Канальный экспандер QSC I/O-8FLEX в Україні та Києві
search
  • Канальный экспандер QSC I/O-8FLEX в Україні та Києві – Фото 1
  • Канальный экспандер QSC I/O-8FLEX в Україні та Києві – Фото 2

Канальный экспандер QSC I/O-8FLEX

Код товара: 13295

|

Артикул: I/O-8FLEX

Тип устройства
Прочее

Look more features
108 796 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

I/O-8 Flex має вісім гнучко призначаються каналів, входів/виходів, які є ексклюзивною розробкою QSC і були вперше реалізовані в процесорі Q-SYS Core 110f. Кожен канал I/O-8 Flex можна легко призначити в програмі Q-SYS Designer як балансний мікрофонний/лінійний вхід з фантомним живленням або як лінійний вихід. Модуль підтримує живлення PoE+ і від електромережі.

Завдяки восьми гнучким каналів вводу/виводу звуку, ексклюзивна технологія QSC, вперше побачена на удостоєному нагород процесорі Q-SYS Core 110f, I/O-8 Flex дозволяє користувачам легко налаштовувати кожен канал через Q-SYS Designer Software як повністю збалансований мікрофонний/лінійний вхід з фантомним живленням або вихід лінійного рівня. Він також пропонує підтримку PoE + для простого розгортання з одним кабелем плюс електроживлення, яке може бути використане для надмірності, коли це необхідно.

Завдяки монтажного рішенням I/O-8 Flex ідеально підходить для установки під столом у конференц-залі, на стіні або в стійці. Будучи периферійним пристроєм Q-SYS, I-O-8 Flex Channel Expander пропонує локальне з'єднання між аудіо-USB-інтерфейсом для інтеграції з додатками м'якого кодека, такими як Skype для бізнесу ™, GoToMeeting ™. Крім того, вбудоване управління зв'язком включаючи GPIO і RS232, можуть використовуватися для забезпечення функції Push-to-Talk або Push-to-Mute і статусу світлодіода мікрофона на додаток до підключення до будь-якого послідовно контрольованого пристрою.

I/O-8 Flex надає інтеграторам простий і економічний спосіб додавання аналогового аудіо, управління і введення/виводу USB, коли він потрібен. Все це досягається при використанні єдиного мережевого кабелю, що усуває необхідність у великій кількості проводів. Інтегратори, вбудовані в стандартну мережеву технологію IEEE і апаратуру комп'ютерної індустрії, тепер мають змогу легко розширювати вхід / вихід аудіо будь-якої системи Q-SYS, включаючи новий процесор Core 510i Integrated Core, і максимізувати переваги, пропоновані централізованим развертываниям підприємств і спільних ресурсів.

Тип устройства
Прочее

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.