Підсилювач потужності Yamaha PC412-D
search
  • Підсилювач потужності Yamaha PC412-D – Фото 1
  • Підсилювач потужності Yamaha PC412-D – Фото 2
  • Підсилювач потужності Yamaha PC412-D – Фото 3
  • Підсилювач потужності Yamaha PC412-D – Фото 4
  • Підсилювач потужності Yamaha PC412-D – Фото 5

Усилитель мощности Yamaha PC412-D

Код товара: 11514

|

Артикул: VAF4480

Сетевые возможности
Dante

Виконання (корпус)
Rackmount 2U

Вихідна потужність, Вт
1200

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Пристрій серії PC-D / DI — це не просто високопотужний підсилювач. Це щось набагато більше. Підсилювачі серії PC-D / DI підтримують матриці входів вражаючих розмірів — до 20 x 8. У поєднанні з входами/виходами Dante це робить будь-яку систему значно більш універсальною.

У стандартну комплектацію входять продуктивні вбудовані процесори для акустичних систем. Крім того, серія PC-D / DI сумісна з пристроями ProVisionaire Touch і ProVisionaire Control, а при необхідності ми можемо надати засоби дистанційного керування, виконані за індивідуальним замовленням. 1200 Вт x 4 при 8 Ом.

Основні характеристики:

  • 4 x 1200 Вт при 8 Ом;
  • Велика матриця входів 20 x 8;
  • Частота дискретизації до 96 кГц;
  • 16 каналів, входів/виходів Dante;
  • Процесор для акустичних систем, що включає 16-смуговий параметричний еквалайзер, розділовий фільтр, інші фільтри, ділей і обмежувач;
  • Пресети для акустичних систем Yamaha;
  • Дистанційне керування за допомогою ProVisionaire Touch/Control.

Потужність. Універсальність. Контроль.

Підсилювачі серії PC-D / DI — це перші в світі підсилювачі потужності, які не тільки виконують функції посилення звуку, але і можуть сформувати ядро єдиної аудиосети в звукових рішеннях для стаціонарної установки або прокату. В умовах постійно мінливих вимог і швидкого розвитку технологій озвучування та звукопідсилення сучасні підсилювачі повинні бути потужними, і універсальними. Ця серія повністю відповідає таким вимогам. Тепер ви можете використовувати продуктивність і універсальність самої функціональної матричної обробки звуку з використовуваних на підсилювачах потужності, яка в поєднанні з простотою і зручністю підключень по мережі Dante дозволяє створити повне і ефективне аудиорешение. Більш того, відмінна сумісність з пристроями серії ProVisionaire, пропонує вам широкі можливості управління всіма компонентами мережевий ланцюжка — від мікшерів до підсилювачів, процесорів і акустичних систем. Загалом, серія PC-D / DI дасть вам те, про що завжди мріяли звукоінженери — повний контроль.

Ефективна матрична обробка і входи/виходи Dante забезпечують чудову гнучкість застосування

Підсилювачі серії PC-D / DI підтримують матриці входів вражаючих розмірів — до 20 x 8. У поєднанні з входами/виходами Dante це робить будь-яку систему значно більш універсальною. Пристрій серії PC-D / DI можна використовувати в якості додаткової матриці для розширення загальної матриці системи, і навіть в системах без мікшерів і додаткового цифрового сигнального процесора, оскільки воно може отримувати аудіосигнал безпосередньо від інших аналогових пристроїв або обладнання з підтримкою Dante, що значно розширює можливості маршрутизації сигналів. Вбудовані входи і виходи Dante також дозволяють використовувати надлишкові підключення для обробки 16 входів і 16 виходів звуку з частотою дискретизації до 96 кГц і малою затримкою, а використання підсилювачів серії PC-D / DI з ПО для дистанційного керування, таким як ProVisionaire Control, робить систему ще більш універсальною, а управління їй — інтуїтивно зрозумілим.

Потужність, на яку можна покластися

Високоефективні підсилювачі класу D серії PC-D / DI виробляють звук найвищої якості з чудовою точністю і стабільністю навіть при високому навантаженні. Пропонуються версії на 600 Вт 1200 Вт як моделей для прокату «D», так і моделей для стаціонарної установки «DI», функції підключення кожної з яких підібрані так, щоб найкращим чином відповідати рекомендованим умовами застосування. Моделі DI легко обробляють высокоимпедансные підключення, що дозволяє використовувати в системі велика кількість колонок. Всі моделі поставляються зі знімними ручками і змінними фільтрами.

Широкі обчислювальні можливості

Підсилювачі серії PC-D / DI в стандартній комплектації оснащені потужними вбудованими процесорами для акустичних систем, що підтримують такі функції як 16-смугової параметричний еквалайзер, ділей, обмеження пікової амплітуди і обмеження по середньоквадратичне значення рівня звуку, а також КИХ-фільтр* з лінійною фазовою характеристикою, що дозволяє користувачам налаштовувати акустичні системи легко і з ідеальною точністю. Виходи Dante можна використовувати для передачі на інші підсилювачі додаткових установок еквалайзера для калібрування під особливості приміщення, щоб централізовано регулювати эквализацию каналів декількох підсилювачів. Бібліотека пресетів для акустичних систем містить великий набір оптимізованих пресетів для пристроїв Yamaha серії CZR і інших пристроїв, з допомогою яких можна з мінімальними зусиллями ідеально налаштувати акустичні системи в рамках конкретного рішення.

Серія ProVisionaire... від початку до кінця

ProVisionaire Amp Editor — це спеціальний додаток для пристроїв серії PC-D / DI, за допомогою якого можна виконати тонке налаштування окремих параметрів, а також групувати підсилювачі для того, щоб управляти еквалайзером і ефектом ділею і регулювати гучність за допомогою єдиної панелі управління.

Крім того, підсилювачі PC-D / DI сумісні з пристроями ProVisionaire Touch і ProVisionaire Control, а при необхідності ми можемо надати засоби дистанційного керування, виконані за індивідуальним замовленням.

* Можна настроїти тільки шляхом завантаження даних пресета акустичної системи

** Реалізація планується при майбутньому оновленні прошивки

Технічні характеристики

PC412-D

Вихідна потужність; 1 кГц без обмеження сигналу, пік 20 мс, навантажені всі канали
16 Ом 600 Вт x 4
8 Ом 1200 Вт x 4
4 Ом 1900 Вт x 4
2 Ом 2500 Вт x 4
8 Ом (режим моста) 3800Вт x 2
4 Ом (режим моста) 5000Вт x 2
Клас підсилювача Клас D, несиметричний вихід
Коефіцієнт нелінійних спотворень 0,01% (8 Ом, 1 кГц, 10 Вт, навантажені всі канали), 0,1% (4 Ом, 1 кГц, половинна потужність, навантажені всі канали)
Діапазон відтворюваних частот +0,5, -1,5 дБ (8 Ом, 1 Вт, від 35 Гц до 20 кГц)
Перехресні спотворення ≦ -60 дБ (8 Ом, 1 кГц, половинна потужність, вхід 150 Ом, паралельне підключення, амплітудно-зважений)
Відношення сигнал/шум 112 дБ (8 Ом, регулювання підсилення = 32 дБ, амплітудно зважений)
Коефіцієнт посилення по напрузі / Чутливість
32,0 дБ/+10,0 дБн (регулювання посилення: 32 дБ), 26,0 дБ/+16,0 дБн (регулювання посилення: 26 дБ), 38,0 дБ/+4,0 дБн (регулювання посилення: +4 дБн), 28,0 дБ/+14,0 дБн (регулювання посилення: +14,0 дБн)
Схема захисту
Захист навантаження Увімкнення/вимкнення живлення (POWER): вимкнення звуку на виході, захист виходів від перепадів напруги: обмежувач для захисту від перенапруги, настроюється по потужності і пресету акустичної системи, замикання на землю: вимикання живлення (НЕ відновлюється автоматично)
Захист підсилювача Теплова захист: обмежувач вихідного сигналу (відновлюється автоматично) → вимкнення звуку на виході (відновлюється автоматично), сверхток: вимкнення звуку на виході (відновлюється автоматично), перенапруження: обмежувач вихідного сигналу (відновлюється автоматично), вбудоване обмеження потужності: обмежувач вихідного сигналу (відновлюється автоматично)
Захист джерела живлення Теплова захист: обмежувач вихідного сигналу (відновлюється автоматично) → вимикання живлення, перенапруження: вимикання живлення, сверхток: вимикання живлення
Охолодження Вентилятор з 7 режимами швидкості х 3, потік повітря спрямований від передньої частини до задньої
Максимальна вхідна напруга +28 дБн
Вхідний опір 20 кОм (балансний)
Частота дискретизації 96 кГц
АЦП/ЦАП конвертори АЦП: 32-розрядний лінійний, 64-кратна передискретизація; ЦАП: 32-розрядний лінійний, 128-кратна передискретизація
Інтерфейс Dante
Кількість каналів 16 входів з надмірністю Dante, 16 виходів
Частота дискретизації 96/88,2/48/44,1 кГц
Затримка Dante 0,25/0,5/1/2/5 мс
Дозвіл 32/24 біта
Процесори Мікшер з матрицею входів 20 x 8, еквалайзера для калібрування під особливості приміщення (Room EQ): 16-смуговий еквалайзер з БІХ-фільтром, ділей з урахуванням особливостей приміщення (Room Delay): 0-1000 мс, процесор для акустичних систем: Розділовий фільтр (БИХ/КИХ*), параметричний еквалайзер (16-смугової БИХ/КИХ*), ділей, обмеження пікової амплітуди і обмеження по середньоквадратичне значення рівня звуку
Затримка Аналоговий вхід на акустичні системи: 0,9 мс; вхід Dante на акустичні системи (настройка затримки Dante = 0,25 мс): 1,5 мс (fs=96 кГц), 1,6 мс (fs=88,2 кГц), 2,0 мс (fs=48 кГц), 2,1 мс (fs=44,1 кГц)
Входи/виходи
Аналоговий вхід XLR-3-31 x 4
Цифрові входи/виходи Інтерфейс Dante: etherCON x 2 (надлишковий/послідовне підключення)
Вихід на АС Neutrik speakON NL4 x 4
Порти управління RJ45 x 1
Пер. Вхід живлення змінного струму (powerCON 20A) x 1
Інше Дистанційне керування, виведення сигналу несправності: Euro block 8-штирьковий (міні) x2 (GPI x 4, GPO x 6, +5В x 2)
Індикатори Електроживлення (зелений) x 1; Стан каналу x 4 : сигнал (зелений), обмеження (жовтий), захист/вимикання звуку (червоний); функція автоматичного виключення і затемнення світлодіодних LED індикаторів (крім індикатора живлення)
Вимоги до електроживлення 100–240 В 50 Гц/60 Гц **
Споживана потужність 1850 Вт (1/8 макс. потужності, 2 Ом, рожевий шум на всіх каналах), 190 Вт (без навантаження), 105 Вт (режим сну, всі канали), 9 Вт (режим очікування 100/120 В), 12 Вт (режим очікування 230 Вт)
Робоча температура Від 0°C до +40°C
Температура зберігання Від -20°C до +60°C
Розмір в мм: (ШхВхГ) 480 мм х 88 мм х 528 мм
Вага без упаковки 16,0 кг
Аксесуари Керівництво користувача x 1, кабель живлення (2,0 м) x 1, роз'єм вводу/виводу загального призначення Mini Euro block 3,5 мм 8-штирьковий x 2, повітряний фільтр (L x 1, R x 1), решітка L x 1, R x 1), ручка x 2, гвинт x 4
Сетевые возможности
Dante
Виконання (корпус)
Rackmount 2U
Вихідна потужність, Вт
1200

Розміри і вага упаковки

Вага 19.5 кг

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.