Світлова панель Learning Glass Hovercam eGlass, 35"
search
  • Світлова панель Learning Glass Hovercam eGlass, 35" – Фото 1
  • Світлова панель Learning Glass Hovercam eGlass, 35" – Фото 2

Cветовая панель Learning Glass Hovercam eGlass, 35"

Код товара: 14505

Діагональ, дюйм
30,1—39″

Разрешение камеры
Full HD

Look more features
Ціна за запитом
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

З новою світловою дошкою Learning Glass Hovercam eGlass™ навчання онлайн стало ще простіше. Цей інтерактивний пристрій має власну вбудовану документ-камеру та вбудовану підтримку Zoom™, що дозволяє підключати слухачів та проводити трансляції. Світлова панель Learning Glass з запатентованою технологією illumiclear™ для кристально чистого зображення поєднується з камерою Hovercam з роздільною здатністю 1080p, мікрофоном та повністю регульованим освітленням. Ця компактна модель призначена для використання вдома, у класі, офісі або лабораторії. Поставляється з маркерами та серветками для очищення!

Писати на дошці можна стоячи обличчям до слухачів, що дозволяє не перемикатися між нею та відеоконференцією на іншому пристрої. Вбудована документ-камера від HoverCam з роздільною здатністю 1080р захоплює до кадру як самого лектора, так і те, що він пише на дошці. Текст автоматично перевертається софтом і коректно відображається для слухачів.

Завдяки регулярному підсвічуванні по периметру eGlass можна використовувати у будь-якому приміщенні із будь-яким фоном, додаткове світло для лектора не потрібне. Малюнки на дошці будуть виглядати яскраво та барвисто, оскільки сліди маркерів спеціально підсвічують. Є функція вставки зовнішніх картинок, яка дозволяє перетягувати готові зображення на екран.

Діагональ, дюйм
30,1—39″
Разрешение камеры
Full HD

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.