Проектор Sony VPL-EW455
search
  • Проектор Sony VPL-EW455  – Фото 1
  • Проектор Sony VPL-EW455  – Фото 2
  • Проектор Sony VPL-EW455  – Фото 3

Проектор Sony VPL-EW455

Код товара: 12285

|

Артикул: VPL-EW455

Світловий потік
3500 лм

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Чітке і яскраве зображення, широкі можливості підключення і низькі витрати на експлуатацію

Проектор VPL-EW455 ідеально підходить для використання в навчальних класах та конференц-залах середнього розміру. 

Цей компактний і в той же час потужний проектор з низьким рівнем шуму забезпечує проекцію деталізованих зображень в дозволі WXGA з колірною яскравістю 3500 люмен і контрастністю 20 000: 1, що дозволяє організовувати перегляд навіть в яскраво освітлених приміщеннях і на великих екранах. А технологія 3LCD від Sony робить передачу кольору природної і реалістичною. Якість зображення значно покращено порівняно з попередніми моделями: нові параметри балансу кольору і білого забезпечують чітку передачу тексту на екрані, а завдяки режиму Vivid зображення виглядає ще більш насиченим і природним. 

Проектор VPL-EW455 можна без проблем використовувати з сучасними інтегрованими робочими середовищами AV / IT. А можливості підключення розширюються за рахунок двох портів HDMI і роз'єму Direct USB Display. Зручна індикація вхідних підключень спрощує комутацію, дозволяючи вивести ім'я підключеного пристрою на екран. 

Підключіть проектор VPL-EW455 до мережі і дивіться презентації з чотирьох ПК або пристроїв Mac одночасно. Підключіть додатковий адаптер Wi-Fi і організуйте бездротові презентації прямо з ноутбука.

Цілий ряд енергозберігаючих функцій і лампа з терміном служби 10 000 годин (рекомендована періодичність заміни) забезпечують низьку вартість володіння. Завдяки можливості доступу до лампи з тильного боку корпусу планове обслуговування виконується швидко і легко.

Світловий потік
3500 лм

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.