Kandao Meeting
search
  • Kandao Meeting – Фото 1
  • Kandao Meeting – Фото 2
  • Kandao Meeting – Фото 3
  • Kandao Meeting – Фото 4
  • Kandao Meeting – Фото 5
  • Kandao Meeting – Фото 6

Панорамная камера Kandao Meeting (FullHD, USB-C)

Код товара: 10482

|

Артикул: Kandao Meeting

Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)

Тип підключення
LAN; USB 2.0

Роз'єми
RJ45; USB-C

Кількість мікрофонів
8

Кут огляду, град.
360°

Автофокус
Есть

Акустическая система
Встроенная; Спикерфон

Look more features
74 695 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Kandao Meeting – універсальна камера для відеозв'язку з кутом огляду 360 градусів, що дає можливість по-справжньому зустрітися лицем до лиця з усіма учасниками конференції, насолоджуючись високою якістю зображення і кристально чистим звуком. Об'єднавши в доступній комплектації 360-градусну HD-камеру, 8 різноспрямованих високочутливих мікрофонів і два повнодуплексних динаміка, Kandao Meeting додатково пропонує функцію автофокусування, яка є унікальною опцією в цій ціновій категорії. Більш того, камера не вимагає складної настройки, проста у використанні і сумісна з усіма популярними платформами для відеоконференцій.

Технологічність і продуманий дизайн

Технології та дизайн, що лежать в основі конференц-камери Meeting, демонструють прагнення компанії Kandao до надання своїм користувачам передових інновацій та неперевершеної якості в області комунікації. Ефективність використаних рішень підтверджена вже двома міжнародними нагородами: CES Innovation Awards 2020 і iF Design Awards 2020.

Інтелектуальне відстеження і автофокус

Система відеоконференцзв'язку Kandao Meeting заснована на передових технологіях, використовують напрацювання в області штучного інтелекту, і здатна автоматично фокусуватися на активному оратора. Коли задіяні відразу кілька говорять учасників, Kandao Meeting поділяти екран на дві частини: ширококутний огляд на 360 градусів, що відображається зверху, і великі плани активних спікерів знизу. Також пристрій може динамічно розпізнавати і відстежувати, хто говорить в даний момент, для плавного панорамування зображення в режимі «Презентація».

Підключи і використовуй

З допомогою конференц-системи Kandao Meeting ваша зустріч може проходити де завгодно і коли завгодно. Ніякого додаткового програмного забезпечення для її роботи не потрібно. Досить просто підключити гаджет до USB-порту комп'ютера або ноутбука і за лічені хвилини перетворити конференц-зал будь-якого розміру в місце для високотехнологічних відеоконференцій. Більш того, Kandao Meeting вже адаптована для спільної роботи з будь-якими популярними платформами для проведення відео-та аудіоконференцій. Неважливо, де ви знаходитесь: в офісі, вдома, в готелі або навіть в поїзді, система зв'язку Kandao Meeting об'єднає всіх співробітників в одному місці через Skype, Cisco WebEx, Zoom, Slack, GoToMeeting, Google Hangouts, Microsoft Teams, BlueJeans, CONXme і так далі.

KanDao Meeting 2

Зйомка в 8K і потокове відео з якістю FullHD

Панорамна конференц-камера Kandao Meeting обладнується налаштованим об'єктивами типу «риб'яче око», які дозволяють здійснювати повноцінну кругову відеозйомку з охопленням в 360 градусів. Ширококутна HD-відео гарантує, що всі учасники конференції будуть видимі іншим і не опиняться поза поля зору, а можливість потокової передачі відео в 1080p при 25 кадрах в секунду забезпечить максимально чітку картинку в груповому відео. Більше не потрібно товпитися навколо крихітної веб-камери, адже з допомогою Kandao Meeting ваше нарада стане більш інтелектуальним, а повноцінний панорамний охоплення кімнати дозволить всім учасникам з комфортом розташуватися навколо камери і брати участь у відеоконференції, зосередившись на власних завданнях.

Всенаправлена аудіосистема

Камера Kandao Meeting забезпечує кристально чистий звук в конференц-залі будь-яких розмірів завдяки 8 вбудованим різноспрямованим мікрофонами та інтелектуальним алгоритмам обробки вхідних/вихідних аудіопотоків. Мікрофони пристрої вловлюють звуки з усіх напрямків і куточків кімнати навіть на відстані більше 4 метрів, а два повнодуплексних гучномовця вміють мінімізувати шум і луна, дозволяючи чітко чути кожного учасника конференції.

Режим обговорення

З допомогою цієї зручної опції можна легко і просто динамічно виділяти окремих учасників конференції, коли вони кажуть, для акцентування уваги інших і при цьому зберігати з круговий огляд всієї кімнати.

 KanDao Meeting 3

Оптимізація кольору

В залежності від умов освітлення в конференц-залі, де проходить ваш захід, камера Kandao Meeting здатна в автоматичному режимі оптимізувати параметри експозиції та інші параметри зображення, тому всі учасники будуть відмінно виглядати на відео незалежно від якості і типу освітлення.

Гарантія конфіденційності

360-градусна камера Kandao Meeting для відеоконференцзв'язку обладнана спливаючій платформою для об'єктивів, так що при необхідності можна легко підвищити конфіденційність вашої участі, просто натиснувши на платформу вниз, зберігши тим самим тільки передачу звуку.

Технічні характеристики

Роздільна здатність одного об'єктива 4000*3000@25fps
Роздільна здатність панорамного відео 1920*1080@25fps
Декодування відео MJPEG
Аудіо формат PCM(16bit/Mono Audio/16KHz)
Бітрейт відео 30M
ISO Авто
Баланс білого Авто
Експозиція Авто
Об'єктив FOV:220° F2.4
Кнопки Гучність, викл. мікрофон, перемикання режимів
Мікрофон 8 вбудованих мікрофонів
Гучномовець 2*10W
USB Type C (USB2.0)
Ethernet(RJ45) Передача аудіо/відео
Електроживлення 12V DC, 5.5 mm/2.1 mm сумісний з 5.5 mm/2.5 mm
Колір Space Grey
Розміри 126мм*285мм
Вага 1484 г
Роздільна здатність
Full HD (1920×1080)
Тип підключення
LAN
USB 2.0
Роз'єми
RJ45
USB-C
Кількість мікрофонів
8
Кут огляду, град.
360°
Автофокус
Есть
Акустическая система
Встроенная
Спикерфон

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.