Програмний ВКС-термінал TrueConf Room FREE
search
  • Програмний ВКС-термінал TrueConf Room FREE – Фото 1

Програмний ВКС-термінал TrueConf Room FREE

Артикул: TrueConf Room Free

1 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

TrueConf Room — програмне забезпечення для ПК в переговорних кімнатах і конференц-залах, призначене для організації і проведення 4К відеоконференцій.

TrueConf Room дозволяє перетворити будь-яке приміщення в переговорну кімнату. Рішення зручно в установці, управлінні та масштабуванні: вам потрібно лише звичайний ПК і доступна AV-периферія.

Детальніше на оф. сайті Скачати безкоштовно

Використовуйте TrueConf Room локально і через хмару

Схема работы TrueConf Room

У вас вже є апаратний ВКС-термінал?

Підключіть TrueConf Room до TrueConf Server, нашому захищеного програмного рішенням для відеоконференцзв'язку та спільної роботи. TrueConf Server забезпечує зручну інтеграцію з корпоративної АТС, Active Directory, телефонією і іншими службами.

TrueConf Room + TrueConf Server

Свобода вибору обладнання

Використовуйте QR код для управління додатком

Використовуйте QR код для управління додатком

TrueConf Room дозволяє користувачам управляти додатком з будь-якого доступного пристрої, наприклад, з телефону або планшета. Просто сканувати QR-код і зайдіть в панель управління: тепер ви можете повноцінно контролювати сеанси зв'язку та налаштування програми.

Контрольна панель TrueConf Room

Зручні розкладки

Удобные раскладки

Використовуйте смартфон, планшет або ноутбук для управління розкладками конференції. Ви можете вибрати одну з існуючих розкладок або створити нову, просто розташувавши видеоокна в потрібному порядку.

Удобный показ контента

Показ контенту

Підключіть телефон або ноутбук до конференції TrueConf Room та діліться будь-яким контентом без проводів.

Детальніше

TrueConf Room API

Використовуючи TrueConf Room API, ви зможете створити свої інтерфейси для управління додатком, наприклад, для кіосків, банкоматів або систем самообслуговування, які не потребують розробки власних ВКЗ рішень.

Авторизація та безпека

Авторизація і безпека

Адміністратори TrueConf Room можуть вибрати налаштування авторизації, зручні для користувачів та гостей, включаючи вхід з PIN-кодом, вхід по паролю або незахищений вхід. Безпечні режими авторизації потрібні для того, щоб користувачі могли повноцінно брати участь у відеодзвінках і конференціях без ризику для системних або мережевих налаштувань.

Режим адміністратора

TrueConf Room надає різні права доступу користувачам і адміністраторам. Адміністратори отримують повний доступ до панелі управління TrueConf Room і можуть змінювати системні і мережеві настройки, вибирати аудіо або відеотехніку і т. д. Користувачі отримують повний контроль над конференціями, не ризикуючи зашкодити роботі системи.

* Зверніть увагу, що це платна опція доступна тільки в повній версії TrueConf Room Pro.

Ліцензування

У TrueConf Room є розширена платна версія TrueConf Room Pro з додатковими корпоративними опціями. Вона вимагає придбання ліцензії і відкриває такі можливості:

  • Розмежування прав доступу для адміністратора і користувачів.
  • Можливість додати корпоративний логотип на головний екран.
  • Відсутність інформаційного віджета і написи "TrueConf Room Free" на головному екрані і поверх відео в режимі відеоконференції.

* TrueConf Room Pro доступний тільки для володарів платної ліцензії TrueConf Server або активної підписки на сервіс TrueConf Online. Купити TrueConf Room Pro окремо від цих рішень неможливо.

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.