщенні ви будете перебувати. Одного разу сконфігурованої TeamConnect Ceiling 2, ви забудете про його налаштування.

Сетевые возможности
Dante
PoE
Бездротове з'єднання
Нет
Тип підключення
LAN
Роз'єми
RJ45
Тип підключення мікрофонів
Проводовий
Кріплення
Потолочное
Діаграма спрямованості
Всенаправленный

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.