Підсилювач CROWN XLS 1000
search
  • Підсилювач CROWN XLS 1000 – Фото 1

Підсилювач CROWN XLS 1000

Артикул: CROWN-XLS-1000

Виконання (корпус)
Rackmount 2U

Вихідна потужність, Вт
1100

Look more features
34 542 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Характеристики підсилювача Crown XLS 1000:

  • Частотна характеристика (при 1 Вт): 20 Гц - 20000 Гц: +0 дБ; -0.1 дБ;
  • Міцний корпус зі сталі;
  • Ефективна система примусового повітряного охолодження запобігає перегрів;
  • Електронно-балансні входи XLR, RCA, Jack 6.3;
  • Виходи Neutrik Speakon і блок клем із захистом від замикання;
  • Прецизійна регулювання рівня сигналу з фіксованим кроком, вимикач живлення, 5 індикаторів на канал: сигнал, -20, -10, Clip, перегрів (захисний режим);
  • Вбудований кросовер, Линквица-Райлі 24dB на октаву (bypass, lowpass, highpass, xover);
  • Лімітери Peakx;


Система кросовера PureBand в серії XLS забезпечить будь-яку систему неймовірною універсальністю й ефективністю. З цією системою частота кросовера повністю мінлива, дозволяючи вибір будь-якої точки кросовера між 50 Гц і 3 кГц. Використання 4-хпропускных фільтрів Linkwitz-Riley забезпечує безшовний перехід між високими і низькими діапазонами. А чотири режиму кросовера на вибір забезпечують неймовірну універсальність, задовольняючи всім вимогам вашої системи:

- Режим "Crossover" (CH1=LPF, CH2=HPF) – коли вибрано, цей режим включає фільтр LowPass на каналі 1 і фільтр HighPass на каналі 2 при обраних частотах.
- Режим "LowPass" (CH1=LPF, CH2=LPF) – коли вибрано, цей режим включає фільтр LowPass і на каналі 1 і на каналі 2 при обраних частотах.
- Режим "HighPass" (CH1=HPF, CH2=HPF) – коли вибрано, цей режим включає фільтр HighPass і на каналі 1 і на каналі 2
- Режим "Bridge" (LPF or HPF) – коли підсилювач введений в режим "Bridge-Mono", ви все ще можете використовувати систему кросовера і вибрати або фільтр LowPass, або фільтр HighPass при обраних частотах.

Всі налаштування системи кросовера PureBand можуть бути повністю налаштована швидко і легко прямо з фронтальній панелі, завдяки використанню інтуїтивного інтерфейсу рідкокристалічного дисплея.

Лімітери Peakx – це неймовірна ефективність і захист для вашої внутрішньої системи. Цей просунутий алгоритм був спеціально розроблений і застосований в дію з цим підсилювачем і цим джерелом живлення для того, щоб найвищий рівень звукового тиску знижував звукові спотворення. Це означає менше спотворень, менше аварійних зупинок, і максимум безпечної потужності відправляється на ваші колонки. Лімітери Peakx можуть бути легко включені або вимкнені прямо з фронтальній панелі, ліквідуючи необхідність шаритись позаду в темряві рековой стійки.

Висота: 2U (дві рекових одиниці)
Вага: 3,9 кг

Виконання (корпус)
Rackmount 2U
Вихідна потужність, Вт
1100

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.