TrueConf Weathervane FREE
search
  • TrueConf Weathervane FREE – Фото 1

TrueConf Weathervane FREE

Артикул: TrueConf Weathervane

1 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

TrueConf Weathervane є програмним аналогом керуючих процесорів для переговорних кімнат, інтегрується з TrueConf Terminal і дозволяє реалізувати автонаведеніе на мовців з використанням декількох PTZ-камер. Сумісний з конгрес-системами Sennheiser ADN CU1, BKR WCS-20M, Bosch CCS 1000D, BOSCH DICENTIS, Shure DDS 5900.

Як працює TrueConf Weathervane

У великих переговорних кімнатах і конференц-залах, як правило, використовують конгрес-системи з мікрофонами на гусячої шиї для якісного захоплення звуку під час конференцій. Стіл, за яким розташовуються ці мікрофони, зазвичай орієнтований перпендикулярно екрану ВКС-системи і використовуваної в ній PTZ-камері, тому на віддаленій стороні зазвичай погано видно виступає в довгому ряду голів учасників за столом. Для вирішення даної проблеми встановлюють додаткові PTZ-камери - зазвичай на стінах навпроти кожного ряду учасників.

Флюгер TrueConf

Суть роботи рішення гранично проста. За кожним пультом делегата (мікрофон на гусячої шиї) закріплюється конкретний преcет конкретної камери, що забезпечує максимально якісний захоплення доповідача на даному місці. Далі ПО зчитує з контролера конгрес-системи активний мікрофон і наводить на виступаючого закріплену за ним камеру, одночасно видаючи на ВКС-термінал команду почати захоплення відеосигналу саме з цієї камери. При одночасному включенні декількох мікрофонів конгрес-системи можна налаштувати захоплення загального плану. Завантажити  керівництво користувача .

Флюгер TrueConf

Нове рішення TrueConf Weathervane використовує три види з'єднань: з контролером конгрес-системи, з камерами (по протоколах UVC і VISCA), а також по HTTP протоколу з API від TrueConf Terminal (за допомогою якого відбувається перемикання активних камер).

Флюгер TrueConf

ЗАВАНТАЖИТИ БЕЗКОШТОВНО

Можливо вам також сподобається

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.