Фільтр по товарах

Фільтр по товарах

Производители

больше... меньше

Вид радіомікрофона

больше... меньше

Виконання (корпус)

больше... меньше

Частотний діапазон, МГц

больше... меньше

Робоча відстань на відкритій місцевості, м

больше... меньше

Тип коливань

больше... меньше

Радіомікрофони

Сортувати за:

Радіомікрофони

Мікрофон - це універсальний пристрій, що застосовується для проведення заходів, презентацій і переговорів. Сьогодні все більше набирає популярність застосування радіомікрофонів і петличні мікрофонів для організації відеоконференцзв'язку.

Устаткування дозволяє значно розширити можливості користувача, за рахунок забезпечення комфортного спілкування між учасниками конференції. При цьому на якість звуку не впливає відстань між опонентами. Радіомікрофони також часто використовуються під час публічних виступів. Якщо є потреба в забезпеченні більшої свободи дій спікера замість класичного радіомікрофона використовують петлічний мікрофон.

Радіомікрофони: особливості та різновиди

Радіомікрофон - це мікрофон, який не потребує кабелі для підключення до блоку управління або мікшера. Пристрій перетворює звукові хвилі в коливання, потім передає коливання з допомогою радіопередавача підключеному устаткуванню. Існує безліч моделей радіомікрофонів, ряд з них оснащені одним передавачем / мікрофоном, є і такі, в яких їх кілька.

Вибираючи радіомікрофон потрібно спиратися на сферу його застосування, переслідувані цілі і завдання. Остаточно визначившись і відповівши на описані раніше питання можна переходити до підбору обладнання. Всі пристрої діляться на:

  1. Ручні системи з вбудованими мікрофонами (дротовими і мікрофонами) використовуються для організації публічних виступів на сцені.
  2. Інструментальні системи з можливістю інтегрування з інструментами. Монтаж пристроїв можна здійснювати на безпосередньо на інструменти.
  3. Мікрофон петлички. Використовуються для публічних виступів, при проведенні конференцій і презентацій, зйомки відеоролика для ТВ.
  4. Головні радіосистеми. Мають схожі характеристики з Петличний мікрофонами, з одним лише вагомим відмінністю, пристрій розташовується на гнучкій головний гарнітурі.

Купити радіомікрофон для переговорів, виступи, мітингу за доступною ціною просто! В інтернет-магазині Unitsolutions представлений широкий вибір радіомікрофонів з блоками управління. Вибирай відповідний!

Петличний мікрофон

Готуючись до проведення заходу, будь то виступ перед публікою на сцені або відеоконференція під час підготовки устаткування в першу чергу акцентують увагу на звучанні і комфорті виступаючого. Організатори прагнуть зробити виступ максимально зручним для спікера, щоб його руху ніщо не сковувало. З цією проблемою допомагає справитися петлічний мікрофон.

Завдяки мініатюрним розмірам і незначному вазі мікрофон петлички прекрасно тримається на одязі виступає і не відволікає увагу глядачів від спікера.

У прагненні підвищити комфорт покупців, що використовують мікрофони виробники почали випускати пристрої двох типів:

  1. Провідний петлічний мікрофон. Виступаючий трохи скутий у рухах, незважаючи на це пристрій досить комфортно у використанні не створює шумів і перешкод під час виступу.
  2. Безпровідний мікрофон петлички відмінний вибір якщо вам необхідна повна свобода дій під час виступу. Такі мікрофони рекомендують купити все, хто хоче отримати гарне звучання під час публічного виступу, проведення відеоконференції або запису відеоролика, забезпечивши при цьому комфортні умови за прийнятну суму.

Інтернет-магазин Unitsolutions пропонує своїм клієнтам мікрофони петлички з блоком управління за найкращою ціною, допомога професіоналів в підборі обладнання, швидку доставку.