Микрофон AVerMedia AM310 USB
search
  • Микрофон AVerMedia AM310 USB – Фото 1
  • Мікрофон AVerMedia USB AM310 – Фото 2
  • Мікрофон AVerMedia USB AM310 – Фото 3
  • Мікрофон AVerMedia USB AM310 – Фото 4

Микрофон AVerMedia AM310 USB

Код товара: 10782

|

Артикул: AM310

Бездротове з'єднання
Нет

Тип підключення
USB 2.0

Кількість мікрофонів
1

Діаграма спрямованості
Всенаправленный

Look more features
6 270 грн.
Кількість
Order a call back

Have a question?

Contact us in chat.

Быстрая доставка

Швидка доставка

Работаем с юр. лицами

Працюємо з юр. особами

Гарантия и поддержка

Гарантія та підтримка

Товар сертифицирован

Товар сертифікований

Мікрофон AVerMedia AM310 – це конденсаторний мікрофон студійного класу з USB-інтерфейсом, який не вимагає ніяких проміжних микшерских пультів, передпідсилювачів і т. п. AVerMedia AM310 може бути використаний для запису високоякісного потокового аудіо (наприклад, при веденні подкастів) у домашніх умовах, а також цілком підійде для невеликих студій або навіть радіостанцій. Прекрасним рішенням стане використання цього мікрофона на виїзді.

Підключені навушники дозволяють відразу чути звук, що надходить на мікрофон, у його, так би мовити, первозданній красі. Що дуже важливо саме для студійного запису, оскільки оператор повинен чути звук таким, яким він надходить на вхід мікрофона, без постобробки. Так це набагато зручніше, ніж підключення навушників через окремий вхід на платі комп'ютера, коли завжди існує небезпека легких спотворень сигналу при проходженні через внутрішні схеми комп'ютера.

Вхід для підключення USB-кабелю знаходиться у нижній частині (на дні) мікрофона. Вага мікрофона AVerMedia AM310 – 470 грамів, тобто приблизно як вага банки пива. Втім, тримати мікрофон у руці не обов'язково. У комплекті з мікрофоном поставляється спеціальна підставка. Деталі підставки та USB-кабель для підключення знаходяться в окремій чорній коробці, яка лежить в основному боксі. В ній містяться наступні деталі (крім USB-кабеля): спеціальна алюмінієва шайба з великими зубчиками по краях, масивна чорна підставка овальної форми, нікельований металевий штифт з різьбленням на обох кінцях і тримач мікрофона у вигляді широкого кільця з баранчиком, що дозволяє змінювати кут нахилу кільця (і, відповідно, закріпленого на ньому мікрофона).

Монтаж підставки і мікрофона здійснюється елементарно. Спершу у підставку укручується нікельований штифт. Потім на верхню частину штифта навертається шайба, після чого вже надівається тримач мікрофона. У фіналі – до кільця тримача прикручується сам мікрофон AVerMedia AM310. Якщо цю конструкцію поставити на стіл перед собою, то верхня частина пристрою буде трохи нижче підборіддя  дорослої людини, що сидить.

Завдяки відсутності драйверів, підключення AVerMedia AM310 до комп'ютера через будь-який USB-порт здійснюється без усіляких проблем. Мікрофону не потрібне додаткове електроживлення – необхідна напруга виробляється за допомогою підвищувального трансформатора безпосередньо у самому мікрофоні від шини USB. Цікавий нюанс – оскільки AVerMedia AM310 має вхід для підключення навушників, операційна система при підключенні ідентифікує AVerMedia AM310 як пристрій вводу/виводу. Відповідно, навушники підключаються теж миттєво – просто вставляється джек кабелю навушників 3,5-мм у гніздо на корпусі мікрофонуа і можна слухати звук.

Технічні характеристики

  • Тип: однонаправлений конденсаторний мікрофон
  • Частота дискретизації: 48 кГц
  • Бітрейт: 16 біт
  • Необхідна потужність: USB 5В постійного струму)
  • Чутливість: -60 ± 5 дБ (при 1 кГц, 0 дБ = 1 В / м бар)
  • Частотна характеристика: 20-20 000 Гц
  • Розміри (мікрофон) (Ш x Г x В): 90 x 130 x 270 мм
  • Вага (мікрофон): 468 м ± 5 г (1,03 фунта ± 0,17 унції)
  • Системні вимоги: Windows® 10/8.1/7 або Mac OS 9/X порт USB 2.0 або вище
  • В комплекті: USB-мікрофон AM310, Тримач з підставою, USB-кабель, Короткий опис
Бездротове з'єднання
Нет
Тип підключення
USB 2.0
Кількість мікрофонів
1
Діаграма спрямованості
Всенаправленный

Розміри і вага упаковки

Ширина 25 см
Висота 11 см
Глибина 17 см
Вага 1.8 кг

Виробник залишає за собою право змінювати характеристики товару, його зовнішній вигляд і комплектність без попереднього повідомлення продавця.